Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katmandu30

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem Ted Bundyról vagy Csikatilo elvtársról lesz szó a posztban, hanem azokról a színészekről, akiket többek között a Screenjunkies nevű oldal csak TV Cancerként (sorozatpestis, copyright by Sorozatjunkie) emleget, mert amihez hozzányúlnak, az az esetek kilencven százalékában gyors…..
Az NFL tulajdonosai a jövő héten szavaznak arról, hogy amennyiben a rájátszásban a pénzfeldobást nyerő csapat field goalt ér el, úgy kapjon-e a másik csapat is labdabirtoklási, egyben egyenlítési esélyt. A liga versenybizottságának elnöke, Ray McKay szerint minderre azért…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.11 09:34:00
Ilyen lesz John Barrowman a Született feleségekben. Jóképű, mint a Torchwoodban. Chuck Norris hetvenéves. Ettől még persze kettészakítana derékban. Mark Valley azt nyilatkozta, hogy a Human Target akciójeleneteinek forgatásához jól jön a háttere, ugyanis a West Point katonai…..
Van ez a gyakran hangoztatott marhaság, hogy ma már nincsenek jó játékok, bezzeg a Wizard of Wor (vagy ahogy kazettás körökben ismert volt, Dungeon) meg a Monkey Island, akkor még tudtak játékokat csinálni, ma senkiháziak kezében van a játékszakma. Ezt a mantrát Hancu viccből…..