Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SB32 LV | Zsolti

21 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következzen egy kis számmisztika, az alábbi táblázatokban láthatjátok, ki hány mérkőzésen volt jelen, ki hány gólban és gólpasszban vette ki a részét, a végleges tabellát és a mérkőzéseink eredményeit.Játékosok sorrendje a mérkőzéseken való részvétel szerint. A…..
Rövid beszámoló következik az utolsó fordulóról. Mint a címben is olvashatjuk játék nélkül zajlott számukra a forduló, ugyanis az ellenfelünk nem jelent meg a mérkőzésen. Az utolsó meccsét befejező baráti L.É.C. együttesét kértük meg, hogy játszunk egy…..
 Komoly rangadó készülődött a BEAC pályáján csütörtök kora este. A tét nem volt más, minthogy melyik csapat fog a D/2 liga felső vagy alsóházában végezni. Ellenfelünk a Zuzu Petals FC volt, akik csupán egy ponttal voltak lemaradva tőlünk és így a 6. helyen…..
Nehéz estére készülödtünk. Ellenfelünk az a L.É.C együttese volt, akik az eddigi hat mérközésükből ötöt megnyertek, így egyértelműen bajnokesélyesnek tartottuk őket, úgy gondoltuk így nagyobb játékerővel is rendelkeznek nálunk. A mérkőzés elején kiderült, két…..
Különös mérkőzésen vagyunk túl. Első ízben játszottunk még napfényben, ezzel kellemes tesi órai hangulatot adva a mérkőzésnek és első ízben játszottunk bíró nélkül. (Ez engem szintén a tesi órára emlékeztet) Ha már ennyire a tesi órákon lovaglok, akkor az ellenfelünk…..
Lassan a célegyenesbe érkezünk az ELTE D/2 liga 2010 tavaszi szezonjába. Csapatunk az előzetes 5. helyen áll, ami megfelel az előzetesen elvártaknak. A következő ellenfelünk az eddig két pontot szerző és utolsó helyen álló TanERŐ lesz. A csapat pikantériája, hogy…..
Csütörtökön megrendezésre került a 6. forduló, ahol a szintén földrajzos csapattal, az FC Bagatellel mértük össze erőnket. A mérkőzés napján egész nap esett az eső, szerencsénkre elállt az, de a pálya nagyon vizes volt még, csúszkáltunk is rendesen. A mérkőzést…..
Épp a bajnokság felénél állunk, eddig öt csapattal mértük összetudás szintünket és még ugyanennyi van hátra. Ez alatt az öt meccs alatt, kétszer győztesen és háromszor vesztesként tértünk le a pályáról. Így is a hatodik helyet foglaljuk el csupán 4 pontra a második…..
Ha a tabellára vetettünk egy pillantást, nem tűnt rangadó esélyesnek a csütörtök esti Volga - Grund FC összecsapás. Ugyanis míg mi három forduló után (igen még mindig nem frissítették a tabellát) a hatodik helyen tanyáztunk, addig ellenfelünk az igen előkelő, feljutást…..
 Lassan vége a tavaszi szünetnek, a Húsvétnak és sokminden másnak. Így minden folytatódik a megszokott kerékvágásban. Csütörtökön, hőn szeretett csapatunk a bajnokság egyik éllovasával a Grund FC-vel fog megbírkozni, hogy megtudjuk melyik csapat is a jobb. A grundus srácok…..
 Véleményezétek a kommentekben, ha tetszik ez lesz a hivatalos :)..
Verőfényes napsütés, igazi tavaszi idő. Nem is lehetne jobb alkalom egy ELTE D/2 liga fordulójának lerendezéséhez. Örvendetes, hogy mindenki megjelent, sőt Danny csapatunk "szponzora" is ismét jelen volt. Számomra sajnálatos módon, betegségem miatt kihagytam a…..
