Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reactor

32 bejegyzést írt és 1039 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit Tudhatunk eléggé biztosan Egely György féle úgynevezett vitalitásmérőről, avagy az index,hu tudomány fórumában lefolytatott vita összefoglalása. Fórum » FILOSZ »  Tudomány »  Egely féle vitalitásmérő leleplezése  Nyitotta: Iván Gábor, 2000.10.18  …..
Az eltelt időszakban kevesebbet rajzoltam, mint amennyit eredetileg szerettem volna mégis, örülök annak, hogy ezek a rajzok megszülettek. S ha csak ennyi, akkor így jött ki. Tény, hogy amikor fontossági sorrendet kellett kialakítanom a szabadnapjaimon, akkor akadt egy folyamatban lévő project, mi…..
Üdvözletem! Szeretném elmesélni egy bejegyzésen belül, hogy miként telt számomra az idei 2018-as Halloween. Őszintén számomra nagyon fontos egy időszak s mindig is érdekelt, mint ünnep, s mint különleges időszakok megalapozójaként. Már gyerekként próbálkoztam pár barátommal este becsöngetni…..
Reactor 2018.11.06 14:15:52
Nagyon szuperül állt neked a boszorkányjelmez, és nagyon csinos voltál benne :) ez csak egy szolíd, de őszinte vélemény. Hát hiába, illik hozzád ez a stílus, le se tagadhatnád, hogy darker vagy! :))) Örülök, hogy ilyen pozitívan telt számodra a Halloween és a halottak napja, elvégre ez az egyik legnevezetesebb napja számotokra az évnek, amikor külön ünnepnapja van az elmúlásnak.
Mi szintén megünnepeljük a magunk módján ezt a nevezetes eseményt: bár a Halloween-t nem tartjuk meg, de a halottak napját kétszeres temetőjárással is megtartjuk. Először az itteni temetőt járjuk végig, ahol édesapám hozzátartozói nyugszanak, másnap pedig Szolnokra utazunk el, ahol édesanyám felmenői pihennek. Külön szerkezete van ennek a napnak, és meghatározott sorrend szerint megyünk végig a sírokon. Az első sír után van egy vaskerítés, aminek a díszei gombóc fagylaltra emlékeztetnek, ezen minden évben jót nevetünk, aztán az utolsó sír mögötti nyírfán kacagunk nagyokat (réges-rég, több mint 10 éve a kisebbik húgom játszott a gyufával gyertyagyújtás közben, és felgyújtotta az akkor még apró nyírfacsemete legalsó ágát, ezt a sztorit minden alkalommal elmeséljük). A temető kapujánál felemlegetjük azt a nevezetes esetet, amikor sokáig időztünk bent, bezárták a kaput, és ki kellett másznunk...anya jókat kacagott, mikor elképzelte, az úton közlekedő autó vezetője mit gondolhat, ha látja, valaki kifelé igyekszik a temető zárt kapuján :D legvégül pedig mindig elmegyünk étterembe vacsorázni - általában a Bajnokba járunk, idén az Andante nevűbe tértünk be, és nem volt rossz választás. Szokatlan módja a halottak napja megünneplésének, de hát mi már csak ilyen excentrikusak vagyunk :)
Reactor 2018.11.17 15:02:04
@Cathreen Misery: Ilyen gyakorlatilag sosem fordul elő :) Ettől nem kell tartanod, azonkívül a temetők a legelhagyatottabb helyek, még nagyvárosokon belül is. Gondolhatod, hogy aki kimegy oda, nem fog kötekedni ok nélkül másokkal. A temető szentségét Te, mint darker abszolút nem sérted meg, inkább emeled. Nekem legalábbis ez a meggyőződésem. Azok a képek a jobb felső sarokban is igen jól sikerültek, főleg, hogy a fény áttűz a kereszt alakú kivágáson :) abszolút favorit!
Alapvetően úgy gondolom, hogy ha már alkotok, akkor arra törekszem, hogy emlékezetes legyen és a befogadok, ne felejtsék egyhamar. Ehhez ügye sok minden szükségeltetik, hogy benne legyen az alkotásban és rendelkezzen is vele, de sajnos vagy sem, nem minden alkotó gondolkodik így. Én nem tudom…..
Reactor 2018.11.14 16:35:38
A hideg ágy ősi ellensége az emberiségnek, így aztán elég régóta próbálkozik mindenféle módszerekkel előmelegíteni azt a lefekvéshez. Parazsas ágymelegítőt állítólag már a rómaiak is használtak, de aztán évszázadok alatt előmegített téglák, forró vasat tartalmazó edények, parázstartók és…..
Reactor 2018.11.13 00:23:03
Ebben a bejegyzésben összeszedtem nektek, hogy eddig milyen nálam vendégeskedő cicáról vezettem naplót, amiben ti is láttátok, hogyan változtak meg. Egy ilyen napló több okból is hasznos, és hasonló helyzetben javaslom nektek is a használatát. Egyrészt én is vissza tudom nézni, honnan indultunk, és…..
Szubrina blog . 2018.08.20 20:24:38
Most van az, h sztem öngyilkos leszek...ami ma este történt velem már annyira a legalja volt, h ezt már nem nézhetem el és senki nincs, akinek elmondhatnám és megértené. Rohadtul magányos vagyok:'(..
Reactor 2018.11.10 21:27:43
@Szubrina: Sajnálattal olvastam, hogy milyen elhatározásra jutottál. Én még mindig melletted állok, bár tudom, hogy ez nem vigasztal. Ha lehetne, segítenék. Semmiképpen se legyél öngyi!
Nemrégiben elém került egy könyvmoly blog oldala, ahol a fenn megnevezett kihívást teljesítette s kíváncsiságból elolvasva kedvet kaptam én is a válaszok kitöltésére. Az oldal ahol találtam: Ellamara, s a videós, akire ő hivatkozik, s akitől valószínűleg eredeztethető a kérdés sorozat: Matilda…..
Reactor 2018.10.24 02:25:25
Újabb kérdezz-felelek bejegyzés :) Jöjjenek akkor a válaszok!

