Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XJame

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tehát a szituáció: vissza akarod szerezni a barátnődet, de ő azt akarja, legyetek csupán barátok. Nos, jó jel ez a számodra? Talán azt hiszed, igen, ez egy jó jel, mivel így láthatod őt, beszélhetsz vele, néha elmehetsz vele valahová, és egyszer majd valamikor lehet, hogy újra…..
Most itt vagy, kiéhezve különböző ütős módszerekre. A te helyzeted sajnos tipikus. Elveszítetted a barátnődet és tele szomorúsággal, nem számít mennyire nehéz is, vissza akarod kapni őt. Túl vagy már több cikken is, de hiába. Talán néhány "szakember" tanácsát is kérted,…..
Annak érdekében, hogy vissza tudd szerezni barátnődet tudatában kell lenned, hogy tulajdonképpen mit is csinálsz, különben jó eséllyel végleg elveszítheted őt. Jó ha erre odafigyelsz, mert ha ezt én sem vettem volna figyelembe, simán elveszítem a barátnőmet, de szerencsére ez…..
Most itt vagy elkeseredetten, fájdalommal a szívedben, a szakítás utáni gyötrelmekkel, és azt kérdezed „hogyan hódíthatnám vissza a barátnőmet?” Tudom, hogy nagyon hiányzik neked és bármit megtennél, hogy újra a karjaidban legyen, de még is arra…..
 Próbálsz túljutni a szakításon, de egyszerűen nem megy. A gondolataid körülötte járnak, nem tudod kiverni a fejedből, abban az egyben biztos vagy, hogy nem akarod annyiban hagyni a dolgot.  Ha most jól végig gondolod… Valóban ő az igazi? Valóban ő az, aki…..
Szóval csüggedt vagy és kétségbeesett, mert vissza szeretnéd kapni volt barátnődet. Ez a kétségbeesés azonban nagyon felpörget téged és arra késztet, hogy gyorsan olyan dolgokat tegyél meg, amiket nem igazán kéne. Ezek talán a legjobb dolognak tűnhetnek, amiket tehetsz abban a…..
Végig akarod nézni, hogy valaki elveszi tőled a szerelmedet??Vársz, amíg végleg kisétál az életedből??Nem? Akkor katt ide, mielőtt túl késő lenne!: www.VisszaSzerzemAzExem.huLássuk csak...Túl vagy a szakításod, de még mindig Őt szereted. Szerelmed visszaszerzése lesz a…..
                          Segítség szakítás után az összetört…..
   van remény szakítás után                    idézetek az összetört szívnek  segítség szakítás után az összetört…..