Itt a csütörtök, itt van újra. Következő ellenfelünk, a C ligából kiesett Bangladesi Tapírok lesznek. 2 forduló alatt sikerült 12 gólt kapniuk (csak úgy mint nekünk) viszont csak egyet lőttek. A feladat adott, győzni kell! Ha őket nem tudjuk megverni, akkor a…..
Tömör leszek és velős, mert ez a meccs nem érdemel túl sok szót és nem is igazán emlékezem a történtekre. Jencitől meg bocsánatot kérek, hogy én írom meg a beszámolót, mikor neki ígértem, de ő még mindig alszik :)Kár lenne tagadni, győzelmi szándékkal léptük át a BEAC…..
Közeleg a csütörtök, közeleg a következő forduló mérkőzése is. Csapatunk soron következő ellenfele a rutinos D ligásnak számító Snapszúrás-TEEE lesz. Érdemi információval nem igazán rendelkezünk róluk, tavaly előtt 5., tavaly ha minden igaz még hátrébb végeztek...…..
Vasárnap a pénteki két mérkőzés visszavágójával folytatódik az OB I. A Dab.Docler és a Vasas Bp. Stars befejezi a középszakaszbeli szereplést, tehát kiderül, melyikük kezd pályaválasztóként az elődöntőben. Ha a Dab.Docler biztosra akar menni, rendes…..
SB32 LV | Zsolti 2010.03.07 17:17:40
@ifjvit: Sato 67 perce mindig felvidít :) Véleményem szerint sem sokkal jobb Szuper, Satonál. (sőt!)
 Túl vagyunk ezen is. Megtörtént az első összecsapás, ami eléggé felemásra sikeredett. Ellenfelünk a C ligából kiesett vicces nevű BalÁnuszok volt, akik a megfelelő kommunikáció hiánya miatt csak a 4+1-s játék felállást tudták vállalni, amibe csapatunk is beleegyezett.…..
Ma Jencivel, csapatunk legmagasabban jegyzett játékosával beszélgettünk. -Kérdés: Mutatkozz be pár szóban! - Jenci: Salamon Jenő vagyok, 20 éves mosonmagyaróvári srác, 6 éves korom óta focizok, játszottam az NBII-ben és az NBIII-ban is. Legmagasabb szintem a Haladás NBI-s…..
Vasárnap nem sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna, mondta blogunknak Énekes Lajos, a SAPA Fehérvár AV19 edzője. Elsősorban a speciális helyzetekben mutatott játékban volt nagy a különbség, ez döntött a bécsiek javára. A fehérváriak úgy utaznak Bécsbe, hogy…..
SB32 LV | Zsolti 2010.03.02 21:25:03
SB32 LV | Zsolti 2010.03.02 21:28:42
SB32 LV | Zsolti 2010.03.02 21:30:33
SB32 Lokomotív Volga Sorsolás 2010.03.02 20:15:36
Elkészült a szezon sorsolása amit itt közzé teszek. Ha már itt vagyok (ja hogy én vagyok itt) akkor szeretném megköszönni mindenkinek az edzést, csütörtökön jó meccset várok :)1. forduló: SB 32 Lokomotív Volga - BalÁnuszok 2010. március 4. 21:152. forduló: SB 32…..
Ma 6-kor a BEAC öltözőinél találkozunk egy kis foci gyanánt...
Kedden (márc 2.) 17 vagy 19 órától a BEAC-n tartunk egy kis ismerkedős bemelegítést. Remélem mindenki el tud jönni. Első mérközésünkre csütörtökön (március 4.) kerül sor 21.15-kor a BEAC pályáján. HA esetleg valaki a szurkoláson gondolkodik, nyugodtan jöjjön. Az…..
SB32 Lokomotív Volga Indulás 2010.02.27 13:45:00
Szóval gyorsan összedobtam egy blogot, itt lesznek majd láthatóak csapatunk (Spar Budget 32% Lokomotív Volga) statisztikái, mérközések beszámolói meg ilyenek. Komolyabb oldal majd akkor lesz ha megfelelő lesz a php tudásom, szóval nem mostanában :) Egyelőre elégedjünk meg vele,…..