Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villanás

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teljesség igénye nélkül persze, nem tagadva a hibridek létezését, és nem belekalkulálva az adott nap kihívásai generálta kérészéletű személyiség-torzulásokat. A femme fatal is lehet szökőévben egyszer átlagos, és a 90-es évek tinivígjátékai óta tudjuk, hogy a művészlélekből is lehet egy estére…..
nagyibugyi "We are all Pussy Riot!" 2012.09.05 18:47:40
- mondta Kathleen Hanna, a valaha volt egyik legmeghatározóbb személyiség a feminizmus és a riot grrrl mozgalom terén. Hetek óta ezen csámcsog a sajtó, egyesek tiltakoznak, mások fröcsögnek, mert sérti a kis konzervatív lelküket, hogy néhány vicces kedvű punkcsaj leforgatott egy…..
villanás 2012.09.06 10:02:23
Praxis Lopnak a kórházban 2012.03.26 08:59:00
Tisztelt Cím! Olvastam a blogját, amiben leírták, hogy a kórházban meglopták az édesanyját.Hasonló dolgot kívánok megosztani most én is.Édesanyám a berettyóújfalui kórházban feküdt pár évvel ezelőtt. Nem emlékszem pontosan, hogy mennyi pénz volt nála de emlékezetem…..
Magyarországon extrém nehéz dolga van annak, aki a közegellenállással szembemenve online akar bizniszelni. A legfrissebb áldozat a Cinterip uszodai partisorozatot szervező társaság, akik naiv módra azt gondolták, jó ötlet lenne neten is árulni a jegyeket. A szolgáltatás el is…..