Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adani

1 bejegyzést írt és 4935 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy remek, de sajnos csak ritkán jelentkező rovatunk, a „Ti küldtétek”, amiben már volt pár vicces történet például egy flipperbajnok nagy napjáról, vagy persze az örök klasszikus, Évike, a C64-programozó meséje. Feltett szándékom, hogy amolyan digitális…..
Adani 2012.08.23 22:29:58
@Xezs:

Hamachival próbáltad már? Én is simán tolnék még Doomot, csak ugye DosBoxon megy csak Win7 alatt tudtommal ott meg sztem a Hamchi nem megy, bár még nem próbáltam.
Adani 2012.08.24 15:03:57
@MrMultiFrodo:

Igen, a LAN partynak van egyfajta hangulata, de hát már lehetetlen összehozni ilyesmit, mikor szétszéledtünk szerte a világban. De igen van egyfajta hangulata mikor egy szobában zsúfolódunk össze sokan aztán csak a monitort nézed egész álló nap, éjszakába nyúlóan, és közben chipset, ropit, meg sajtos szenyát esetleg pizzát zabálsz meg kólát vedelsz.
Adani 2019.09.02 23:07:41
@FeroxX: Mi csak kaszamatyinak hívtuk a Dark Templartés igen az early DT rush jó taktika volt ha nem készült rá az ellenfél. Hasonló volt a 6 zerglinges rush 1v1 pályán. Ha nem erre készültél (ami Terran esetén pl. nagyon visszavetett a fejlődésben) esélytelen volt megfogni. Protossnál lehetett a legkisebb érvágással bevédeni, annyi hogy sima tech tree követés, de Gateway helyett Forge aztán 2 photon cannon Forge és Nexus mellé közvetlen
Akinek van gyermeke vagy emlékszik diákéveire, esetleg éppen most diák vagy tanár, az pontosan tudja, hogy mit jelent a "tanári túlkapás" kifejezés. Sajnos létező dolog, sőt gyakori jelenség az iskolákban. A lényege, hogy a pedagógus túllép feladatkörén és teljesen szabálytalan módon jár el a…..
Adani 2019.06.15 18:07:31
Mesélhetnék idióta tanárokról, volt egy pár. Volt idegbeteg angol és töri tanárunk, még az a fajta tanár volt, aki orosztanár volt és átképezték angoltanárrá, 1-2 leckével járt a diákok előtt úgy tanított. Nyílt napon mikor szülők is ott lehettek és voltak is is megtette azt, amit nem egyszer 2 év alatt ameddig tanított minket, hogy kiadta a kuss legyen utasítást, mindenki mozdulatlanul üljön pisszenés nélkül, és járkált a padok között, és ha bármi neszt hallott, pl. egy szék nyikorgás, leesett egy toll stb. akkor máris átment ordítozásba.

Hatodikban egyszer utolsó óra volt az angol, addigra már eleve felhúzta magát majd engem, aki a középső padsorban ült legelől, zavart ki ,hogy miért kapcsolgatom a villanyt, mikor a villanykapcsoló az ajtó mellett volt egy padsorral odébb. De úgy, hogy közvetlenül az arcomba ordította 151 decibelel lkb. és lökdösött kifelé a táskámat se tudtam kivinni, különben húzok is haza egyből, nem tudtam mit csinálni a terem előtt vártam az óra végét, csukott ajtón át is jól hallottam mindent ordítás minden téren. Volt még kb. 10 perc az órából, mikor a hangerő emelkedik valakivel nagyon kiabált ,hogy menjél innen kifelé!!!!!! sztem a szemközti 4 emeltesben is mindenki hallotta, egyszer csak vágódik ki az ajtó, de olyan erővel, hogy azt hittem a keret is megy vele esik ki az osztálytársam előre fejjel és mikor már a földre került lábbal rúgdalta, 2 méterről néztem végig és nem hittem el mit látok. Másnap reggel az igazgató helyettes, aki amúgy normális tanár volt csak épp akkor nevezték ki és fejébe szállt sztem kissé, behívott engem is meg akit megrúgdosott és az a kérdés pl. nem hangzott el ,hogy amúgy mi történt? Nem mi voltunk a bűnösök, mert "idegesítettük a tanár nénit" Még én is ,aki a 45 perces órából 40 percet nem is tartózkodott a teremben. Pofon meg beírás, mert olyan nincs, hogy nem a diák a bűnös ha balhé van. Szerencsére év végén elhúzott a suliból.