1-a: A legkevesebb, amiért könyvhöz jutottam, 0 forint volt. Az egyetemi "Csatárlánc" könyvespolcon bukkantam rá Arthur Herzog "Rajzás" című igen jól sikerült doomzday-regényére (a könyvből készült egy eléggé bemocskolt hírű, de aránylag jó film is).

1-b: A legdrágább könyv,amit vásároltam, Zalán Tibor "Papírváros három - Letarolva" volt. Az első két kötetnek barátibb ára volt anno, nem tudom, ez a harmadik mitől olyan speciális,szerintem fele olyan jó nincs, mint a legelső Papírváros volt.

2: Sok olyan író van, akit szeretek - Stephen King, Arthur Herzog, Steve Jackson, Ian Livingstone,Földi Pál, Kurt Rieder, E.S. Fischer, Rejtő Jenő, Frank Herbert, Vladimir Bukovszkíj. A Lakatos Levente-féle szarkamu selejtírókat viszont utálom, olyan emeletes baromságokat adnak ki közpénzen, hogy kinyílik az ember zsebében a bicska, hogy ilyen szemetet nyomnak a mi pénzünkön...

3: Több ilyen is van. A Herzog-művek közül a "Hőség", a "Rajzás", az "Étvágy", Stephen Kingtől az "Az", a "Ragyogás", a novelláskötetek, a "Rémkoppantók", Kurt Riedertől a III. Birodalom-sorozat, Földi Páltól a II. világháború csatáit elemző könyvek, Vladimir Bukovszkíjtől a "Csatárlánc". Elég komoly mű, a benne leírt horror simán lepipál jópár Stephen King-regényt. Frank Herberttől pedig - na melyik! - a Dűne. A Dune II és a Dune 2000 után kicsit szokatlan volt, hogy nincsenek tankcsaták, háromkerekű homokfutók chaingunnal felszerelve, deeeee a bazinagy homokférgek mindenért kárpótoltak!

