Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szmrmszrzt

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Vasárnapi ebéd 2013.09.29 12:30:00
Már megint rántotthús, mutter bazmeg?! ..
A frissítést mostanra valószínűleg olvasóink nagy többsége már megkapta, így adódik a kérdés, miért vártunk ennyi időt a hír közlésével? Én speciel azért, mert mindenképpen meg akartam tekinteni a hivatalos kiadási megjegyzéseket. Mivel az összeállítás száma…..
Subba Cukiság: Gibbon csimóta 2012.09.26 14:26:02
..
szmrmszrzt 2012.09.26 20:18:07
@Aziskell: azért mert szar.

csóri gibbon kapaszkodna valami lelógóba, függeszkedne, lendülne. erre van egy kanapéja egy leszedált macskával.
A meglehetősen paraszt stílusa miatt Koreában már vagy tíz éve kurva népszerű PSY világméretű őrületet generált ezzel a parittya videóval, na meg az idióta lovaglós táncával ..
szmrmszrzt 2012.08.27 19:10:47
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
A napokban jelenik meg a Nemjuci második albuma, aminek most sincs címe, csak egy jellegzetes kép a borítón. Amellett, hogy a teljes lemezt meg lehet hallgatni itt a Lángoló Gitárokon, még egy interjút is készítettünk Németh Juci énekesnővel, amiben szó esik turkálókról,…..
Rendhagyó anyaggal jelentkezik a tudományos gyűlölködés vezető szakmai műhelye. Exkluzív képriporttal kedveskedünk olvasóinknak, egyenesen a bratyiszlavai várból, a Szlovák Köztársaság fővárosából. Megbecsülhetnénk a szlovákokat, hiszen nekik van köztársaságuk. Mégsem…..
szmrmszrzt 2012.03.12 20:54:08
@Lasombra:
ló? az egy csikóhal művégtagokkal.
Minden márka fektet energiát abba, hogy a fogyasztók szemében emberközelibbnek tűnjön - legyen az egy fotóalbum a menhelytakarító munkásokról, nyilvános adakozás, vagy szimpla szelektív hulladékgyűjtés, emberek kapnak azért fizetést, hogy emberarcúnak tüntessék fel a sokszor…..
szmrmszrzt 2012.02.04 21:37:43
Kedves gyűlölködő közösség! Először is mindenkit megkövetek a hosszú hallgatásért, amely a blogot jellemezte az utóbbi hónapokban. Teljesen jogosak a zúgolódó hangok, hiszen mindennapi gyűlöleteteket vagytok kénytelenek nélkülözni, és ez kétségtelenül egészségtelen…..
Az előző Való Világ egyik legellentmondásosabb arca VV Éva volt, aki a reality befejezése után sem nagyon találta meg a számítását a (celeb)világban, most meg már a képernyőn sem fogja, mert az RTL kihajította a BelaValó című VV-kísérőműsorból is. VV Éva az egyik adásban…..
Gyűlölt Ellenségeink A belgák 2011.09.20 08:00:00
Két évvel ezelőtt már górcső alá vettük egyszer a Francia Felvidéket de egy közelmúltbeli helyszíni szemle során kiderült, hogy túlságosan is elnézőek voltunk velük szemben. A gall csirkefogók szlovénjei tótjai valójában sokkal, de sokkal mélyebb helyet érdemelnek a…..
szmrmszrzt 2011.10.20 22:28:23
@KariKa:

2-3 hónap múlva jönnek a csehek. vagy a szlovákok.
Subba Napod 2011.10.07 13:54:00
Folytatódik minden idők legőszintébb és legmélyebbre hatoló germán-protestánselemzése. Szembesülhettek a világ egyik legsötétebb lelkialkatával, annak féktelen, vérgőzös tombolásával, majd öncélúan hófehér öltönybe öltözésével. Senki sem gyanakodott rájuk, most viszont egyből vádbeszédet teszünk a…..
szmrmszrzt 2011.07.30 08:31:12
Frissítés (június 30.) - Szépen halad a letöltés-számláló. Nemrég már elérte, és azóta bőven meg is haladta a 14 milliót! Az elmúlt napok ilyenkor szokásos RC esője után szerintem senkit nem ért váratlanul, hogy az Opera ma kiadta asztali böngészőjének legfrissebb,…..
A közelmúltban beharangoztuk, most pedig tényleg elindul a Nagy Vallási Hónap a Gyűlölt Ellenségeink hasábjain. A megszokott módon ezúttal is kizárólag a rendíthetetlen, sziklaszilárd igazságot tárjuk elétek. A vallásról sokan azt tartják, hogy a fény a lelki útkeresés…..
Több mint 17 ezer ember halála árán épült meg a világ legészakibb, 100 ezer főnél több lakossal rendelkező nagyvárosa: Norilszk. A Föld leggazdagabb nyersanyaglelőhelye felett épült település a világ legszennyezettebb, leghidegebb, legélhetetlenebb, legéletveszélyesebb,…..
Subba Ihány a Holdha! 2010.12.30 12:01:00
Ha szereti őket -és miért ne tenné?- akkor nézegessen Ön is vígan játszódó corgikat!..
szmrmszrzt 2010.12.19 12:58:13
A Tudosók - Apa kocsi hajt című blődlidal engem az egyetemi időkre emlékeztet és most újra előkerült, magától. Nem tudom honnan, de a postafiókomban találta magát, majd idekerült a blogra, vázlatként. Oda pedig véletlenül nem kerülhetett.Anno, először az egyetem…..
szmrmszrzt 2010.12.04 17:33:56
Már láttam olyat, hogy a labdaszedő segítségével szerzett gólt a hazai csapat, de most ellenkezőjére is itt a példa.A Palermo-Lecce 2-2-re állt, mikor valamelyik palermói kapura akarta bikázni a labdát – másodpercekkel a vége előtt –, azonban a labda lefordult…..
Szakmódszertani elemzősorozatunk ma rendhagyó témában jelentkezik, hiszen az eddigiekkel ellentétben bizony van olyan lényeges dolog is, amiben mi magyarok tökutolsók vagyunk. Nem voltunk képesek összeeszkábálni egy épkézláb Nemzeti Indulót. Ez tarthatatlan állapot! Nincs a…..
Nou San Trafford Hajrá, Oranje! 2010.07.11 13:10:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nyeri meg a VB-döntőt. "Mi, Oranje-drukkerek, mindig adunk a tiszteletre. Hallottad már a Het Wilhelmust?…..