Volt még általánosban egy alkoholista tesi tanárunk, nem sok vizet zavart, ha nem mentem be órára akkor észre se vette, hogy nem vagyok ott, de ha vagy kamu vagy nem kamu felmentésem volt ( háziorvos kb. bemondásra adta, szóval eredeti volt, csak szimuláltam ,hogy adjon :) ) arra meg kiabált ,hogy olyan nincs, az se érdekel ha a fél lábad már lerohadt vagy még az infúziós zacskó lóg az oldaladon mars fel a kötélre, meg irány futkorászni a pályán. Labdajátékoknál meg ukázba adta ,hogy szemüveget nem lehet hordani, ami nálam -8-as rövidlátó szemmel kb. azt jelentette, hogy lófaszt nem láttam a labdát is csak akkor mikor már közel volt.

Egyszer a 45 perces órából 30 percig tartott mire ki tudta nyitni a hátsó ajtót, a tornateremből az udvar felé vezetőt. Utolsó óra volt a tesi akkro és addig elég sok alkohol lecsúszhatott a gigán. :)

Volt egy üvöltőbajnok énektanár is, na majd róla később írok, most nincs rá időm, de megérne egy misét az is.

Majd egyszer mesélek középiskolás tanárokról is ,de ott messze jobb tanárok voltak, legalábbis szadisták nem voltak, csak szakmailag nem túl felkésüzltek, meg szigorú és igazságtalanok.
A múlt héten egy barátom felhívott, hogy ugyan ugorjak már el, és nézzem meg, min dolgozik mostanság. Ő hivatásos modellező - építészeti modellek, vasút, de díszleteket is szokott építeni - gondoltam megint valami jó terepasztalt épít. De nem… egy komplett éttermet, ahol vasútmodellekkel…..
Adani 2019.02.25 23:12:46
@Birsalmasajt:
Még tavaly söröztünk ott, de azóta bezárt, a Vytopna oldaláról is eltűnt Brno-i egység, remélhetőleg nem végleg zárt be csak átalakítás miatt.

@Benbe:

Brno-ba csak egy Vytopna volt Prágában van kettő a Vencel téri a legnagyobb na ott tényleg van belépő és ha nincs foglalásod várhatsz akár egy órát is mire bejutsz. Volt, aki egy lakáskulccsal csinált bizt. ber zavart ott. :)
Tanulságos írás jelent meg az iho-n, ahol vélhetően vagy a kivitelező, vagy a NIF embere magyarázza a bizonyítványt azzal kapcsolatban, hogy miért szükséges 10 hónapos leállás a vonatközlekedésben a Rákos-Hatvan vonalon. Eleve igen érdekes az írás eleje, ahol bemutatásra…..
Adani 2019.02.09 20:48:22
@fizolt:
De annak volna értelme és az, hogy nem kell kisajátítani területet így em csúszhat telekspekulánsok miatt mint pl. a 2-es vonal esetén nagy könnyebbség és előny, és Bp-ről kiinduló vonalaknál mindenhol kellene kapacitásbővítés.

Keleti-Kőfelső között min. 3 vágány kéne, Rákosig ott van már 4 csak egyben kéne kezelni és nem ilyen bürökrációs hülyeséggel ,hogy a menetvonal az alsóra van kiadva akkor csak ott mehet akkor is ha a másik két vágány szabad vagy épp fordítva. Az ott legyen egy 4 vágányos pálya és kezeljék egyben.
Rákosligetig előzésre tökéletes lenne az a 3 vágány. Rákosrendezőig is min. 4 vágányra lenne szükség ill. a 100a vonalon is kell több kapacitás, azt kb. meg is lehetne oldani ha a terv szerint Monornál kiágazva két vágány Ferihegyen át Kökire. Amennyire lehetséges Köki-Nyugati közé is kéne még kapacitás, a magastöltésen nyilván nem mindenhol fér el.

