Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DjBigman

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van néhány régió 1-es DVD lemezem (amerikai), amelyeket szeretnék újra megnézni, de amióta Blu-Ray lejátszóra váltottam, ez már nem jön össze. Régi DVD lejátszómat régiómentesítettem kódokkal, de a mostani típusomra az istenért sem találok ilyet (Philips azt mondja, hogy…..
2perc Amatőrök... 2011.08.06 22:05:00
Értékelés:Az intro egész jó, de 45 másodpercnél lehetne néhánnyal rövidebb. 01:20-nál az a majdnem öt másodperc csönd kicsit furcsa volt. Az összeszedett kommentár nem rossz, de kicsit zajos. Zajszűrés ezen tudna segíteni szerintem. A WTF, hirtelen hangszalag csere az tényleg WTF…..
Kezd félelmetes lenni az a "fanatizmus", amit a City Interactive új megjelenése iránt tanusítotok. Megszámoltam, csak a múlt héten 18(!) e-mailt kaptam a "Sniper: Ghost Warrior"-ral kapcsolatosan. És ez tart már április óta, ahogyan ezt már a korábbi…..
Kevés, és hanyag. A történetről semmi konkrét, a grafika nem annyira kimagasló, a menü meg érdektelen. Egy játékbemutatónál a menü max fél perc kéne hogy legyen. Első szárnycsapásnak még-még oké, de már annyi videósról lehetne példát venni, hogy sajnos itt már meg kell…..
Spagettipántos, barna hosszú ujjú, terrorista, csíkos rövid ujjú, zöld hosszú ujjó Küldte: Xaero95 (Kép nagyítható)  ..