4: Elég sok könyv van, ami még elolvasásra vár. Két könyv, ami a maffiáról szól, a "Földfelkelte" című szemnyitogató, illetve a SAS túlélési kézikönyv.

5: Ha nagyon a tudásomat akarom csillogtatni, akkor a történelmi jellegű könyvekről,vagy valamelyik Herzog-féle doomzday-regényről beszélek.

6: Nemigen szoktam elemezni, hogy vonzó-e számomra a szereplő, az viszont nagyon sokat dob a latban, ha intelligens, jól reagál a helyzetre, és nem hoz a pillanat hevében irracionális döntéseket.

7: Stephen King-től a "Minden haláli" novelláskötetet. Egyszerűen fizikai képtelenség hozzájutni. Végigjártam az egész Múzeum körutat...sehol egy megvásárolhatópéldány. Bitch, ass, shit!
Feltámolygott a szobájába. A házon mély csönd ült. Hanyatt feküdt az ágyon, nem törődött a kölcsönruhával, a cipőjével. Nézte a plafont. Teljesen üres volt. Nem reménykedett semmiben. Miért nem tudta kimondani, hogy igen, hogy akarja, hogy akarja ... Még így, a csöndben,…..
Őszi világ Sebesen zúg az InterCity keresztül a tájon; színes erdőkön, réteken az ősz világát látom. Vékony felhőréteg takarja a napot, finom ködfátyol a talaj mentén kavarog. Hűvös szellő lágyan lejti táncát a mezőkön, tehéncsordák ebédelnek békésen a legelőkön. S a száradó bokrok fölött ha…..
Reactor 2018.09.28 02:41:54
Á Á Á máris új bejegyzés! Néked valóban igen lényeges dolog az írás :) Szeretem olvasni a cikkeidet, relevánsak, pontosak, és jók a benne közölt infók is. Már többször gondolkoztam rajta, hogy témát ajánlok Neked, amiből cikket írhatnál.

Na, de akkor jöjjenek a válaszok!