Megelőző, félreálló vágánynál meg egy lassan járható is jobb mint a semmi, ha leromlott és csak 20-al járható akkor is ha baj van ott félre lehet állni, ha lassan az is jobb minth a sehogy. Normál menetrendben nem használnák, de ha kell akkor jól jön. Ha elfér legyen ott a megelőző, félreálló vágány tehervonat félredobásánál se számít ha csak gyökketővel járható, ha úgyis ott áll órákig nem számít ha lassan tud oda be és kijárni.
A Szerb Vasút viselt dolgairól már megemlékeztem pár alkalommal itt a blogon. Volt szó az ingatlan mutyi miatt egy félkész állomásra átköltöztetett belgrádi főpályaudvarról (erről bővebben itt olvashattok ), vagy épp az ellehetetlenített macedóniai vonatközlekedésről (erről pedig itt írtam ).…..
Adani 2019.02.06 14:20:42
@Segna: Ivo Andric meg tavaly novemberben is megvolt a Fradiban csak részeg Bandinak hívják. Azzal mentem ki én is november elején Szabadkara
Hova megy ez a vonat? Eger elesett 2019.01.24 09:56:21
Ha Eger elesik, utána nem állhat meg se Miskolc, se Kassa. Az apró várakat lerázza a török, mint a diót. - olvashattuk annak idején Gárdonyi híres regényében, az Egri csillagokban. Akkor sikerült megvédeni a töröktől, most a vasút éppen elveszíteni akarja, egy tíz hónapos vágányzár keretében...
Adani 2019.01.27 15:24:46
@Thomas a laprugós:
Egernél volt szó a Tesconál létesítendő megállóhelyről ,de a MÁV nem ment bele, mert még a végén lenne utas. Hasonlóan mint Káposztásmegyernél. Eplényben is hiába megy a falu központján keresztül a vágány ott nincs megálló, mert csak, nézze csak meg jól a falját az utas és gyalogoljon vissza a völgyből úgy 3 km-t.
Nemrég végignézhettük a Bernauer Strasse átváltozását városi utcából éles fegyverrel őrzött börtönkerítéssé - most nézzük meg azt, hogyan őrzik mindennek az emlékét! A változások idején - teljesen érthetően - mindenki azt akarta, hogy a Berlini Falnak nyoma se…..
Adani 2019.01.19 17:37:27
@geegee:
1990 végén már nem volt luxuscikk a C64- anyámék akkor vettek egyet Bécsből behozva, a magnó mellé flopi meghajtót már itthon vettek pár hónap mólva.
A Balaton megközelítésére széles közönség számára ma is a vasút a kedvelt megoldás, még azok is szívesen indulnak vonattal nyaralni, akik a mindennapokban ódzkodnak ettől a közlekedési módtól, akinek pedig nincs autója vagy valamelyik nagy tömegrendezvényre igyekszik, nem is nagyon tud mást…..
Adani 2018.12.11 20:35:49
@citrix:

Vagyis ott előbb érdemes,de kapásból fel tudnék sorolni több vonalat is, ahol jobban megtérülne a villamosítás és több értelme lenne. Csak így kapásból:
142 Bp-Lajosmizse-Kecskemét ( első körben Mizséig)
101 Püspökladány-Biharkeresztes
44 Fehérvár-Pusztaszabolcs, érthetetlen felújításkor miért nem villamosították, akkor is jól jött volna ha a Flirtek kerülő nélkül hazamehetnek és most is a terelésnél.
5 Fehérvár-Komárom 44-essel együtt egy fél V0 már meg is lenne.
81 Hatvan-Somoskőújfalu
10 Győr-Celldömölk
Ha ezek mind megvannak akkor mehet a drót a 29-re
Akik első pillantásra azt hitték, lakberendezési tanácsokat fognak kapni, tévedtek. A blog címe a mérvadó, a cikkben pedig az Balaton északi partjának villamosításáról lesz szó. Kijött a várva várt (?) eredmény a tenderről, minden akadályt elhárult, kezdődhet végre a…..
Adani 2018.11.07 08:41:02
@SomiTomi:

Igen nem a Flirteket kéne Záhonyig zavarni, nem erre valók és hosszabb távon már kényelmetlen. De van a Stadlernek is olyan járműve, amit ilyen célra gyártanak IC motorvonat is. Abból is kéne pár és azok mehetnek mindenfelé.

