Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baraczka

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zenekari tehetségkutató egyik zsűritagja, Dobos Csabi osztja meg velünk a nyolc döntősről szerzett első benyomásait. A PEN alatt zajlik a döntő a Pécs2010 színpadon minden nap 19:40-től. Gyertek és szavazzatok a kedvencetekre, hiszen a közönség szavazatai alapján…..
A napokban végre napvilágot látott a DJ/MC tehetségkutató négy, a PEN-en fellépő döntősének listája. Félórás bemutatkozásukat április 21-én este 8-tól nézhetitek meg a Red Bull Partycsarnokban. Az alábbi rövid értékeléseket Cop-nak, a.k.a. Varga Ákosnak…..
Március 18-án, 23-án és 24-én tartottuk a Tehetségkutató elődöntőjének fordulóit. Most szövegelés helyett itt vannak a videók!    1.       Rejtély 2.       Borbazár 3.       A…..
 A PEN tehetségkutató utolsó napján is meg lett szorongatva a zsűri. Volt ska bandánk, megtudtuk, milyen hangszer az a melodika, samplerekkel ütötték a fejünket és Jamaikába is elkalauzoltak egy röpke negyed órára. A szakavatottak rendszerint csak annyit tudtak hozzáfűzni…..
Derültégből - Funky-rap-hiphop élő hangszerekkel A Derültégből névre hallgató formáció egy nagyon friss, élőzenés hiphop produkció, mely mindössze néhány hónapja, 2009 decembere óta létezik jelenlegi formájában. A dalokat egy éve kezdte összerakni a két alapító, Krisz…..
 United Space  A bor jót tesz az egészségnek, ahogy mondani szokás, ám más jótékony hatása is van: például ennek hála, a néhai Andaxin zenekar hamvaiból ittas főnixként támadt fel új felállásában a United Space.   Maksa Péter gitározik, Szitás Attila…..
 Armenise – Make it loud!  A 8 tagú Armenise 2008-ban alakult, előtte a zenekar tagjai már különböző formációkban játszottak együtt. A végleges felállásig hosszú út vezetett, de 2009-re sikeresen kiteljesedett a csapat. A sokszínű ízlésvilág különböző zenei…..
Folk Fellows - Világjáró faforgács folk  Az Impro Zenei Műhely és a Kőbányai Zenei Stúdió növendékeiből verbuválódott csapat 2008-ban debütált a Veszprémi Utcazene Fesztiválon, mint Petruska András és Barátai, majd további nyári rendezvényekre kaptak meghívást az…..
Már javában készülünk a Tehetségkutató ma esti folytatására, tegyetek Ti is így, ismerkedjetek a zenekarokkal Pygmalion - Budapesti értelmiségi suttyók   A zeneileg a modern funk-rock, szövegeiben a ’80-as évek magyar alternatív hagyományaira építkező…..
 Mai adagunkban rendhagyóan három zenekart mutatunk be. Az ok egyszerű, bár sajnos nem örömteli: a MyGodness zenekar külső okokra hivatkozva visszamondta fellépését a 18-ai elődöntőn, így csak hét zenekar fog holnap bemutatkozni. Cserébe viszont már a 23-ai napra koncentrálva…..
  A PEN2010 Tehetségkutató első elődöntőjére március 18-án kerül sor, azaz már csak pár nap, és élőben hallgathatjátok az első nyolcast.Ma ismét egy helyi és egy távolabbról érkező zenekart mutatunk be nektek: a Borbazárt és a szegedi SKAtch zenekart.  …..
A PEN2010 Tehetségkutató elődöntőinek keretében 3 nap alatt 24 zenekar mutatkozik be. Az első forduló március 18-án lesz, így éppen itt az ideje, hogy alaposabban megismerkedhessetek a továbbjutókkal. Első körben a sárvári/celldömölki gyökerű A Gátnált valamint a pécsi…..