Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reactor

32 bejegyzést írt és 1097 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Checkpoint Mini #106: Dune 2019.08.19 22:26:12
(Disclaimer: valami hiba volt a felvételnél, amit utómunkában sem tudtam kiszűrni, ezért az első öt perc picit recsegős. Elnézést a technikai malőrért.) Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja.…..
Reactor 2019.08.23 20:29:56
Nekem a Dune II volt az első "dűnés" játékom, az első részével jóval később játszottam. Nem volt rossz ez a kalandjáték-jellegű játékmenet, viszont erősen a stratégia rovására ment, és hiányoztak belőle a különféle fegyvernemi összecsapások is (ha megtámadtál egy Harkonnen erődítményt, a harc annyiból állt, hogy rázúdítod a fremenjeidet).
Azt többen írták, hogy súlyos hiba volt, hogy a fűszer nem termelődött újjá, azaz ha kibányásztad a bolygót, és addig nem sikerült győznöd, akkor game over. És mivel az utolsó Harkonnen vár legyőzésénél egy csomót kellett vacakolni, tudni kellett, hogy mely szereplőket kell összegyűjteni az adott helyen, erre megvolt az esély.
Nemigazán láttam értelmét a fremeneket botanikusnak kiképezni. Két-három frement alkalmaztam erre a célra, de azon túlmenően, hogy szép zöld lett helyenként a bolygó, más haszna nemigen volt.
Vicces, de volt egy "örökké tartó játék" hiba is a játékban. Ha az utolsó erősséghez odamentél harc közben, masszív támadást rendeltél el, aztán 3 napot a sivatagban töltesz, a végtelenségig játszhattál.

@molnibalage: A könyv összesen annyit ír, hogy az űrutazás módszerei a Liga megalakulása előtt "meglehetősen vagyesek voltak", és ennyivel el is intézte.

@nick papagiorgo: A Dűne II végén ezt leírják. Azért nem ragadták magukhoz kapásból a bolygót, mert "élvezhették volna egy rövid ideig a dicsőségüket aztán elpusztultak volna". Fogalmam sincs, ez mit akar jelenteni, vélhetően arra utaltak, hogy nekiálltak volna pocsékolni a fűszert, amíg ki nem zsigerelik a bolygót. Fontos, hogy nemigen tudta széleskörűen senki, hogy a féreg is kell a fűszerhez, és egyik nélkül nincs a másik.

@petrow84: Érdekes amúgy, a sardaukarok mekkora überkatonának vannak beállítva végig, a játékokban pedig mindebből semmi nem látszik. A Dune II sardaukarjai teljesen kutyaközönséges nehézgyalogosok. A Dune 2000-ben már sokkal potensebb harcosok, de messze nem legyőzhetetlenek.

@Wildhunt: Érdekes, hogy mennyire mellőzik az ágyúkat, lőfegyvereket, raksivetőket, holott végül mindkét oldalon ez dönti el a csatát. Így győznek először a Harkonnenek, és később a fremenek.