Viszont a dízel flottában is kéne valami, mert nem sokáig tartható a jelenlegi járműparkkal. A használt piacon pl. mindig vannak eladó dízel motorkocsik, a Bzmotokat sem lehet a végtelenségig járatni, mozdony téren is kell majd valami a Csörgők helyett.

29-es vonal drótozása tényleg huszadrangú, kapásból fel lehetne sorolni legalább 10 vonalat, ahol sokkal több értelme lenne a dróthúzásnak, viszont a másik oldal, hogy itt van rá EU-s keret, erre adnak pénzt, másrészt van rá tanulmány és terv is, az más kérdés, hogy tüneti kezelés, de ha később fejleszteni kell tovább akár önerőből ( ez is ördögtől való a vasútnál szinte teljesen ) akkor ennyivel meg beljebb vagyunk.

Mondhatni ha rozoga a tető a házadon, építeni kéne egy melléképületet is, meg a konyhát is fel kéne újítani, de önerőből egyik se megy jelenleg, de támogatást csak medence építésre kapsz a kertbe, akkor vagy nem kéred és marad minden a régiben, vagy azt megcsinálod és bár a probléma maradt ,de legalább van egy medencéd. Még akkor is ha azért adtak rá támogatást, hogy ők is pancsolhassanak benne mikor te épp nem használod. Nyilván Eu is arra ad, amitől ő is profitálhat. Azért nem ad pl. a 142-es vonal fejlesztésére és azért ad a balatoni vasútra meg a nemzetközi fővonalakra. Az meg, hogy még a vissznyereményt is ritkán építik be más vonalakba az már a vasút meg a kormány sara, kell rá keret és kell rá akarat, sokszor egyik sincs.
Adani 2018.11.08 21:24:12
@humorpalanta:

Tapolcánál lehetne elekrülő vonalat is építeni valódi Balaton körrel ,hiszen Tapolca az kerülő a Balaton körben, egy átvágás Szigliget környéken KEszthely felé pl.
Még mielőtt a katonákból hősök lesznek át kell esniük a kiképzésen, amely rengeteg film témája volt már. Ez igaz a rendőrökre és a tűzoltókra is, de bármilyen filmre ahol valamilyen tábor van. A legfontosabb kelléke a kiképzőtisztnek a síp és a kemény jegyzettartó amire…..
Mi lehet ez a cucc Jake Gyllenhaal kezében egy 2010-es sikerfilmben? Kapaszkodj meg, ez a PXL 2000 játék videókamera, ami normál audio kazettát használt képrögzítésre. Több mint 25 éve kihalt, de főleg utóélete miatt érdemes megemlíteni. 1987-ben hozták forgalomba, több néven is futott:…..
Adani 2018.10.19 20:47:17
Lehet ,hogy használta mindkét sztereó sávot.
8 bit Guy nagyon jól bemutatta a kamerát
www.youtube.com/watch?v=TCXJ5twf5tM

Igen 9x gyorsabban csévélte a szalagot. Hang az kb. semmi, mert a szalaghajtó motor zaján kívül nem sok értékelhetőt vesz fel. Beltéren gyakorlatilag négerek harcolnak az alagútban vagy pár pixelnyi zajt vesz csak fel, mert kevés neki a fény. És az AA elemeket 10 perc alatt lemerítette.

