Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsilla

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kanapéturizmus mibenlétét nem fejtegetném, ezt már remekül megfogalmazták előttem. http://korkep.sk/2009/08/14/kanapeturizmus/ A lényeg az, hogy a kanapéturisták és a sleppjük rendszeres találkozókat tart kedd esténként a "Kukli i pistoleti" nevű helyen…..
moszkvics Hétvége... 2010.03.05 15:45:19
...,ami k*** jó lesz, egyrészt, mert 2 órával előbb el lehet kezdeni bulizni, mint otthon, (ma elvileg valami helyi hip-hop koncertre megyek) másrészt meg 3 napos hétvége következik a nőnap végett, harmadrészt meg ahogy kinézek az iroda ablakából, itt nagypelyhekben hull a…..
moszkvics Álmok 2010.03.03 07:27:45
Furákat álmodtam az éjjel. Az egyik az volt, hogy egy halott orosz lány kísértetével kerültem szexuális kapcsolatba. Ez egyáltalán nem volt kellemetlen, legalább nem kellett aggódni az esetleges gyerektartás miatt. ;)A második rész viszont kellemetlenebb volt, azt álmodtam, hogy…..
....amennyiben az italozást, pogózást, stage divingolást, fényképezőgépelhagyást egyszóval az ordenáré mulatozást úri viselkedésnek lehet tekinteni.Szergej Snur (ex-leningrad) új zenekara a Rublj koncertet adott egy Hot dog's nevű egyébként igen előkelő helyen. Kis ízelítő a…..
Február 28.-án vasárnap történt egy autóbaleset Moszkvában,  a Lukoil egyik al-vezére Anatolij Barkov minden valószínüség szerint halálos balesetet okozott, a hivatalos vizsgálat az áldozatokat marasztalta el. Érdekes módon a térfigyelő kamerák pont akkor nem működtek, és…..