Irulan hercegnő szemelvényeiből ám kiderül, hogy Shaddam császár nagyon paranoiás lett a Harkonnen-győzelem óta, mindenhol és mindenkiben ellenséget látott. Az eredeti filmben a végén már nem kispályázott: a komplett sardaukar haderőt levezényelte az Arrakisra. Ki is jelentette karakánul, hogy itt népirtás lesz, és minden értelmes életet eltörölnek a bolygóról.
Valójában, több is, de ezek nagyon is. Ja, de ettől nem vagyok boldog. Undorodom a férfiaktól. Herék mind, semmire se jók. Első. Ezt most különösen tapasztaltam, mert a kolléganőmékhez kellett költöznöm 4 napra, ugyan is beszart a kocsim és nem tudtam megoldani a melóba bejutást. Szóval a pasinak…..
Egy idősebb házaspár írt levelet a Szomszédháború blognak, mert nem tudják mitévők legyenek ebben a helyzetben, amikor az új lakóhely választásával együtt nem csak az új lakóhelyet, hanem a kedves szomszédokat is megkapták, annak minden akciójával együtt. Konkrétan beleköltöztek a…..
Reactor 2019.08.10 14:36:29
@Sara Csodaországban: Kiutazol Hollandiába, és rendelsz fél kiló kokót a címére.
Tíz évig nem fogod viszontlátni, az garantált. Pláne ha már volt beutalója a rácsos akadémiára korábban.
A mai bejegyzésben egy szülő levelét olvashatjuk, amit egy korábbi olvasói levélre reagálva küldött, és amiből megtudhatjuk, hogy milyen következményekkel is járhat, ha a szomszédunk helyett a gyerekünket szabályozzuk be. Kedves szerkesztőség!  Olvastam annak az anyukának…..
Reactor 2019.08.08 23:06:58
@ózdi cigány: Tűzállóak attól még nem vagytok. Ha pedig négyen mentek rá egy emberre, mérget vehetsz rá, hogy előkerül a hamvasztó, ha van neki.
Posztolónk szerint a mai huszonéves pasik csak úgy elvannak, várnak valamire, és ha netán horogra akad valaki, semmit nem visznek bele a kapcsolatba, viszont rengeteg elvárásuk támad. Az előítéletek is erősen élnek bennük, így ha elérhetetlen nő kerül az útjukba, inkább lekezelőek lesznek…..
Reactor 2019.08.08 22:53:50
@Jumpin Jack Flash: Két dologra vezethető vissza elsősorban. Egyrészt, az általános erkölcsi züllés, amit a média hatékonyan propagál, és trendinek állít be. 15 éve elképzelhetetlen volt olyan oldal, hogy puncs.hu, vagy viszony.hu, mára pedig jóhogynem ez az etalon.
Másfelől, lássuk be, borzasztó szar helyzetben vagyunk gazdaságilag és életszínvonal ügyében, egyedül Ukrajna van még mögöttünk, de ők is csak az orosz háború miatt (a hrivnya például többet ér a forintnál). A nincstelenek száma még a legoptimistább becslések szerint is 3 millió. Minél több a mélyszegény, földönfutó az országban, a pénz annál fontosabbá válik. Minél kevesebb van valamiből, annál többet ér. Akár párkapcsolati tényezőként is. Ennek egyenes következménye az, hogy a gazdagok egyre sikeresebbek a párkapcsolatokban is, a szegények pedig egyre sikertelenebbek. Hacsak nem történik valami nagy társadalmi csoda, vagy nem csukódik összébb a társadalmi olló, pár évtizeden belül hatalmas bajok lesznek itt.
A mai bejegyzésben egy saját történetet osztok meg az olvasókkal, ami többféle szempontból is érdekes.  Új lakóként szomorúan szembesültem az első hűvösebb őszi éjjel után, hogy reggel a lakásból kilépve, sűrű lila dohány füsttel telítődött lépcsőházban kell…..
Reactor 2019.08.08 20:43:54
@PanelProli: Nyilván akkor az a sikeres ember, aki mindig mindenkire mindent ráhagy, jóvanazúgy, érdekérvényesítés nulla, és gyakorlatilag bárki beletörölheti a sáros pacskerját. Mert okos enged, ugye. Ennek egyenes következménye lett az, hogy mindenütt a törtető, hülye, idióta autisták vannak vezető pozícióban.

Nos, ezért tart itt ez a birka ország - mert többnyire ennyire birka a népe.
A mai bejegyzéssel a gyakorlatban alkalmazható szomszédháborús eszközöket bemutató sorozat következő részéhez érkeztünk, ami egy sokaknak elérhető, könnyen használható kétélű fegyver. Aki élt már többlakásos lakóközösségben, annak biztosan ismerős a jelenség, de nem ritka családi házas…..
A mai bejegyzésben Erzsébet egy emeletes ház lakója kér segítséget, ötleteket, mert hajléktalanok telepednek rendszeresen a lépcsőházukba, és ez már rendszeresen visszatérő problémát jelent nekik. Tisztelt blog! A tél közeledtével sajnos egy elég nagy problémával kell…..
Reactor 2019.08.08 04:38:43
A retkedék csövesnek semmi keresnivalója nincs magánterületen. Első körben meg kell kérni, hogy távozzon, és lehetőleg sohanapján se jöjjön vissza. Ha nem reagál, vagy pampog, meg kell fogni, és kellő vehemenciával kipenderíteni, esetleg leosztani neki egy-két pedagógiai jellegű átszállót, hátha attól sikerül megjegyeznie, mi a különbség a magánterület és a Blaha aluljárói között. Kellő mennyiségű pofon után a leghülyébbje is rájön, hogy ha élni akar még egy kicsikét, kerülje el messze a házatok táját.
Nem véletlen, hogy a kormány keményen szankcionálni kezdte a közterületen élést, ezek a koszlott, tetűlepte korcsok előbb-utóbb élhetetlenné teszik a helyet, ahol letáboroztak. Italoznak, üvöltöznek, dohányoznak, erőszakosan kéregetnek, maguk alá fosnak aztán abban henteregnek mattrészegen. Egyszerűen nem valóak civilizált társadalomba, túl primitívek hozzá.
A csatornába kéne lepaterolni az összes ilyen legalja szutykot. Ott nyugodtan piálhatnak, dajdajozhatnak, lubickolhatnak a saját és más emberek fekáliájában is, senkit nem fog zavarni. Ha úgy akarnak élni, mint a patkányok, költözzenek le hozzájuk, szinonimái egymásnak.

