Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ceska

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötvenpercnyi óriási teljesítménnyel és tökéletes védekezéssel nyerte meg a 2010-es A csoportos világbajnokságot a cseh válogatott. A kevésbé esélyes csapat a döntő estéjén jobban játszott, mint a gólt szerezni sokáig képtelen, ezért az idő múlásával egyre inkább…..
A cseh–svéd dráma után azt hittük, mára ennyi elég lesz, de nem: a német válogatott soha nem látott teljesítményt nyújtva nehezítette meg az oroszok dolgát az A csoportos világbajnokság második elődöntőjében. Mondhatnánk azt is, hogy a kétszeres címvédő nem volt elég…..
2006 után először döntős a cseh válogatott, amely Finnország után Svédországot is büntetőkkel múlta felül. A két gárda hatalmas meccset játszott a németországi A csoportos világbajnokság első elődöntőjében. Az utolsó harmad, a ráadás és a büntetők drámája talán…..
A mellébeszélés ideje lejárt, az egyenes kieséses szakasz következik a németországi világbajnokságon. 16.15-kor Finnország–Csehország és Svédország–Dánia, 20.15-kor Oroszország–Kanada és Svájc–Németország negyeddöntők lesznek. A győztesek az…..
A divízió 1-ből az A csoportba visszajutni készülő jégkorong-válogatott háromnapos nemzetközi tornát rendez a hétvégén. Péntektől vasárnapig a hosszú ideje A-s Norvégia és a hozzánk hasonlóan vissza igyekvő Ausztria lesz az ellenfelünk a Pannon Hoki Gálán. Vasárnap…..