Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Djur (törölt)

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkora tőgyek, hogy az egész képernyőt beterítik? Sőt, markolászni, gyömöszölni, húzni-vonni lehet a bimbókat? Ráadásul nem is kettőt, hanem mindjárt négyet? Jól hangzik ugye? Kár, hogy ennek csak a fele igaz, hiszen itt egy tejkampányról és a hozzá tartozó honlapról van…..
Djur (törölt) 2010.03.13 20:25:40
Olvasom a nagy elsőkről szóló összefoglalót a Tech Readersen. Az első emailt 1971-ben küldték, az első domaint (symbolics.com) '85-ben jegyezték be, az első mobil, amin netezni lehetett, a Nokia 9000 Communicator volt.Minden idők első webszájtja persze a CERN-é (info.cern.ch). Az…..
zamat Hogyan vegyünk halat? 2010.02.18 14:00:00
-Ugye lesz halas post is? - érkezett a kérdés, miután letudtuk a sertés- és szárnyasvásárlás alapszabályait. Naná, hogy lett. Persze ez kevésbé érinti önt, hiszen amíg húsból hetven kilót, addig halból mindössze négyet tüntet el évente. Legalábbis ilyen az átlagos magyar.…..
Djur (törölt) 2010.02.18 15:39:24
@tom sailor: az jó, minden pénteken ott vagyok, holnap majd körülnézek
Djur (törölt) 2010.02.18 16:06:25
@tom sailor: a nagycsarnok aljában vettem mar ketszer, én is itt vagyok, csak hatha mashol is van meg
Hat órán át volt a sílift foglya egy síelő az ausztriai Kaltenbach-Hochzillertal sírégióban a helyi hatóságok közlése szerint. A fiatalembert kíhűlés miatt kórházba szállították.A 22 éves német férfi 20 perccel a szombat esti zárás után szállt fel a lanovkára. A jármű…..
Egy márkának az a dolga, hogy építse magát, amihez csupa szépet, kellemeset, vidámat és barátságosat kell állítania magáról. Ennek a márkaépítő hadjáratnak az egyik legfontosabb eleme a szlogen, ami rendszerint éppen olyan hangzatos mint amennyire semmitmondó. Elgondolkodtam…..
Hangátvitelre alkalmas kommunikációs eszközzel újít a legnagyobb közösségépítő szájt. A hírek szerint az eszközt az a Vivox fejleszti a Facebook számára, mely korábban például a Second Life-ba is implementálta a hangalapú kommunikációt.Még jobb hír, hogy várhatóan a…..
Djur (törölt) 2009.09.15 20:09:22
Kell-e foglalkozni a közösségi médiával? Érdemes-e megismerni az üzleti döntéshozóknak a web 2.0-t? Sokan gondolják, hogy csak akkor, ha a célcsoportunk itt elérhető és mi is elég aktívak tudunk lenni. De a történet nem ennyire egyszerű.Bármelyik céggel előfordulhat, hogy egy…..
BuheraBlog Helyi XSS-ek 2009.08.18 10:00:00
pzs írta: fórumomban linkeltek egy adatlapot, itt: http://userscripts.org/topics/17920?page=11#posts-155350 Az xss-t kihasználva (jelen pillanatban) csak egyedi háttérképet állított be magának a gyerek [az iwiwen], ami ilyen szintig még poén, de írtam iwiwnek (ebben a…..
A Wonderbra azzal próbálja megszólítani a nőket, hogy nagyobbá teszi, illetve nagyobbnak láttaja a mellüket. Sok nőnek azonban erre nincs szüksége, sőt épp komoly mellbősége okoz neki gondot. Őket célozza meg az Ultimo márka, amely azzal a kissé Taftos propozícióval célozza meg…..
Indafotóblog Indafotósok - zati 2009.04.03 13:29:00
  Zámbó Attila (zati)     Indafotó: http://indafoto.hu/zati     “Civilben” mivel foglalkozol?  Egy szoftverfejlesztéssel foglalkozó céget vezetek.   Mi volt az első saját fényképezőgéped?  Régebben annyira nem érdekelt a…..
Update: Eljött hát a megfejtés és a sorsolás ideje. A képre kattintva előtűnik az eredeti reklám, ami a Ripolin festékek időtállóságát hirdeti. A sorsoláshoz ismét a random.org segítségével pörgettem ki a győztes számot, amelynek tulajdonosa (vagyis a sorban az övé volt a…..
Valószínűleg nem véletlen, hogy a Google az elmúlt egy évben egymás után adta ki a frissítéseket a Gmailhez. Míg a nagy (és a Gmailnél jelenleg jóval erősebb) riválisok kicsit aludtak az elmúlt évben, a Gmail kommunikációs fronton (sms-küldés, hang- és videofonálás),…..
