Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TakácsTímea

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, a forgalomcsökkenés egyre extrémebb megoldásokra sarkallja a legnagyobb könyvkiadókat is, akik szinte bármit megtesznek, hogy eladásaikat szinten tartsák – különösen, ha jól bejáratott bestseller-szerzőikről van szó.   Nemrég járta be a hír a médiát,…..
Nem volt hosszú élettartamú kísérlet, mégis tanulságos volt figyelemmel kísérni az Erste Bank vergődését a blogoszférában. Az összesen három posztot jegyző Pénzügyi Ismeretek Fiataloknak kiötlői szerint vélhetően sem az oktatáshoz, sem a közösségi médiához nem…..
TakácsTímea 2010.03.03 12:33:18
@Shammer72: Kedves Kommentelő! Éppen az bizonyítja a blog kudarcát, hogy szinte kizárólag kommunikációs „szagértők” írtak bele, a megcélzott célcsoport rá sem nézett. Nem fikázni akartunk, hanem negatív kritikát mondani. A fikázás és a kritika között az a különbség, hogy az utóbbi tényekkel támasztja alá az érvelést. Szerintünk rossz döntést hozott az Erste, amit nem ment semmilyen belső döntés, vagy budget vagy akármi.
A Privy pénzügyi szektorból érkező referenciái a cég weboldalán megtekinthetők. Mi adjuk a nevünket a munkáinkhoz, kár, hogy a vitatott blogot senki nem vállalja fel. Talán nem véletlen.
TakácsTímea 2010.03.03 14:00:36
@Shammer72: Ne haragudj, de szakmai vitát szívesen folytatunk, ám személyeskedő, emocionális vagdalkozásba nem megyünk bele. Azonban nagyon rossz iránynak tartjuk, ha már szakmai véleményt sem lehet mondani semmiről.