@Visceroid: Igen, nyilván a saját kulájától, alkoholtól bűzlő, papírokkal többnyire nem is rendelkező szakadt retekládának adnak majd igazat több tucat lakóval szemben...
Mesélj még, kérlek!!!

@udvaros: Akkor az újabbat is meg kell fogni, és ki kell vágni a francba. Ha nekiáll ajvékolni, akkor ráadásként úgy megverni, hogy a tulajdon édes jó anyja se ismerjen rá. Záros határidőn belül megritkul majd a csövesforgalom a környéken.

@bloglegelő: Hát ha neki ennyire imponál a verés, és csak visszajár, lehet növelni a hatékonyságát. Negyedik-ötödik alkalommal pl. eltörni mindkét sípcsontját. Meglehet, hogy azt is élvezi fogja, ha annyira mazochista, de járni nemigen fog tudni utána úgy 2 hónapig. Ha sikerült szilánkosra törni, akkor pedig 6 hónapig.
Vannak, akik nehezen tanulnak, de a jó tanító épp az ilyen diákokkal éri el a legszebb eredményeket.

@nem várt fordulat: Akkor lehet hajléktalanszállóra menni. Azért tartjuk fenn az adóforintjainkból. Nem azért, hogy magán- és közterületeken gyakorolják a szabadtéri italozást, szarást, ordibálást.
Jaaaa, hogy a szállón normálisan kell viselkedni? Amelyik csövike erre nem képes, az nem való emberek közé. Simple as that. Költözzön ki a Mátra vagy a Bükk erdőrengetegébe, vagy ha már ennyire ragaszkodik a városhoz, emelje fel a csatornafedőt, és másszon be szépen alája. Oda való.

@: Ha bepofátlankodna a házamba, és még dulakodna is, nem úszná meg 1-2 maflással, hanem valószínűleg a szart is kiverném belőle.