15 fps és fekete-fehér kép szintén nem tette vonzóvá. Családi képrögzítőnek túl gyenge volt, gyerekjátéknak pedig túl drága ez lett a veszte. Na meg tényleg 5 perc kb. egy kazettaoldalra az nagyon kevés.
Lazarbibi 13 bukott találmány 2014.10.23 19:16:35
Bizony a találmányok nem mindig úgy sültek el, ahogy azt elképzelték. A számítástechnika és a szórakoztató elektronika is hagyott maga mögött félresikerült dolgokat, amik az idő múlásával a feledésbe homályába merültek, de mi most előrángatunk párat. A képtelefon Már a…..
Magyarországon 1956-ban kezdődött a televíziógyártás Igaz ekkor adás még nem volt csak kísérleti jelleggel, de az ORION már gyártotta az első készülékeket. A Vadásztöltény gyárban 1959-ben indult be a fekete-fehér televízió-vevőkészülékek gyártása, az országban először az akkori viszonyokhoz képest…..
Adani 2018.10.17 11:03:50
@A-tominator:

Videoton Super Color tévé a mai napig működőképes. 1991-ben vette fater használtan, vagyis selejtezett volt. a szervízben kiderült ,hogy gyári hibás, selejtezték, de mégis sikerült valahogy megbütykölni és így adták el olcsóbban. Szerencsémre, mert a tévé azért kellett, mert már karácsonyra érkezett egy Commodore 64-es amire 4 évesen úgy rácuppantam, hogy napi szintű lett otthon a meccs vagy számítógép veszekedés, hogy a családi béke érdekében úgy döntöttek a szülők vesznek egy kis tévét akár fekete-fehéret az jó lesz nekem játszani. Szerencsére sikerült kifogni ezt és így megmenekültem a junoszty-tól és a még nagyobb idegbajtól mikor az Aztech Challenge-el játszottam ( fekete fehér tévén nem látszódtak a piranhák az egyik pályán)
Még sokáig használtuk azt a tévét, tuti megvan még most is a padláson valahol. Soha semmi baja nem volt. Ami érdekes volt legalábbis nekem akkoriban ,hogy volt rajta egy gomb, amivel ki lehetett kapcsolni a színeket, fekete-fehérré téve a képet.
Adani 2018.10.19 13:18:37
@A-tominator:

Ha még működik biztos nem engedem kidobni. :)
Amúgy az első színes TV-nk is megvan 1988-ban Bécsben vett Samsung, mai napig működik.
Nem is kérdés, hogy például a kétezres évek elejének „menedzser készülékei” és a mára egyértelműen dizájnzsákutcának számító kreálmányok, a nyakbaakasztós és egyéb elmésségek mennyire meghatározták a közízlést. Ezek azonban (szerencsére) kihaltak a márványfarmerrel együtt. Vagy mégsem?  ..
Adani 2018.09.06 23:32:07
@holdlányka:

Valóban, nekem meg is volt a program a 3310-esemhez vettem hozzá adatkábelt. Akksi alatt volt a csatlakozó, és a gép soros portjába kellett kötni. Pixelrajzokkal tudtál logót gyártani, csengőhangokat is rá tudtad midiben tölteni, meg le tudta menteni a SIM kártyáról a telefonszámokat, ami jól jött néha.

Sőt megvolt a szívatás is mikor megszerezted pár mp-re osztálytársad mobilját és átállítottad a nyelvet mondjuk arabra vagy indiaira. 3310-esnél ilyenkor 6-2-1-7 gombokkal tudtad magyarra visszaállítani. 6 Beállítások 2 Telefon beállítás 1 Nyelv 7 magyar
3210-esen: 4-2-1-7 volt.
Váratlanul népszerű volt a hardveres visszaemlékezésünk, ezért a Heti retro rovatban a továbbiakban alkalomszerűen lesznek olyan nosztalgiázások is, amiknek tárgya nem egy-egy játék, hanem valamilyen vas. Jelen esetben a kazetta mint adathordozó, illetve a hozzá tartozó magnó.…..
A vasárnapot megint mindenféle hegyoldalakon töltöttem a közismerten csúnya Semmering-hágó környékén. Természetesen nem a flórát vagy faunát kutattam, hanem vonatokra vártam, Mürzzuschlagban ugyanis aznap rendezték meg a Nemzetközi Vasúti Nosztalgiatalálkozót, amire számos…..
Gyerekkoromban bátyám nem szerette, ha a PC-jében turkáltam, illetve játszottam rajta, amíg ő nem volt otthon. És minthogy én még általános iskolába jártam, ő pedig már középiskolás volt, és ebből adódóan nem is sietett különösebben haza tanítás után, több órám lett…..
Karácsony előtti rohanás van, este meg céges buli, ezért előrelátó módon bekészítettem egy konzervposztot. Úgyis régen volt toplista, jöjjön a tíz legbosszantóbb játékklisé (a PC Guruba pár éve írt egyik cikkem reciklálásával). Sablonokat, túlságosan ismerős…..
Adani 2013.01.06 21:56:04
@Raziel Anarki:

