Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enjoylife

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képgyár Ismét hazudott az Index 2011.06.30 09:03:00
Szőcs Géza kulturális államtitkár nyílt levelet írt, amelyben hazugsággal vádolja lapunkat, továbbá azzal, hogy bizonyos érdekkörök irányítanak minket. Mindez nem túl izgalmas, a nehéz helyzetet magyarázó politikusok jellemző reakcióját látjuk. Ami miatt mégis érdekes a…..
Frissítés, 2021 május: látom, hogy a mai napig jönnek a kattintások erre a posztra, gondolom, sokan a jövő évi választások apropóján túrják elő ezeket a net mélyéről, hogy bizonyítsák, hogy a Fidesz a jó választás.  Nekik üzenem egyrészt azt, hogy Orbán egy GECI, másrészt pedig azt, hogy 2018…..
Rendbe jött, és pénteken már egy vadvédelmi központba került egy két hónapos tigris, amelyet egy nő csomagjában találtak meg a bangkoki repülőtéren - közölte szombaton a BBC. A thai hatóságok bejelentése szerint a kölyköt a központban fogják felnevelni, de arra nincs sok…..
enjoylife 2010.08.28 12:35:43
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
Munkahely, nős férfi, gyerekkel, vidéki konferencia - a többit kitaláljátok? Kép innen Másfél éve ismerkedtünk össze egy közös projektben, rögtön tetszett. Flört gomb bekapcs, e-mail csatározások. Akkor még azt gondoltam, ő a szuperpasi, nem elég, hogy magas, szőke,…..
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..