1: Sok jó dolog van az őszben. Az óra-visszaállítás, a lassú, romantikus pusztulás-pátosz, a tervezeti napok, a Mindenszentek és a temetőlátogatás, a finom gyümölcsök, a jeges Nestea cseréje a forró főzött teára fél év után, és a szúnyogok eltűnése. Ráadásul ilyenkor, mivel az ősz a Ti évszakotok, jobban tudok dolgozni a projecten is.
2: A tervezeti napokat leszámítva ilyenkor megyek el csak a temetőbe.
3: Nincs különleges elvárásom; teljesüljenek az őszre ütemezett tervezeti napok.
4: Nincs kedvenc receptem.
5: Dekorálni egyes-egyedül télen szoktam, karácsonykor és szilveszterkor, ősszel sosem.
6: Nem szoktam megtartani vagy megünnepelni, a Mindenszenteket viszont igen. Ennek ellenére nem tartom rossznak a Halloween-t.
7: Ősszel történik a váltás a nyári egyenruháról a téli egyenruhára, ez tehát egy átmeneti időszak. A sapkám még a nyári sapka, de az egyenruhám már a téli. A málhamellényemre még nem a vastag katonai kabátot veszem fel, hanem egy őszi álcafestésű béleletlen "flak jacket"-et.
8: Nincs kimondottan szezonális olvasmányom, de most szereztem be egy vaci új könyvet: Római caesarok rejtelmes története. Most ezt olvasom.
9: Már megvan minden téli ruhatartozékom, nem szükséges beszerezni semmit.
10: Az ősz a bezárkózás időszaka, ilyenkor az utazásaim csak a tervezeti napokra korlátozódnak. A legnagyobb távolság a mindenszenteki tervezeti napban rögzített Szolnok (ukszve 180 kilométer).
11: Az őszi tervezeti napok :)
12: Ugyanúgy terepruhát.
13: A legszebb őszi napok a tervezeti napok; a sikeres végrehajtásuk mindig örömmel tölt el. Ilyenkor érzem úgy igazán, hogy a világ megáll a forgásban, legalábbis számomra.
14: A szeptember, mert erre két tervezeti nap is esik, és mert ilyenkor még lehet lógni az egyetemről büntetlenül :D :P
15: A kedvenc őszi képem a tervezeti nap helyszíneiről készült felvételek. Kedvenc zeném pedig egyértelműen az "October" című nóta a Heavy Troopers-től.
15+1: Nyáron születtem.
De, most komolyan. Aki olvasta a könyvet kérem, írja meg nekem privát levélben (nem kell kommentben nyilvánosan kifejteni a cím mivoltának gondolatsorát, nehogy spoilerezzünk azok előtt, akik még nem olvasták, de szeretnék), hogy miért épp ez lett a címe? Kíváncsian várom a véleményeket. Netán…..
Szabadalmi blog Ciki a pici cici? 2015.12.17 11:01:12
Néhány szabadalom is adhat ötletet a növeléshez! Keira Knightley | Forrás: welt.de Sok fiatal nő mindent megtenne azért, ha néhány centivel növelhetné mellméretét. A női mell mérete nagyban függ génjeinktől. Formájukat az ösztrogénhormonok alakítják ki még serdülőkorban. A mell gyakran…..
A mai napon betölti huszadik évét sokunk kedvence, a South Park, jövő héten pedig már a sorozat 20. évada kerül sugárzásra. Ennél jobb alkalmat nem is találhatnánk arra, hogy megnézzük, honnan indult világhódító útjára a négy káromkodó kisiskolás, és hogyan vált egy kis hobbiprojektből a Comedy…..
Alkalmam és lehetőségem adódott, hogy ellátogathassak a Miskolcon található vadasparkba. Nem haboztam élni a lehetőséggel.Alapvetően szeretek állatkertekbe és arborétumokba járni, mivel sok olyan élőlényt láthatunk eme gyűjtő helyeken, amit a mindennapokban nem. Például azért, mert az eredeti…..
Idejét sem tudom pontosan, mikor töltöttem ki a legutóbbi és egyben legelső Book tag, avagy könyv témájú kihívásomat. Vissza keresve eme év Januárjában teljesítettem a Book Blogger Teszt nevezetű kihívást. Azon szerencsések egyike vagyok, aki nagyon szeret olvasni és szívesen tölti a szabadidejét…..
Reactor 2018.07.23 17:21:58
Challenge accepted!!! :D

1: Nincs külön olvasókuckóm, bárhol képes vagyok előkapni az aktuális könyvet, és olvasni, legyen az a saját szobámban a heverő, a konyhaasztal, az autóbusz, vagy sorbanállás a TESZKÓban.

2: Nem szoktam megjelölni, a történet folyásából ki tudom következtetni, hogy éppen hol tartottam. Ha újraolvasott könyvről van szó, akkor meg főleg nem, egyszerűen csak felütöm valahol, ahol olvasni akarom.

3: Fejezet közben is félbehagyom, nem muszáj pont a végénél.

4: Ebédelni, vacsorázni szoktam közben, külön csak az olvasás közben nassolni nem.

5: Nem, ugyanis a beszéd elvonja a figyelmemet, és nem értem meg, amit olvasok. Viszont szoktam aláfestésnek mindenféle végtelenített zajokat betenni. Egész kollekcióm van az ipari berendezések hangjából: légcserélő, vízpumpa vezérlő, távfűtéshez tartozó légfúvó berendezések, bányászgépezetek stb.

6: Egyszerre mindig csak egyet.

7: Nincs kimondott helyszín, ahol szívesebben olvasok.

8: Mindig magamban.

9: Mindent elolvasok, nem szokott kimaradni oldal. Nagyon ritka, hogy előre olvasok, aztán abba is hagytam, mert minek...úgyis eljutok odáig.

10: Igen, szokásom megtörni.