@Nika7007: A megoldások leírva fentebb. Sőt, általam is. Aki meg olyan szinten szarik a saját érdekeibe, az viselje csak el a retkedékeket.
Azért lepik el a csövesek a lépcsőházat, mert sikeresen tudatosították magukban, hogy itt csupa mulya és tehetetlen ember él, akik úgyse fognak velük szemben fellépni, nyugodtan lehet gyarmatosítani a helyet. Néhány erélyesebb fellépéssel örökre orvosolni lehetne a problémát. Az értelmesebbje fel fogja fogni, hogy itt többé neki nem terem fű, a kevésbé értelmeseket meg eszméletlenre verve kell kihajítani a parkolóba. Problem solved.
Az "erősemberek" nem feltétlenül kerülnek sok pénzbe. Bőven akad olyan is, aki helyből laposra ver bárkit egy kisfröccsért cserébe. De én személy szerint nem sajnálnám a készpénzt se, ha ilyen megbízásról van szó, nekem ennyit megér, hogy ne legyen bűz, kosz, és fertőzésveszély a lépcsőházban.
Reactor 2019.08.08 16:32:01
@nem várt fordulat: Senkit nem osztottam ki. Ha találva érzed magad a hozzászólástól, az téged minősít, nem engem. Egy rossz szót nem szóltam rád, hanem a csövesekre, erre nekemállsz itt durrogni, hogy mitképzelszmagadról ésmostazonnal mertkülönben...
Felétek ezt nevezik érdemi cáfolatnak meg vitakultúrának. Vagy ököljog alapján osztják az igazságot nálatok? Annak van igaza, aki nagyobbat üt?
Nagyon el vagy te tévelyedve, aranyapám. Nagyon, de nagyon.
Először is, ha nem tűnt volna fel, itt a nagytöbbség nem bájologna a csövikékkel, hanem kihajítaná őket a francba. Tehát konkrétan a széllel szembe pisálás művészetét gyakorolod éppen a hitvallásoddal.
Másodszor, ezt a fajta netes izmozást amit itt lenyomsz, jobb esetben 15-16 évesen kinövi az ember. A véleményem a való életben is pontosan ugyanez lenne a csövesekről. Csendes gyerek volnék? Meglehet, nekem nem lételemem a konfliktus, nem ököllel rendezem a vitákat. Ha nálad így szokás, nos, részemről oké. Lehet, hogy az egyik jövőbeli vitapartnered, akinek leosztasz egy gyomrost, előkap egy bajonettet vagy egy rugós kést, és úgy feltűz rá, mint a cserebogarat a gombostűre.
Nem "veszek vissza az arcomból" és fogok polkorrektül fogalmazni csak azért, mert azt jobban beveszi a gyomrod. Hogy ki "él többet", ezen órákig el lehetne vitázgatni, de SZVSZ fölösleges, nem tartozik a tárgyhoz, a netes faszméregetést pedig eléggé óvodás kisdedó dolognak tartom.
Hogy te befogadsz magadhoz csövest, az a te dolgod, de ne gondold már hogy automatische mindenkinek ezt kellene tennie. Jó útra tért a hajléktalan, akit befogadtál - ez úgy a 2 százalékuk. A buckalakók között is akad 2%, aki normális, ezzel szemben ha azt hallod, hogy "cigány", neked se Mága Zoltán fog elsőnek eszedbe jutni.
Olvastam a kommentekben ellenpéldát is bőven, amiket gondolom, elegánsan átugrottál, elvégre nem téged igazolnak.
Az empátia kétélű dolog: az is beletartozik mellesleg, hogy azokkal is empatikus vagy, akik nem akarnak hajléktalan forgalmat a lépcsőházba. És, tekintve, hogy ők azok, akik fizetik a lakásbért, a rezsit, a közösköltségeket, a szemétdíjat, akármit, úgy vélem, az ő érdekeik előbbrevalóak, mint egy kőalkoholista, lecsúszott, adót nem fizető, tarhálásból és bűnözésből tengődő csövesé.
