Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazsimoci

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Szerda. 2020.04.29 22:32:42
Akinek kertje van sose unatkozik. ( ahogy akinek hajója van, az se.... akinek meg mindkettő...) J jön, hogy az öntözőslaug végéről lelövi a pisztolyfejet a víznyomás. Gondosan levágom a végét és újra rögzítem a Gardena gyorscsatlakozót, de megint lejön. Megdühödök, mondom "ráragasztom". Ehhez…..
Hajónapló Szerda. 2018.11.28 23:04:32
Igyekszem a kerti munkákkal, mert jön az igazi tél. A ház háta mögött, ahol nemrég még dzsungel volt, mostanra ilyen a terep. Csak az idáig elnyomott tiszafácskák maradtak. Korábban nem is látszottak a borostyántól. Amíg nem esik le a hó nyomulok ( a képen a kék-fehér vödörtől ). Többet reméltem…..
bazsimoci 2018.11.29 17:50:41
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
Senki nem gondolta egykor a Hondánál, hogy harminc évvel később a CX500 feltámadhat. Pontosabban sosem halt meg, hisz ez egy elpusztíthatatlan konstrukció, de az, hogy hirtelen beleszerettek a motorépítők, mindenkinek meglepő volt. Oké, pár chopper idehaza is készült belőle,…..
Addig reszeld, amíg csak lehet – ugye mindenki ismer olyan embert, akinek élni sem lenne kedve, ha elvennék tőle a szeretett garázst, a megszokott szerszámot vagy az imádott járművet? Elveszni a céltalanságban csodálatos dolog: nem a célért, hanem a folyamatért kell dolgozni, a…..
Belsőség Miért pont ezt a BMW-t? 2012.09.02 06:56:20
Sejtettem én, amikor szétszedtem. Nem véletlen, hogy addig mentem vele, amíg ki nem lehetett nézni az útra a gázpedál mellett. Ja, nem, még annál is tovább. Rettenetes, pusztító rombolást végzett a rozsda, újjá kellett építeni a fél autót. De végre kész a lemezmunka,…..
Filléres ára és egyszerű, de megbízható konstrukciója miatt a Jawa elég népszerű volt Amerikában a hatvanas években. Mint most a lidlis cuccokra, úgy tekintettek rá – olcsó, de működik, nagy neve nincs, de jó lesz – jó is lett. A salakos és terepes sportsikerek…..
bazsimoci 2012.08.27 15:55:18
@Abfangjaeger: Vázat,lengővillát,hátsó sárvédőt tudok adni hozzá...!
Hirtelen nem is tudom, létezik-e a blog.hu keretein belül olyan blog, amelyik ilyen ki- és összetartó olvasóközönséggel rendelkezik. Ráadásul olyannal, amelyik nem rest vállalni arcát-hangját (sőt, hajnaltájt egyéb aljasságokat is) most már tradicionálisnak mondható éves…..
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
Blitz R60/2 - The great Escape from Hush on Vimeo. A francia Blitz Motorcycles nem hagyományos módon állt hozzá a motorépítéshez. Az egyszerűségében látványos kialakítás hívei, a Bratstyle, a Wrenchmonkees és a CRD mellett jeles képviselői a csicsás customokkal szembeálló…..
bazsimoci 2011.03.29 18:40:52
@baowah: Hirtelen körülnéztem a neten, de csak két eladót találtam, 8800 és 12500 Euro-ért... Tehát nem olyan sürű és olcsó...Szerinted egy R69S nem elegáns...?! Egy laikus nem tudná észrevenni a különbséget a két típus között!
bazsimoci 2011.03.29 19:31:05
@'saztán?: Nézd meg a legelső hozzászólásomban a linket. A cimbim BMW-s könyvében van egy csomó gyárilag átalakított Hatnaposon használt motor, azokat kellett volna tanulmányozni...
Nem beszélve a magánemberek által "mekkelt" gépekről...
bazsimoci 2011.03.29 19:34:58
@baowah: Jah, mint amikor leégett a múzeum Angliában, küldtek egy udvarias levelet Imrénknek, hogy lehetőleg mostmár ne törje össze a Triumph-ot többet, mert már ővé az utolsó ilyen darab...