Djur (törölt) 2009.01.07 14:54:36
@cett: ha nem lépsz be sok napig, inaktív lesz a postafiók, a kommunikált számokban csak az aktív postafiókok szerepelnek, az inaktívok nem.
Djur (törölt) 2009.01.07 16:02:57
@hírbehozó: "tulsagosan rovid az a havi 30 perc / juzer"
ha POP3-al használom és csak beállításokat végezni megyek el a web felületre néha, akkor sok is :)
de az átlagot legalábbis nyugodtan elviheti.
Djur (törölt) 2009.01.08 21:20:04
@Pairg: akkor a forward miatt vélhetően Te használod azt a fiókot (hiszen eldobatod a rendszerrel máshová azért, hogy olvasd), ezért nem inaktív.
A jelenlegi, gazdasági válság által súlyosbított helyzetben a következő, 2009-es év sok tekintetben meghatározó lehet(lesz?) a zenei kiadók és a digitális zeneterjesztés szempontjából is. A CD eladások évek óta folyamatosan csökkennek, a digitális eladások növekedése pedig…..
Hogyan is tette tönkre a blogom egy bimbódzó kapcsolatomat?Az alábbi sztori a történelemmé vált virtuális csajozási korszakom egyik "élménye" volt. Egy ideje már próbálom összerakni és megírni, de eddig egyéb más témák súlyossága és aktuálissága miatt nem…..
Belsőség Lámák az utakon 2008.10.29 00:32:00
  A forgalom tengerében van néhány cápa, megannyi színes hal – kicsik és nagyok, vékonykák és pufókabbak –, de úszkál néhány láma is. A lámáknak nem ez a természetes élőhelyük, egyszerűen nem illenek oda, és ezt ők is érzik. Bizonytalanságuk sok furcsa…..
Múltkor az sms-to-iWiW postot úgy fejeztem be, hogy az iWiW megpróbál egy másik platformot (mobiltelefon) is bevonni a közösségi szájton folyó kommunikációba. És ez magyar mércével mérve igenis előrelépés. Nagyon várom a T-Mobile leendő díjcsomagjait, melyben diadalittanas…..
  Éjjel nincs más az úton: nincs gyalogos, nincs biciklis, a lámpák sok helyen sárgán villognak, a traffipax is aluszik. Vélemények az azonos című cikkünkről...
"Te akartad, hát itt van" - vezeti fel a képét a vsz100 álnév mögé bújó olvasónk, amihez a magunk részéről annyit fűznénk hozzá, hogy egyrészt akarta a halál, másrészt azt azért kénytelenek vagyunk elismerni, hogy maga a kép zseniális, még ha a poén nem is üt…..
Djur (törölt) 2008.08.26 14:22:03
A Facebook története a rosszízű pletykák szerint úgy kezdődött, hogy a Harvardon bizonyos Cameron és Tyler Winklewoss megkérte Mark Zuckerberget, hogy írja már meg a kódját induló webes szolgáltatásuknak, a ConnectU-nak. Zuckerberg sosem írta meg a kódot, viszont a ConnectU…..
Most, hogy mindenki leírta, milyen laptoptáskára esküszik, visszatérhetünk az érdemi történésekhez. Minden jel szerint hétfőn este megadta magát a Gmail. Hogy nem lokális problémáról beszélünk, mutatja az is hogy amerikai barátaink is 502-es hibaüzenettel néztek farkasszemet,…..
Webisztán Kontaktvihar a Gmailben 2008.07.17 09:41:00
Tisztázzuk mindjárt az elején: szerintem a Google egyik legnagyszerűbb újítása (khm, a közösségi hálók korában), hogy azokat az emailcímeket automatikusan kontaktként kezeli, melyekre rendszeresen írok és kapok is válaszlevelet. Szerintem ez nem megnehezíti, de épp hogy…..
Az alábbi történet elég hajmeresztő, de semmiképpen nem hihetetlen. Herald Michael Fiola egy használt céges laptopot kapott kölcsön a sajátja helyett, és a nem működő antivírus program miatt kialakult helyzet kis híján a vesztét okozta. Főhősünket kirúgták a…..
Djur (törölt) 2008.07.13 08:59:43
Holman Endre az iWiW megszorongatása után most a hazai webmail piacon próbálkozik. A MyVIP-felhasználóknak szétküldött spam szerint elindult a Postafiók.hu, mely annyival tud többet, mint a többi hazai webmail-szolgáltató, hogy extrém nagy, 7 gigabájtos tárhelyet biztosítanak a…..