Ahogy írtam: a kitörni akaró, normálisan élni próbáló hajléktalanok részére van kitörési lehetőség bőven. Kezdetnek ott a hajléktalanszálló. Aki nem piál, randalírozik, erőszakosan tarhál, az odamegy, megalszik ott éjszaka, és nincs is vele semmi gond. Akivel pedig gond van, azt bilincsben sem lehetne bevonszolni a szállóra, azzal viszont miért is kéne empatikusnak lennem? Jó hogy azt nem várod el, én fizessem a mindennapi bebaszását. Gondolom az ellen sincs kifogásod, hogy ingyen utazik a BKK-n, az ellenőr nem rúgja le, de az utazgatását te fizeted meg kamatostul, amikor a BKK emel egyet az árakon.
Lenyugodni pedig vastagon neked kellene itt, barátom, jelenleg ugyanis az összes kommentelő közül egyedül te érvelsz itt furkósbotosan. Valószínűleg nem véletlenül.
Az alábbi levélben arról írt egy olvasó, hogy miként élik meg azt a gyakorlatban, amikor egy komplett lakásfelújítás után szembesülnek a ténnyel, hogy felettük egy olyan család lakik, akik az együttélést szándékosan teszik kellemetlenné...
A mai olvasói levélben azért kér tanácsot a levélíró, mert már teljesen elviselhetetlen az élet az otthonában úgy, hogy a fölötte lévő lakásban egy hisztis kisgyerek toporzékol, akivel nem bír az őt egyedül "nevelő" anyja. Tisztelt Címzett!  Eljutottam arra a pontra, hogy ki kell írnom magamból…..
Mit tehetünk, ha egy kocsma zajai keserítik meg a mindennapjainkat? Ezt kérdezi levelében Klaudia, akitől megtudhatjuk, hogy milyen az élet egy vendéglátó egység szomszédságában élni. Tisztelt Szomszédháború blog!  Nekünk olyan problémánk van, hogy nem messze a házunktól üzemel egy "pizzéria" ami…..
A mai bejegyzéssel elérkeztünk a harmadik és egyben az utolsó szomszédharcászati stratégiát bemutató bejegyzéshez. Ma a visszatámadó stratégia kerül ismertetésre. A visszatámadó stratégia lényege, hogy egyértelműen éreztessük a velünk szemben álló féllel, hogy a konfliktusok eredményeként ő is…..
Reactor 2019.08.07 13:41:40
@Chaoyang: Ő maga semmit nem tehet, de jó pénzért felbérelhet pár nagydarab kopasz embert, akik majd tesznek helyette. Vannak, akik már egy korsó sörért is kötélnek állnak. Akinek a balhé a lételeme, annak nem fog gondot okozni néhány tahó megregulázása testi erővel, hidd el nekem.
Különben is, az ő fajtája a szép szóból úgysem ért.
Létezik olyan, hogy egy nőt annyira elrémít az összeköltözés gondolata, hogy azonnal bontja is a kapcsolatot? Levélírónk erre gondol, ugyanis mióta bejelentette elképzelését, a barátnő bezárkózott és szinte elmenekült a helyszínről. Talán egy új autó majd megvigasztalja...   Ha esetleg nem…..
Reactor 2019.08.06 16:25:18
@Rita Vrataski: Persze, csak mire megjön az a bizonyos valaki, addigra már úgy lesz vele, mint a nyuszika a medve fűnyírójával.
Reactor 2019.08.06 17:41:58
@Tata_: Cseppet röhejes, hogy már azt is kriminalizálni akarják, ha valakinek tetszik egy lány, vonzónak tartja, és legelteti rajta a szemét. Ha hozzá is szól, minimum kettőtől nyolc évvel kellene szankcionálni. A randira meghívás pedig legyen életfogytiglan. Ez így volna korrekt sokak szerint.