Viszont a San Andreasban, ami előbb játszódik is megjelenik egy verseny erejéig és ott sem beszél, akkor megy el az idegbajos csajszival ,aki végül szarban hagyja, ugye a 3. rész így kezdődik és kiszabadul a bombás emberrel a rabszállítóból.

@bioLarzen:

Igen, sok játéknál van ilyen, de a sima sík terepen hátrafelé futás is ugyanolyan gyors, pedig a valóságban lassabban futsz hárafelé, hiszen folyamatosan nézned kell magad mögé

Az Imperium Galactica első részénél is látszik a látványos cheat mikor már a Dargslanoknak a főellenség ugye, csak egy bolygója van, előtte egy flotta, megtámadod, levered majd pillanatokon belül ott terem egy teljes flotta megint. Ezredmpek alatt legyárt 3 csatahajót, 25 cirkálót (ennyit lehet max. beletenni) és ezt a végtelenségig végtelen pénz és idő.
Adani 2013.01.21 13:28:36
@bioLarzen:

A Big Rigs kamionversenyes játékban a 99999999999 km/h-val tolatás se semmi, igaz ott maga az egész játék szar.
Adani 2018.04.09 09:19:13
@Lord_Valdez:

Filmekben is így van egy nyomozó csak akkor oldja meg az ügyet még fiatal kezdő, és ha felfüggesztik vagy 24/48 stb. órát kap rá.
Tíz éve írtam egy bejegyzést a C64-es játékok elé akasztott zenés-grafikás névjegyekről, a cracktrókról, most viszont azt kellett látnom, hogy az abba beágyazott videók mind eltűntek. Újra megkeresni őket elég reménytelen lenne, úgyhogy inkább az alábbi egyórás válogatással pótolnám őket. Jó pár…..
Adani 2018.04.08 08:08:00
@mauzi:
Hanggal sose volt gond, 1990 körül is volt már kétnormás Videoton Super Color azzal ment simán. Junoszty tévét sokan használtak C64-hez az volt FF, én szerencsére megúsztam, mert épp volt egy jó vétel egy a Videoton Super Color, amit leselejtezett a gyár azzal ,hogy gyári hibás, de a szerelők a szervizben maszekban mégis meg tudták bütykölni, így eladták olcsón. Még vagy 10 évig használtuk.
Úgy terveztem, hogy a kivégzés évfordulóján osztom meg a felvételt, ám később beláttam ,hogy nem lenne túl etikus a szeretet ünnepén kivégzést ábrázoló felvételekkel borzolnom mások idegeit.Amikor 1989-ben a romániai forradalom ,valamint népakarat elsöpörte az országban 22 éve uralkodó eszmét, nem…..
Adani 2018.03.26 22:59:31
@nagybátyád:
Az történt, hogy a katonák nem vártak, hanem azonnal lőttek, és nem volt ideje a kameramannak, hogy odaérjen, mire kiszaladt a kamerával és bekapcsolta már elkezdődött ez a vágatlan változat.
Holnap lesz 74 éve hogy összeomlott a Tacoma Narrows híd. A Tacoma és Gig Harbor városok között Washington államban 1940 júliusában a forgalomnak átadott híd a Puget Sound öböl Tacoma Narrows szorosa felett ívelt át. A hídpálya kisebb belengéseit már az építőmunkások is megfigyelték, és…..
Adani 2018.03.19 23:31:27
@Szzzz:

