Regisztráció Blogot indítok
Adatok
graffy

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kollégám küldte át nekem annak az appnak a linkjét, ami MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEM.Alapvetés: ha egy bizonyos bevételi szint fölött nem dokumentáljuk a költéseinket, a pénz észrevétlenül kifolyik a kezünkből. Amint többet keresünk a létminimumnál, hó végén keserűen…..
Napi STANDARD A jövő a hibrid? 2011.01.30 12:05:00
 Hibridek azok a járművek, amelyeket két vagy több alternatív erőforrás hajt. Különböző megoldásokkal találkozunk. Például a kőolaj, a hidrogén, a sűrített levegő, folyékony nitrogén-, szél-, villany-, nap-, hő-, szén-, vagy akár az emberi erő is szóba jöhet. Persze…..
Hamarosan megtudjuk, milyen is lesz az új iPhone 5 (ha ez lesz a neve egyáltalán). Hírek szerint  nemsokára jön az iPad 2 is, igazi adu ásznak igérkezik. A MacBook Pro is forradalmi megújuláson esik át. Mindezek az Apple egységes design és marketing stratégiájának…..
 Ahogy telik az idő egyre több és több táblagép jelenik meg a piacon, az iPad koronáját követelve. A Las Vegas-i Consumer Electronics Show 2011 (CES)-n bemutatott 75 különböző de egyúttal látványos tablet egyöntetű ujjongást váltott ki. Ezeken a gépeken az Android, vagy a…..
 A világ legkisebb pályakerékpáros versenypályáját, Velodrome-ját mutatták be a londoni East End-ben.A mindössze 25 méter hosszú  erős dőlésszögű pályát a York Hallban egy különleges versennyel avatták fel.A verseny során 105 versenyző hajtott átlag 20mph (32 km/h)…..
 A jóhírű Razer cég egy hordozható hangszórót mutatott be Razer Ferox néven, a sokat útonlévő zenerajongókat megcélozva. A hangszóró 3,5 mm-es jack-csatlakozóval köthető az iPod-hoz, vagy más audioforráshoz. Az USB csatlakozóján keresztül számítógéphez is…..
Drága Bloggerek!A 125 köbcentis robogók B kategóriás jogosítvánnyal történő vezethetősége 2010. augusztusában elbukott a parlament illetékes bizottságánál, pedig a nagyvárosi közlekedés érezhetően szellősebb lenne, ha mind többen robogóra ülnének autózás helyett. Ezért…..
B-oldal A cseh Gyöngyhajú lány 2010.09.22 07:45:00
Gabina Goldova vystupuje v poradu Souboj hitu 2008, interpretace pisne Divka s perlami ve vlasech. Avagy Gabriela Godova (kicsit Vincze Lilla-hang) megmutatja nekünk, hogy mennyivel jobb a dal csehül, mint az Omega előadásában - angolul...
graffy 2010.09.22 12:55:52
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
graffy 2010.03.05 09:28:27
@hair is on ford: Ha ennyire leszarod a temat, miert vagy meg mindig itt? Leszarhatnad ugy is, hogy felenk sem nezel.
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Belsőség Pre-vételi szorongások 2010.03.04 12:21:00
Elindultunk végre Sundsvallból - ami egyébként egy csodás városka – Domsjőbe. Éjjel ítéletidőben érkeztünk ide, az Insigniát több ízben hótolóként használtuk, valószínűleg pár órával korábban szakadt a hó. De ez csak másodpercekig tartott. A szállóhoz vezető úton konkrét hófal állta az utunkat, mert…..