És ezek után még nagyokat és látványosan csodálkoznak, miért nem kezdeményeznek a férfiak, miért mennek hivatásoshoz, mint választják inkább a videojátékokat stb.
Reactor 2019.08.06 19:20:38
@Sickofit_: Nem is állítottam, hogy ez bevett gyakorlat lenne. Szerencsére. Ettől azonban még jogos a felvetés, miféle mentális betegségben szenvedhet egyszerre egy olyan valaki, aki kriminalizálná azt, ha a férfiak megbámulnak egy csinos, jól kinéző nőt. Aki szerint a megnézés, vagy akár a "szemmel vetkőztetés" szexuális zaklatás, az olyan szinten ostoba, hogy kiskorúsítani kellene őt, mert veszélyt jelent saját magára & embertársaira is.
A legnagyobb magyar portálok is megírták, így az Index is, hogy a hétvégén egészpályás adathalász támadás indult a magyar neten. A csalók a legnagyobb magyar szolgáltatók nyereményjátékának álcázott popup üzenetekben próbáltak adatokat kicsalni a naiv netezőkből. Van UPC-s is, mi egy Telekomosba…..
Reactor 2019.08.02 14:36:46
@body_andras: Mert annak ugye egy deka beruházási és fenntartási költsége sincs, hogy a legutolsó kis zöldségárus Manyi nénje is vegyen bankkártyaterminált, a hozzávaló szoftvert, aminek a licenszét ugye meg kell vásárolja minden évben, plusz a mögöttes számítógépes rendszert, amit ugyanúgy fenn kell tartani, satöbbi satöbbi...ha pedig valamilyen oknál fogva elmegy a net, a bolt kb. be is zárhat.
Arról nem is beszélve, hogy rövid idő alatt bődületes sorok állnának össze, hiába lenne az összes pénztár nyitva.
Reactor 2019.08.02 15:14:46
@body_andras: Ez így igaz. Ugyanis az "új és hasznos" bevezetett dolgok jelentős többsége vagy nettó rongyrázás, pénzkidobás, vagy az aktuális hatalomnak, érdekcsoportoknak nagyon jó, az átlagembernek már kevésbé.
A példád csúsztatás, ugyanis attól, hogy megjelentek a robbanómotoros gépkocsik, nem kezdték el kiirtani a lovakat. Sőt, mái napig használják őket közlekedésre vidéken. Sőt, konkrétan egyre többen használják őket, mióta a benzin ára egyre feljebb kúszik. Még a jueszéjben is használnak lovakat közlekedésre, hiába van óccsóér' ott a benzin. De nyugodtan ide lehetne citálni a kerékpárokat is. Minek a drótszamár, mikor az ótó sokkal kényelmesebb, és gyorsabb, nemde? Mondjuk, mert a drótszamár nem pöfögteti el minden piroslámpánál egy mekis sajtburesz árát.
Időről időre bejelenti valami doomzday-próféta, hogy na most jóóóól meg fog szűnni a készpénz, kezdve Pataky Attilával. Eddig egyetlen jóslat se jött be, nem is véletlenül: a készpénz megszűnése lehet megszüntetne pár apró problémát, de csinálna helyette duplaannyit. Az első komolyabb próbálkozás a kriptovaluta volt, először atomjó ötletnek tűnt, aztán mikor kiderült, hogy Ponzi-séma az egész, el is tűnt szépen a süllyesztőben, ahogy azt kell. A lopások, csalások száma semennyivel se csökkenne, csak mellé orbitálisat növekedne a kiberbűnözés is. A zsernyákok meg természetesen leszarnák magasról az ilyen eseteket, nehogymá' romoljon a statisztikájuk ugye, de még ha akarnának, se tudnának semmit tenni ellene; ha a kiberbűnöző felpakol egy VPN-t a gépére, onnantól fogva bottal üthetik a nyomát.
Teljesen értelmetlen egymás múltjában vájkálni, mert a jelen kapcsolatra kevés hasznos infó szűrhető le belőle, hiszen az egy másik helyzet volt. Levélírónk múltjában nincs semmi takargatni való, mégsem szeret beszélni róla. Emiatt is lett elcsapva, mert a kishölgy azonnal levonta következtetéseit:…..
Reactor 2019.07.30 20:33:54
@Captain Admin: Sose voltam alfahím...de nem is akartam az lenni igazából. Sure, nagyon jó dolog egy jó szex, csak hát ez nem egy tartós öröm. Elmúlik. Azonkívül iszonyatosan hosszú időre van szükségem ahhoz, hogy megbízhassak valakiben annyira, hogy ágyba is bújhassak vele. Nékem van időm; azonkívül rengeteg olyan elfoglaltságom van, ami nagyszerűen kitölti azt az időt, amit egy barátnő vinne el, sőt, még profitálok is belőle. Ha emiatt béta vagyok a nők szemében...na bumm. Ettől még nem fog beköszönteni a zombiapokalipszis :)
Senki se lehet mindenben kiváló. Ha valaki kevésbé sikeres a nőknél, az sokkal hatékonyabb lehet más területeken. A "minden sikeres férfi mellett áll egy nő is" szállóige tehát csak félig-meddig lehet igaz.
Tehát jóval hamarabb kiderül, ha egy lány hazug, minthogy előkerüljön a teljes múltja. Ilyen lánnyal pedig semmit nem akarok, hazugságra nem lehet építeni semmit, pláne nem kapcsolatot. Hamis információ hamis eredményt ad.
Saját családot, gyereket nem akarok, tehát ha a lány pornózott, escortozott, vagy akár űrhajós is volt, nem különösebben zavar. Az nyilván szélsőséges eset, ha egy lány "écces", de volt már dolgom cukorbeteg és epilepsziás lánnyal - egyik sem rázott meg különösebben.
„Nekem van félretett pénzem, neki nincs, és ez nem is volt téma eddig, de előbb-utóbb szerintem majd szóba fog kerülni” - Ám Posztolónk még nem érzi úgy, hogy jó szívvel közössé tudná tenni megtakarítását, ha úgy alakulna. Eddig minden korábbi kapcsolatában érezte az Enyém-Tiéd határviszonyt, ami…..
Reactor 2019.07.29 14:49:50
@EGY a Queen: Ez tényleg így van? A tanga bevág a csajosok 3,14nájába és szana-szét keni a kórokikat? :DDD
Reactor 2019.07.29 16:39:24
@Janed0e: A barátnő is ugyanúgy pénzbe kerül, mint a hivatásos, szóval ez megkerülhetetlen. Ingyen sajt az egérfogóban, szokás mondani.
A harmincas csaj pedig, aki szerint az összes létező szingli férfi gáz, csak ő tökéletes egyedül, egyáltalán nem garantált, hogy 5-10-15 év múlva találni fog valakit. Esélyes a dolog, hogy addigra már belőle is egy 500 tonnás Kirov reporting betonpillangó válik majd, ami nem éppen vonzó a férfiaknak.
Reactor 2019.07.30 17:23:38
@Captain Admin: Nem feltétlen marad az államra, ha vannak testvérei, rokonai, és a végrendeletben rájuk hagyja.
Tőlem az állam egy huncut garast nem fog látni, annyi szent.
Legyenek a kettőtök jövőjéről irreális elképzeléseid, követeld rajta a félmilliás fizut kezdőként is, aztán vess véget a barátaival való eljárkálásnak, végül a melója mellett is ragaszkodj hozzá, hogy minden szabadidejét veled töltse. És ez csak 1 tipp.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Reactor 2019.07.26 21:02:18
Szerintem helytálló lista, egyetértek a cikkíróval. A felsorolt dolgok a legbiztosabb módszer a macskásnővé váláshoz. Persze, akinek ez a végcélja, csinálja csak.