11: Nem szoktam beleírni, vagy bármit kiemelni, aláhúzni.

12: Nem hajigálom, azt a könyvet inkább el se olvasom.

13: Megjegyzem az adott szót, és később keresek rá. Csak ezért nem hagyom abba az olvasást a cselekmény kellős közepén.

14: Stephen King - A Hosszú Menetelés

15: Stephen King - A Hosszú Menetelés

16: A többkötetes könyvek is jók, de a sorozatok is, ez történetfüggő.

17: Több ilyen könyv is van.
Stephen King - Az
Anatolij Marcsenkó - Tanúvallomás
A Világ Legördögibb Tengerei
Steve Jackson-Ian Livingstone kötetek
Walter Bukowsky - Csatárlánc
Reactor 2018.07.25 15:52:35
@Cathreen Misery: Bizony képes vagyok! Nékem nem okoz gondot az olvasnivaló cipelése, még a telefonomra is elmentettem egy kis anyagot, ha mégis otthon hagynám a könyvet, bár az e-bookokat kevésbé szeretem (alapból az adja a könyv egyik nagy előnyét, hogy NEM kell hozzá energia, és ingyen van az olvasása). Szívesen olvasok történelemkönyveket is, pl. az ókori Rómáról, egyes részei jobbak mint a horrortörténetek, pláne ha számításba vesszük, hogy ez valóban megtörtént (ugyanez elmondható a görög történelemről is).
Soha nem a divat határozta meg, mit olvasok el. Az Alkonyatot, Trónok Harcát, Harry Pottert sose éreztem különösebben izgalmas műnek. A "vempájör" történetek közül a klasszikusokat jobban szeretem (Drakula, Borzalmak Városa). Stephen King igen jó író. Nem azt mondom, neki is vannak pocsék könyvei, de a döntő többség nagyon is izgalmas és élvezetes.
Mindig is szerettem olvasni, ráadásul ez nékem igen fontos is, mert magam is írogatok - a projectemhez szükség van egy izgalmas, váratlan fordulatokkal és szerethető szereplőkkel teli háttértörténetre is, és mivel nincs különbejáratú íróm, nincs más hátra, mint előre - ezt is magamnak kell megírni :) Úgy vettem észre, az emberek szívesebben játszanak olyan játékkal, aminek izgalmas a története, mintha elintézném egy "menj oda és öldöss le embereket" baromsággal. Attól, hogy a játék középpontjában az emberölés áll, még nem jelenti azt, hogy ennyiről kell szóljon az egész :)))
Reactor 2018.08.13 19:27:19
@Cathreen Misery: Mondd csak, Cathy - könyvet lehet ajánlani Néked elolvasásra? Nagyon szívesen olvasnék tőled könyvkritikát, sokat-sokat-sokat, mert az eddigiek is roppantul meggyőzőek és hasznosak voltak, és már úgy nagyjából sikerült is belőnöm, mi az érdeklődési területed (közel azonos témákat szeretünk). A lényeg tehát, hogy ha nincs ötleted, miről lehetne jó kritikát írni, úgy nagyon szívesen küldenék címeket, anyagot, és persze saját szemszögű leírást is - például, hogy mikre kell odafigyelni olvasás közben. Én nem vagyok igazán jó könyvkritikus, csak szubjektív véleményeket tudok megfogalmazni, a Te véleményedet, mint szakértőét, igen nagyra becsülöm, és szerintem utólag Te is hálás lennél, hogy milyen jó olvasmányokat ajánlottam :)

Ja, és nagyon jó volt látni Téged a dark-goth találkozón! Sajnáltam, hogy túl hamar hazamentél, nagyon szívesen beszélgettem volna Veled az este, többek között erről is, hoztam is Neked egy-két finomságot. Sebaj...majd jövőre!
Balatonboglár Budapesttől 144 km -re fekszik. IC-vel (vagyis a ma lehető leggyorsabb vonatos megoldást választva) 1 óra 53 perc alatt lehet leérni, ennek az útnak az ára a pót- és helyjeggyel együtt 3365 ft. Kocsival mindezt letudhatjuk másfél óra alatt, 8 literes fogyasztással számolva 4608…..
Reactor 2018.08.08 01:41:39
Inkább telekocsizok. Regisztrálni kell ugyan, de sokkal olcsóbban megvan az út, mint vonattal, diákigazolvány NÉLKÜL.

