Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erus64

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Érvelnek!" Mondják, hogy jobb az élet, magasabb a jövedelem.  A Fideszes szavazó egyik legfőbb igéje, hogy "többet keresek!" Bennem meg felmerül a kérdés, vajon "mit adnának meg?", vagy még inkább "kit adnának el?" ezek az emberek, akarom mondani ezek a fideszesek, egy kis pénzért? Ugye mondják,…..
 - Fordulópontot jelentett az életemben amikor csatlakoztam ehhez a csodálatos rendszerhez - győzködött egy távoli ismerősöm. - Rájöttem hogy menyivel jobb stresszmentesen, kiemelkedő anyagi körülmények között élni és mindezt a ScienNet rendszerének köszönhetem. Mert ugye…..
erus64 2010.04.01 13:15:48
@IGe:
Vélemény szabadsága!Röhögnöm kell, hol élsz te!?
Ebben az országban meredeken szarnak akár a te akár az én véleményemre. Ja az előbbiekben a Btk.-ból idéztem, ha ez "szientológia jellegű befosató szöveg" ám legyen, nem én találtam ki.Mondjuk nekem gőzöm nincs egyik valláshoz sem,de amint látom te ennek nagy szakértője vagy, ha már a Btk.-ról is a szcientilógia jut eszedbe.
erus64 2010.02.21 23:43:38
Kedves Terrier! Fogadni mernék neked van egy ikertestvéred /lehet hogy IGe az?/! Ennyi marhaságot egyedül nem lehet kitalálni! Neked gőzöd nincs a ScienNetről, de ahogy a többi bejegyzésed olvasom más MLM cégről se sok!
Néha a Btk.-át is forgassátok, hasznos dolgok vannak benne:

Rágalmazás
179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást

a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt,
c) jelentős érdeksérelmet okozva

követik el.
Becsületsértés

180. § (1) Aki a 179. § esetén kívül mással szemben
a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben,
b) nagy nyilvánosság előtt
a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával 135 vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a becsületsértést tettlegesen követi el.

Az ártatlanság vélelme (bűnösség vélelmének tilalma) alapján senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg (A Magyar Köztársaság Alkotmánya).

Úgy tudom ebben az ügyben nem született még ítélet.

További hasznos időtöltést!