Mentségére legyen mondva az ürgének a terveit több bizottság is jóváhagyta. A fő baj itt az volt ,hogy a híd szerkezete hasonló volt a repülőgép szárnyaihoz, amibe a szélnek szokása belekapaszkodni, véletlenül lett pont ilyen, repülőgépeknél ez pont kívánatos dolog, mert így tud a levegőben maradni. De nem is lett volna ebből se baj ha áramláselvezető nyílásokat terveznek rá, ez maradt ki, a többi már történelem, jött egy pont olyan erősségű szél, ami pont a híd saját rezgésével megegyezően cibálta, és rezonancia katasztrófa, már előtte is vizsgálták valóban, de végül arra jutottak ,hogy csak függőlegesen mozog és nem nagyon az még belefér. Hát később meg már csavarodott is.

Van magyar szál is a történetben, az összeomlás utáni vizsgáló bizottság tagja volt Kármán Tódor is.
1950-ben épült újra a híd áramláselvezető csatornákkal, így már nem i lengett ki és a mai napig áll, sőt 2007-ben épült mellé egy másik ugyanolyan hídtest is, ikerhíd lett.

Egyébknét 2004-ben nekünk is bemutatták fizikaórán mikor elsős mérnök informatikusok voltunk.
Az 1988 és '92 között futószalagon ontott, legendás sárga videókazettás VICO-filmek sorában a sok nézhetetlen szutyok (lásd a korábbi posztokat: Halálpart, Amerikai nindzsa, Tiszturak, Vadászok, Börtönbolygó) mellett azért rengeteg ínyencfalat is akadt. Fenyő János, a…..
Adani 2014.08.05 11:02:44
@justizmord:

-Hé Dundi, csak ezt az egy számot tudod?
- Bum Bum Bum Bum
- Más figurát is tudnak ezek a Fred Asteri lábak?
-Bu bu bu bu
-Maguk mit gondolnak? Születésétől fogva hibbant vagy a körülmények tették azzá?
- Mondtál valamit csücsörikém?

A gazdagok mindig magányosak, de ha nem hasonlítanánk rájuk, én még mindig a felhők között lennék. Te meg a szemeteskukákban kotorásznál
- hát igen, MI?????

-Gyémántot kerestem a végig a Negró folyó partján
- Nem látszik, hogy sokat találtál

Szaxofonosként még jobban kajáltam kedves kuzin

Angel a titkár, egyszer már megpróbált kinyírni, nem adott enni.
- De hisz olyan ügyefogyott, hogy azt se tudja hogy kezdjen hozzá.
- Várjunk csak a főkomornyik, mindig a főkomornyik a bűnös
- De uram ,az öreg Bernado ott volt mikor megszülettünk.
- lehet, hogy a halálotok jobban tetszene neki.
Adani 2014.08.05 14:24:31
@justizmord:

8 adag zöldbabos rizs. Ez aztán a diéta. :)

-Ez a majom meg ki?
-Prof. Eisenburg pszichoanalitikus, Antonio pszichoanalikusa
- És mit analizál?
- Az agyadat
-Heten 2 óra havonta 50 ezer dollár.
- Szép kis barát

-Donna olimpia, szeretei Brustot és Wittmant megőrül Thomas Mannért és
- jó kis cafka lehet
- Kapcsolatuk Bastianoval pusztán plátói
- Plátói? Mi az, hogy plátói
- Hát.. plátói
Kapcsolatuk a felső 10 ezer kedvenc pletykatémája.
Nem csoda ahány pasival ez felszarvazott. :)

- Szállj be a kocsiba
- Oké
- Nem a tiédbe a miénkbe.
Ezt a kulcsot is elvitte. :)
Adani 2018.03.12 21:55:47
@AarPoe:

- Átkozott Coimbrák
- Beszélj hangosabban