Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garrtech

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak, akik újra szeretnének csendőrséget, nekik ajánljuk az alanti szívderítő sztorit arról, hogyan bánik a Tesco az olyan vásárlóval, akit lopással gyanúsít. Anita kozmetikai apróságokat és gyümölcsöt vett a Tescóban, közben alapozókat is nézegetett a pipererészlegnél.…..
garrtech 2010.03.01 14:08:12
Én is voltam hasonló szituban, csak engem az interspárban sikerült az „önkéntes mókusnak” aláznia.
Én az akciós pulcsikat kerestem és, hogy azt a 2 darabot megtaláltam bejártam az egész árházat persze a kenyerek mellett volt legalsó sorban…miután nem nyerte meg tetszésemet a biztonsági őrt kéretem meg, hogy engedjen ki a bejáratnál. Természetesen ott is van biztonsági kapu, ami nem sípolt ennek ellenére a biztonsági őr kinyittatta velem a táskám. Pechemre benne volt a két napja vásárolt kézkrémem, ezután jött a megaláztatás a videó visszanézés a kérdés, hogy ha nem itt vettem akkor miért nem ragasztattam rá cetlit stb stb. A végén elengedtek.
Ami biztos, hogy akármit veszek és a táskámba tartom,- mint általános iskolában- szépen belekarcolom a nevem, mert szerintük ha arra lopás közben is van időm már csak őket és a munkájukat minősíti.
A másik, hogy engem többet egy „kis senki” - akinek az a munkája bár, hogy felügyelje a rendet- csak úgy találomra ne húzzon ki a tömegből, hogy ellenőrizzen, ha van oka feltételezni, hogy loptam, akkor állítson meg és hívja a rendőröket, mert ha ő nem hívja akkor én fogom és nem tudom, akkor mit fog szólni?!

De ne csak a negatív eseteket vegyük, nem sokkal fent említett történet után, az egyik Tesco szupermarketben besípolt a hátizsákom, persze előtte voltam 2 nagyobb üzletben, korábbiakból okulva mindenhez volt blokkom amihez nem, azon meg ott volt a nevem. Ahogy odajött a biztonságőr meglepetésemre nem azt kereste, hogy mit loptam, hanem azt, hogy mi nem lett deaktivizálva, miután megtaláltuk segített összeszedni a cumóm és bocsánatot kért a kellemetlenségért.

Szóval embere vállogatja..