@Im just here for the comments: Passz, ezt én se tudom. Olyan esetekben indokolt, ahol a mozdony is megsérült, vagy a vonat elé ugró idiótát telibe kapta az intersziti, és spaklival kell összevakarni a mozdony elejéről.
Gondolom a policájok nem nagyon kapkodják el ilyenkor a helyszínelést, és a legutolsó jegyvizsgálótól is részletes kisesszét kérnek komplett bibliográfiával & lábjegyzetekkel, hogy hogyan, mi történt, mit látott, mit hallott...a masiniszta vallomása nem elég...

@LKerekes: A kúrmánypropaganda mást se szajkóz, csak hogy milyen hiperszuper jól teljesít az ország, már-már azt hihetné az ember, hogy a júeszéj jár hozzánk koldulni, aztán amikor szembesül a valósággal a birka, az nagyon tud ám fájni neki...
Az autós példád azért nem áll meg teljesen, mert az autó nem egy kötött pályás valami, jóval flexibilisebb, ha baleset történik valahol, az esetek 80%-ában egy másik útvonalon kikerülheted. Vonatnál ez ugye fizikai képtelenség.
Pontosan ezért van milliárd autós játék, de vonatversenyzős vagy pláne akciójáték nagyon minimális...War Train Normandie 1944 például, meg is lehet nézni, milyen "jól" sikerült...

@szepipiktor: Még örülhetsz, hogy egyáltalán működött az automata. Az esetek igen szép részében nem hajlandó működni ugyanis. Esetleg cseresznyés tőzsde funkcióba lép, a pénzt azt elveszi, de jegyet azt nem ád. Arról nem is beszélve, hogy a rejtett erőforrás rendszeresen felnyomja őket kalapáccsal meg pajszerrel azért a pár ezer forintért ami bennük van.

@Darth Revan: Bárcsak már ott tartanánk ahol ők!
A lenézett, fikázott, gyűlölt kommunista kínában már monoraillal járnak az emberek. Nincs mindenütt kiépítve, viszont úgy 150 évvel a mi technológiánk előtt járnak. Japánt már meg se említem, akik mellesleg szintén vesztes hatalom voltak, és még két atombombcit is kaptak, plusz egy Fukushimát.
Ezennel szeretnék betekintést engedni a szekrényem, avagy gardróbom belsejébe ami, természetesen változik miként az egész világ. Igen régóta igényt tartok arra, hogy olyan ruháim és kiegészítőim legyenek, amelyek tökéletesen visszatükrözik az elképzeléseimet és személyiségemet. Az effajta…..
Reactor 2018.08.07 21:26:38
Karácsony előtti rohanás van, este meg céges buli, ezért előrelátó módon bekészítettem egy konzervposztot. Úgyis régen volt toplista, jöjjön a tíz legbosszantóbb játékklisé (a PC Guruba pár éve írt egyik cikkem reciklálásával). Sablonokat, túlságosan ismerős…..
Reactor 2018.02.20 19:31:04
További összegyűjtött játékklisék:

