Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fizci

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma nem mérünk kivédhetetlen csapást a GDP-re. A Raptus igazából nem játék, inkább kicsit interaktív mozi, klikkelésen kívül talán egyszer kell benne csinálni mást. Engem elsőre a zenéje ragadott meg, ahogy a villámfények alatt brutál jó gitárakkordok szóltak. Aztán…..
Kevés kivételtől eltekintve nem rajongok a lövegtornyos játékokért. Részint mert nem kötnek le, részint mert általában rendkívül béna vagyok bennük. A kommunát viszont ki kell szolgálni, úgyhogy a Bubble Tanks Tower Defense 2-höz csak annyit tudok írni: próbáljátok ki. Aki…..
Egyszerűen szórakoztató. Ez járt az eszemben végig, míg a Nude Hunterrel játszottam. Adva van egy ruhátlan ember, aki egy szál íjjal öldösi a környék összes állatát. Eleinte csak kanárikat, majd repülő halakat, majmokat, végül kerekeken gurulászó teheneket és érdekes…..
Enyhén debil grafika, cuki kerettörténet - és máris kész egy olyan játék, amivel pillanatok alatt elröpül az idő. A Sushi Catben adott a macska, aki egy kirakatban ülve meglátja élete szerelmét, azonban különféle akadályok állnak köztük. Ezekre pedig a megoldás nem…..