Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Vitalij

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek a néhány évvel ezelőtt dúló Danone-ellenes hisztériára? Akkor egy fél ország fogott össze a francia multi ellen, és bojkottálta annak termékeit. Valami ehhez hasonló zajlik most a Nestlével, csak éppen nem lokális, hanem világszinten, és nem az utcán,  hanem a…..
Vitalij A magyar lányok I. 2010.03.09 17:03:00
Na elég az hozzá, hogy bitang nagy májer lettem. Nem telik el úgy nap, hogy ne jutna eszembe az Öreg, pedig már halottként évek óta nem pusztítja a dohányt. Ma már sokrétű bizniszekben is utazom, ahova nem elég a pénz meg a kapcsolatok, kell a tapasztalat is. Mi itt a sajátjainkkal…..
Nikotinszagú kora délelőtt volt, a jászberényi kisbolt előtt a város bolondja, egy női ruhákba öltözött szakállas cigó kiabálta, hogy ezerért bárki megbaszhatja, akár síkosító nélkül is. Olyan hangon kiabálta mindezt, mintha Fásy Ádám farkát Geronazzo Mária dolgozná…..
Vitalij Az alapok 2010.03.07 18:01:00
Csornobiltól néhány kilométerre születtem, abban az évben, amikor a Nagy Bumm történt. Mikor idejöttem, sűrűn baszakodtak ezzel mindenféle ugróegerek, de miután megerősödtem, rábasztak.  Ezért mondom csak, hogy tisztába legyél: Senki ne baszakodjon velem.Úgy kerültem ide,…..