- Atomerőmű pálya a játékban, akkor is, ha a történet nem indokolja. És az esetek 90%-ában az a feladat, hogy robbantsd fel!!!
- Az atomreaktorok mindig egy óriási, forgó oszlopként vannak ábrázolva, körülötte lebegő emitterek, vagy mi a csudák, és persze mindig túlvilági hangon zúgnak.
- Az ellenséges bázis brutálisan védve van, képtelenség bejutni, kivéve a két művész-bejárót: szennyvízcsatorna és a szellőzőrendszer. Ide ki is pakolhatnának akár bazinagy táblát: "FŐHŐS SZÁMÁRA GARANTÁLTAN ŐRIZETLEN BEJÁRAT". Esetleg a zöld szmötyire vagy a működő ventilátorokra kell ügyelni, de ez minden.
- Az utolsó pályákon mindig totál depressziós keserves világfájdalmas zene szól.
- A főgonoszok végső célja mindig a Föld/királyság/univerzum elpusztítása.
- Csak férfi menthet meg női karaktert, fordítva soha!
- A civil karakterek sosincsenek beszélgetős kedvükben. Ha a főhős odamegy hozzájuk, mindig lepattintják, hogy ők most mennyire elfoglaltak, akkor is, ha csak egyhelyben állnak.
- Az életerőt szív vagy szívek jelzik.
- A kajálás azonnali gyógyulás! Még az amúgy egészségre káros dolgok (cigi,pia) is életerőt adnak vissza.
- Ha kaja van a játékban, az többnyire sült madár, a klasszikus rajzfilmes kinézettel.
- Ok nélküli időlimites pályák, kezdve a Szuper Máriótól.
- Az ajtók 90%-a nem nyitható, csak dekoráció.
- Láthatatlan falak vagy Hirtelen Halál Szindróma a nyílt pályákon
- A főhős mindig egy zsebpisztollyal és egy marék lőszerrel indul megmenteni a világot
- Zombik kb. minden játékban előfordulnak, mint ellenfelek
- A játék felénél fogságba esel, és elveszik mindenedet
- Az öreg játékbeli szereplőnek mindig van szakálluk
- Náci játékokban mindig középkori-gót betűtípust használnak
- Mindig van egy olyan pálya, ahol túl kevés az energia, és vissza kell állítani
- Robbanó dobozok és hordók
- Kapcsolóknál a piros-zöld lámpák
Reactor 2018.04.08 23:32:53
@Lord_Valdez: Ez is stimmel :)

Újabb klisé a listára: főellenséges harcnál MINDIG rossz idő van. A mennydörgős villámlós vihar az etalon. Hiába, a főellenség akkora megamájer karakter mindig, még az időjárást is szabályozza!
"Warning! Weather control device detected!"
Reactor 2018.08.06 19:27:38
@Lord_Valdez: Újabb klisé, tipikusan agyonhasznált: A jövőben játszódó helyszínek mind kék fényekkel megvilágított hófehér steril felületekből állnak. Kíváncsi volnék, a jövővilágokat elképzelők miért mindig hófehér, steril építőanyagokban és ciánkék fényekben gondolkodnak.
Nemrég megkérdeztem a Facebook-csoportban, hogy miért bújnak, dörgölőznek a cicák? Sokan azt hiszik, hogy ezzel a szeretüket fejezik ki, pl. mikor hazajövünk, és a lábunkhoz dörgölőzik a cica. De ez megint csak a mi belemagyarázásunk, hiszen a szék lábához is dörgölőzik, nos azt talán annyira mégsem…..
Öregmotoros a pesti nép etetésében a Nagyi palacsintázója, mely a Hattyú utcai korai bázisról kinőve mostanra hálózattá nőtte ki magát 6 helyszínnel. A netes vélemények alapján a fénykorán már rég túlvan, a terjeszkedés pedig rendesen odatett a minőségnek. (A képet az Ittjártam.hu-ról…..
Reactor 2018.07.21 05:02:48
@Tehetséges ugandai buzi: Na utánanéztem, tényleg nincs neve annak a jó étkezdének, egyszerűen csak "Mini Ételbár". Ott van az "amerikás bolt" mellett, érdemes betérni.
Reactor 2018.07.23 22:14:24
@Tehetséges ugandai buzi: Hogy felejthetném el? :D ez egy nagy favorit cikk volt, rég röhögtem ennyit, mint itt! :D
Pár napja jártam azon a környéken megint, kerestem az "amerikás bótot", gondoltam már, ha itt vagyok, megnézem, melyik volt az a pici de jó étkezde :)