Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Utaz(gat)ó

4 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Temesváron két barátommal jártam még az év elején. Ebben az esetben is sikerült egy nagyon jó szállodát kifognunk, kimondottan barátságos áron.Sőt, az egész kiruccanás igen olcsó volt. A menettérti vonatjegy Budapestről mindössze 33€ fejenként, helyjeggyel…..
  A nyár közepén jártam Kitzbühelben, a leginkább síparadicsomként ismert tiroli kisvárosban. Jogos a kérdés, hogy mi a fenének megy valaki nyáron egy síparadicsomba. Nem tudok síelni, de szeretem a hegyeket. Magyarázatnak talán elég ennyi.Vonattal mentem, optimális…..
Utaz(gat)ó 2010.09.07 15:05:48
@nyelvmester: Köszönöm a jókívánságokat! Egyúttal neked pedig szeretnék sok sikert kívánni a szállodai munkához!

Ez a fotó egy kicsit tágasabbnak mutatja a szobát, mint amekkora valójában, de nekem abszolút megfelelt. A négycsillagos szállodák szobáival szemben támasztott méretkövetelményeknek mindenképpen megfelel.

Az ár-érték arány tényleg nagyon jó, télen persze sokkal drágább, de nyáron sem éreztetik a vendéggel, hogy ő most itt milyen olcsón pihen, stb. Én megfogadtam, hogy ebbe a szállodába mindenképpen visszatérek még.

Még ma érkezik egy újabb bejegyzés, ezúttal egy temesvári hotelről, ahhoz is szívesen várom majd a kommentjeidet!
Egy kis bevezető következik arról, hogyan, és hová szoktam utazgatni... Akit csak a szállodák érdekelnek, nyugodtan nyomhat egy PageUp-ot.Alapvetően nem vágyom nagyon messzi helyekre. Vagy csak ritkán, de akkor leküzdöm ezt a vágyat. Megkönnyíti a helyzetemet, hogy szerelmes vagyok…..
Szállodák erre-arra... Üdvözlet 2010.09.06 16:39:26
Egy ideje úgy vagyok vele, nem ártana elkezdeni blogot írni. Sokat gondolkodtam róla, mi legyen a témája, de valahogy mindig ott kötöttem ki, hogy az általam igénybevett szállodákról lenne érdemes írni. Pozitív és negatív élmények, ajánlott, elfogadható és kerülendő helyek.…..
Noha iPhone-t nem kapunk a héten, a T-Mobile vigaszképp ingyenes magyar térképet ajánl a Navigon szoftveréhez. Íme a közlemény:Az App Store-ban elérhető Navigon select T-Mobile Edition navigációs szoftvercsomag számos kényelmi funkcióval és a NAVTEQ térképgyártó legfrissebb…..
Az Apple sutyiban frissítette a Mac mini kínálatát, mégpedig nem is akárhogy, a kis dögök új, vagány külsőt kaptak.Az új kínálat szerint két minit lehet vásárolni, az otthoni és a szerver verziót. Mindkettőben maradt a Core 2 Duós proci, azonban megkapták a GeForce 320M-es…..
Amióta a Gizmodo darabokra szedte az új iPhone-t, néhány kommentelő egészen biztos abban, hogy irányított kiszivárogtatás történt. Hogy az egészet az Apple rendezte meg, hogy egy ügyes marketingfogást látunk, szó sincs véletlenekről.Bizonyíték persze egy szál sem, minden,…..
Appleblog Apple Store le 2010.04.13 13:23:00
Aogy számítottunk rá, kedden bezárt az Apple Store. Kérdés, hogy tényleg jönnek-e az új MacBook Prók - Air-ek, vagy csak a takarítónő húzta ki a kábeleket. Rövidesen kiderül...
Utaz(gat)ó 2010.04.13 14:20:56
Eddig mindkét meccs szétlövésben dőlt el, amivel én nem tudok azonosulni, ez olyan focis megoldás. A hokiban játékkal kellene, hogy eldőljön a győzelem, nyilatkozta Glen Williamson, a Stars amerikai edzője a vasárnapi derbi után. Ezzel a gondolattal J. P. MacCallum, a…..
Utaz(gat)ó 2010.03.15 19:07:44
Utaz(gat)ó 2010.03.15 20:03:35
Komoly veszteségekkel készülnek az élcsapatok az OB I. mai fordulójára. A hétfői és szerdai Dab-Vasas mérkőzések után sok eltiltott van a két csapatban. Ma mindketten egy-egy, a még rájátszást érő harmadik helyért küzdő csapat ellen játszanak, így továbbra is komoly…..
Utaz(gat)ó 2010.03.05 18:06:34
@legórágó: Hanem?

...

Hanem például egy medve!
Oké, tudjuk, hogy a cég tele van pénzzel. A legendák szerint ha az Infinite Loop előterében rossz gombot nyomsz meg, nem a lift jön le, hanem megnyílik a plafon és beterít egymilliárd dollár. Állítólag az épület tele van ezekkel a titokzatos, NYOMJ MEG feliratú gombokkal, más…..