Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elizabeth Nardo

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözöllek kedves Olvasóm!Remélem, szép napra ébredtél. Különleges ajándékkal készültem a számodra, mely kifejezetten Neked, Rólad és Érted szól. Miről is van szó?Nők vagyunk, s így egymás között nyugodtan megállapíthatjuk, hogy valami nincs rendben a házunk táján.…..
Mindig érdeklődéssel figyeltem a nemzetközi divatlapokat. Míg korábban csodálattal és izgalommal lapozgattam az impozáns kiadványokat, mostanában arra kellett rájönnöm, hogy nem egy utat járok külföldi kollegáimmal. Legutóbb egy jól ismert világmárka 2010-es katalógusa…..
Sokat beszéltünk már az új „divatról”. Hosszú évek óta a divatszakmában gondolkodó-dolgozó és alkotó szakemberként, köteles vagyok megosztani néhány időtlen alaptételt az érdeklődő hölgyekkel.Hiszem, hogy a divat értünk van és nem fordítva. Hogy alapvető…..
Miután már mindenki tudja, hogy ruha tekintetében mi előnyös a számára, térjünk át a rohanó hétköznapokra. Azokra a napokra, amikor a családot útra kell indítani, uzsonnát, ebédet csomagolni, tiszta ruhát előkészíteni és mellesleg időre odaérni, ahova kell. Mégis…..
Emlékszem, gyerekkoromban a család nőtagjainak bár nem volt túl sok ruhája, a meglévőket mégis nagy becsben tartották. Voltak ünnepi, hétköznapi és munkára szánt ruhák. Nagyanyám például soha nem ment ki az utcára abban, amit házimunkánál viselt, s főzéshez mindig hófehér…..
Az első öt rész átolvasása után némi különlegességgel kedveskedünk olvasóinknak. Divatház lévén eddig divatot érintő kérdésekkel foglalkoztunk. A figyelmes olvasónak azonban feltűnhetett, hogy már az első írások is valamivel többet tartalmaztak puszta divattanácsadásnál.…..
Divatházunk immár évtizedes tapasztalattal rendelkezik a menyasszonyi ruhák világában. A nagynevű külföldi divatházak modelljei, mint a Miss Kelly, vagy a Miss Paris ruhák mellett igény szerint saját tervezésű-, és készítésű menyasszonyi ruhákat is készítünk. Nálunk minden…..
Mindenki tökéletes, megismételhetetlen esküvőről álmodik. A menyegző fénypontja a menyasszony, aki megjelenésével beragyogja az estét. A menyasszonyi ruha kiválasztását követően azonban a részletekkel is foglalkoznunk kell. Kevés hölgy elégedett mellének mértével, esetleg…..
Amikor már az utolsó simítások, igazítások vannak vissza a menyasszonyi-, menyecske- vagy koszorúslány ruhán, érdemes szót ejteni néhány nagyon fontos, mégis túl keveset hangoztatott dologról. A ruhaválasztásnál minden egyes alkalommal elmondjuk a leendő menyasszonyoknak, hogy…..
A legtöbb menyasszony felismeri, hogy élete nagy napján az ő fényét emeli, ha koszorúslányok gyűrűjében lép az oltár elé. Esküvői kollekciónkban azt hangsúlyozzuk, hogy a koszorúslányok és a vőfélyek öltözéke legyen összhangban egymás, és a jegyespár ünnepi…..
Mindannyiunk életében elérkezik a pillanat, amikor elegánsan szeretnénk megjelenni. Ilyenkor mindenki egy kicsit más, egy kicsit szebb, egy kicsit különlegesebb szeretne lenne, mint a körülötte lévők. Egy bál, egy esküvő, vagy egy elegáns alkalom remek lehetőséget nyújt, hogy…..
Elizabeth Nardo-nál mindig valami új, valami eredeti születik Ez alkalommal a felnövekvő fiatalság ünnepi megjelenésével foglalkozunk.Divatházunkban alkalmi-, és báli ruhák bőséges sorával várjuk vendégeinket. A báli ruha-kollekció tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottunk a…..
Minden szülő életében csodálatos a nap, amikor gyermeke oltár elé áll. Ekkor koronázódik meg évek hosszú munkája, aggodalma és szeretete. Ez a nap minden szülő életében piros betűvel íródik a naptárba, s mint ilyennek, illik megadni a módját.Divatházunk legújabb…..
Míg pár évvel ezelőtt a divatmagazinokból görög félistenek mosolyogtak ránk elegáns zakóikból, addig mára egy teljesen új irányzat jelent meg a szebbik nem divat repertoárjában is. Eltűntek a férfias modellek, s helyüket szinte nőiesre maszkírozott, a klasszikus férfiasságot…..
Az élet csodájaként emlegetik, s valóban az. Attól a pillanattól kezdve, hogy egy új élet megfogan, minden egyes szó és cselekedet befolyásolja a fejlődő magzat személyiségét. A születendő gyermek egy fehér lap, s a mi felelősségünk, hogy mit írunk rá. Anyaként óriási…..
Sokat beszéltünk már a nőiség teljességének megéléséről. A teljesség azonban elképzelhetetlen egy testi-lelki Társ nélkül. Társ nagybetűvel, akinek elmesélhetjük gondjainkat, megoszthatjuk vele örömünket, aki teljességében befogad minket életébe. Egy olyan személy, akit…..
A boldog kapcsolat alapja, hogy az egyik fél azt tudja nyújtani a másik számára, amire az igazán vágyik. A női lélek harmóniájához pedig a férfi boldoggá tételén keresztül vezet az út. Egy boldog férfi mellett, mi is boldogok leszünk. Bizton állíthatom, hogy a női…..
Rengeteg gondolat kavarog bennem, jószerivel könyvet lehetne írni arról, hogy mi az ami egy nőt igazán boldoggá tesz. A kulcsszó: érzelmi biztonság. Mi nők érzékenyebbek vagyunk, mint a férfiak. Érzékenységünkből adódóan pedig állandó megerősítést, bizonyítást várunk…..
Cikksorozatunk talán legizgalmasabb, s egyben legfontosabb fejezetéhez érkeztünk. Az eredményes kommunikáció minden emberi kapcsolat alapköve. Párkapcsolatok múlhatnak rajta, hogy a felek mennyire tudják megosztani a másikkal problémáikat, elvárásaikat.Gyakran tapasztalom, hogy a…..
Sokat töprengtem, miként zárjam le tizenkét részes gondolatébresztő cikksorozatunkat. Bízom benne, hogy a célunkat elértük, és néhány kérdés tekintetében sikerült rávilágítanunk a boldogsághoz vezető útra. Nem volt más célunk, mint jelzőtáblákat kitenni az úton a helyes…..