@Visceroid: Persze, a Viktátor idetelepített sok összeszerelő üzemet (igaz, az ígért 1 millió munkahelyet még a közmunka viccmunkásokkal se hozta, de segond), csak épp a munkáltató bszik normális, nyugati szintű fizetést adni. Gürizzen csak a büdös rabszolgája gombokért, örüljön, hogy van hol dolgoznia, még neki kéne fizetnie érte. Ráadásul, mióta kötelező lett évente 400 óra ingyen robotot is teljesíteni, azóta végképp sikerült ókori Rómát csinálni a munkahelyeken. Már csak a bikacsök hiányzik, amivel jól odasuhintanak az alkalmazott hátára...
De mindegy is - az ókori Róma is összeomlott, ez is össze fog. Záros határidőn belül.
Reactor 2019.07.26 21:36:16
@Visceroid: Tudok róla, hogy vannak plusz kedvezmények, de ez se jár egyöntetűen minden melósnak. Erősen munkáltatófüggő a dolog, és, egy klasszikust idézve, "nincs az a börtönigazgató, akinek ne rándulna össze a segge lyuka, ha pénzt kérnek tőle". Ugyanez igaz a munkáltatókra is. Ha nem lenne törvényileg rögzítve a garantált bérminimum, ingyen dolgoztatná a munkásokat.
Tudják nagyon jól, hogy amíg ennyire kevés a munkahely, addig mindig lesz olyan elkeseredett balek, aki fillérekért is lehúzza a 8-12 órát (amiből hatot esetleg kifizetnek). Monopolhelyzetben vannak a munkáltatók, nagyon brutálisan vissza is élnek vele, és ettől az átlagembert semmilyen törvény, szabály, vagy mechanika nem védi meg.
„ Azt sem értem, hogy miért képes fél órákat telefonálni a volt nejével? Miről?? Hogy javítsa meg a csapot, arra ott az új krapekja!” - Az elvált pasik a legnehezebb esetek tudnak lenni, ha nem képesek egy egészséges arányt kiépíteni a volt feleség, a gyerekek és az új barátnő között.   Ha…..
Reactor 2019.07.25 16:44:40
@Daenerys Targaryen: Az az érdekes amúgy, hogyha egy pszichológushoz képesek évekig járni, és iszonyatosan sok pénzt elkölteni, hogy ugyanazt a választ kapják meg (némileg cizelláltabban), mint egy pasastól.
Lehet, hogy csak én vagyok nagyon hülye (sőt!!!), de nem jobb, ha egy pasas ingyen és bérmentve, azonnal elmondja azt, amire a pszichomókus hosszú évek és sok-sok elköltött pénz után szánja rá magát?
Reactor 2019.07.25 18:06:47
@Captain Admin: Ez vicces lesz, de én mindig őszinte vagyok hozzájuk :) tadadadammm, ezért is vagyok egyedül :D
Szokás mondani, hogy az igazság fájdalmas. Hát...ez nemcsak afféle közhely.
A Praktiker, a szállító és a fuvarozó között valahogy elkallódott olvasónk három megrendelt terméke, majd ebből hosszas könyörgés után kettő mégis előkerült. De hol lehet a harmadik? Rendeltem 3 terméket a webáruházon keresztül, amihez házhoz szállítást is kértem. A termékeket és a szállítást is…..
Reactor 2019.07.24 15:36:37
@Alternatív: Egyetértek, ezért is nem fizetek előre soha semmit. Majd ha itt a kezemben a csomag, akkor...
Törött, sérült a holmi benne? Esetleg féltéglát kaptam? Semmi gond, nye problemá, a feladó neve és címe ott virít a csomagoláson. Esetleg elmegyek érdeklődni hozzá, hányféle hülyének néz egyszerre, aztán majd Záhonynál megállítja a sorompó.
Amikor a barátnő a saját lakásodat sem tiszteli, nagyjából elképzelhető, mit tesz majd a közös fészketekkel. Posztolónk letesztelte a csajt, és három napra rábízta a lakását, de amikor hazajött egy kisebbfajta szeméttelep várta. Utána nem sokkal vetette fel a csaj, hogy össze kéne…..
