Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beküldő

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami zavar van az időben az RTL Klub stúdiójában. Esetleg kétszer vették fel az Egy perc és nyersz egyik jelenetét. Vagy csak szóltak a játékosnak, hogy tessék még egyszer örülni, mert más szögből is szeretnénk felvenni. A műsor szerdai adásában háziasszonyok mérkőztek meg…..
Atya. Úr. Isten. Ezt írtam sms-ben Licának, miután elindultam hazafele a Gyradikóból, számban a gyros ízével. Lica magyarázta el, hogyan kell eljutni a helyre, amit egyébként pont ti ajánlottatok a sorozat múlt heti kezdőepizódjában, és ami visszaadta a gyrosba vetett hitem. A…..
      Mivel törlöd ki pelyhes bundájú plüsskutyád fenekét?  Ha kedvenced még kölyök és még egy ágyban is alszol vele, de nem akarsz nap, mint nap bajlódni a fürdéssel, akkor a Pet Head nedves törlőkendőit neked, illetve neki találták ki. Ne izgulj!…..
beküldő 2011.01.19 20:32:28
Negyedik éve készül el a COOL LIST HUNGARY, a lista, amely Magyarország legmeghatározóbb COOL arcait gyűjti össze. Egyértelmű, hogy most már hagyományról beszélünk. Bátran merjük kijelenteni, hogy a december 2010-ben már elképzelhetetlen COOL LIST HUNGARY nélkül. Ezt jelzi az a…..
beküldő 2010.12.05 22:16:58
Íme néhány videó a Scarpar motoros snowboardról, melyet sokan az év havas innovációjának tartanak. Leginkább abban különbözik mondjuk a dupla síléctől és társaitól, hogy nem csak látványterven él, hanem el is készült, ki is próbálták. Mikor kiderült, hogy a tesztelője…..
pikcsörsz Kusturica feeling 2009.02.13 20:48:25
addict Reklám a kávéd tetején 2008.12.21 14:25:00
Tulajdonképpen kézenfekvő ötlet a cappuccino tetején reklámozni, hiszen ha egyszer már úgyis készítenek különféle díszeket a tejhab tetejére, miért ne lehetne ezt egy reklámüzenet átadására is felhasználni. Nem kell hozzá nagy felhajtás, csak egy szimpla sablon, amin…..
Vagy maga az Apple, nem tudom. A játék ugye szeptember hetedike óta kapható, akinek van már vele tapasztalata, írja le és esetleg mesélje el azt is, hogy milyen érzés megkülönböztetett felhasználónak lenni. Arra gondolok, hogy az egyik legjobban várt lényépítős, galaxishódítós…..