Szubrina blog Utálok szopni 2017.11.26 20:43:49
Nem leszek népszerű ezzel a bejegyzéssel, de egyszer s mindenkorra be kell fejeznem, h hazudok magamnak és be kell ismernem, h utálok szopni. Ezt pedig maximum úgy tudom elkerülni, ha nem alakítok ki magamnak párkapcsolatot. Miért kell szopni, ahhoz, h nyaljanak és miért üzlet ez az egész és miért…..
Reactor 2019.07.17 21:56:05
@Szubrina: Ez stimmel, valóban kíváncsi volnék rád, de elsősorban nem szexuális szempontból. Ha ilyesmire volna igényem, felregisztráltam volna a rosszlányok.hu-ra...és legalább kéttucatszor megbántam volna már. Szexet találni egyszerű, mint az egyszeregy. Olyan lányt találni, akivel értelmesen lehet beszélni...na az az igazán nehéz feladat. Emlékszem a lakatparty-s beszámolódra is, az is engem igazol :)
Ha azt mondod, jól csókolsz, én hiszek neked :) ennyire már ismerlek, hogy tudjam, nem szokásod hazudni, ahogy nékem se. Ez speciel megint olyan dolog, hogy százszor fontosabb annál, szopik-e a lány vagy sem.
Még fiatal ám az idő, én most fogok bele a munkába. Elleszek vele úgy hajnali 1-ig, úgy érzem.
Reactor 2019.07.18 04:30:01
@Szubrina: Hajnali 3-kor? Úristen (fünftausend turisten!) Még a katonaságnál is alhat az ember hatig!
Ahh, sose felejtem el a jó kis kora reggeli ébresztőket..."Hatodik száááázaaaad! Jó reggelt, ébresztő, föl!"
A bioritmusunk valóban eltér, én "bagoly" típusú ember vagyok, utálok korán kelni, pláne nyáron. Ráadásul iszonyú rossz alvó is vagyok, nagyon nehezen tudok elaludni, gyógyszert meg csak különösen indokolt esetben veszek be, semmi szükség rá, hogy rászokjak.
Régen jártam erre, tudom, szégyellem is magam miatta, hogy hanyagoltalak. Ez az év különösen zsúfolt - záródolgozat az egyetemet, szakdolgozat-készítés, új meló, írok egy izgalmas történetet, zeneszerzés, Red Alert 2, tíz nap múlva férjhez megy a kisebbik húgom is, holnap ráadásul felutazom Pestre is. Most végre szakíthattam egy kis időt rád is, elolvastam újra a kedvenc bejegyzéseimet a blogodon, és hiányoztál :)
Reactor 2019.07.18 15:41:00
@Szubrina: Értem, akkor te sem örömödbe kelsz korán. Meg tudom érteni, a honvédségnél ugyanebben a cipőben voltam. Fenének se volt kedve hajnali 6-kor kelni, aztán reggeli torna, sorakozó, irány a kantin, utána pedig mentünk az előírt foglalkozásra. Tantermin a társaság fele mélyen aludt, volt, hogy én is.
Látom, te is szeretsz kerékpározni! Akárcsak én! A bringám, a "Hajnali Szél" igencsak gyors. Évi 1 millió forintot spórol meg a családi kasszának, ráadásul pénzt is keresek vele, mikor újrahasznosítani megyek. Emlékszel a tavas bejegyzésre? Na, a sok idióta horgász szanaszét dobálja a sörösdobozokat, jókora potyaösszegeket begyűjtök azzal, hogy összeszedem utánuk, és elviszem feldolgozásra. Van jogosítványom ugyan, de nem különösebben szeretek vezetni.
A harmincas nő nem akar semmit a pasitól, és bár rég túllépte a barátság határait, mégis becuccol a pasihoz. Ez azért fura, mert van saját háza, sokkal nagyobb, mint ahova berakta magát. Ráadásul a csaj szülei már akkor irányítani akarnak, amikor Posztolónk még nem is találkozott velük…..