Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikopet

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KV-5 egy orosz tier 8-as prémium tank.               A KV-5 jelenleg is megvásárolható, ára 7.500 gold.Ez már sokkal komolyabb kategória mint az eddig bemutatott prémium tankok, ez átszámolva kb. 8.000.- Ft.…..
A Löwe egy Német tier 8-as heavy prémium tank.                Löwe jelenleg is megvásárolható, az ára 12.500 gold.Ez az a tank amire sokan vágynak de az ára miatt csak nyelnek egyet és legyintenek hogy…..
A Pz S35 739(f) egy Német tier 3-as prémium tank.  A Pz S35 739(f) médium tank jelenleg is megvásárolható, ára 1.000 gold.Adatlapja alapján nem tűnik gyorsnak, mindössze 37km/óra a sebessége de fürgeségével mindezt pótolja. Gyorsan fordul, 40 fok/perc azt jelenti hogy…..
A T-127 egy tier 3.as orosz prémium tank.               A T-127 jelenleg is megvásárolható, ára 850 gold.Nem mondhatni gyorsnak, 38km/óra a legnagyobb sebessége. Ez ebben a kategóriában még elmegy, a harcvonal…..
Mikopet 2012.03.08 21:06:48
Mikopet 2011.07.21 18:15:21
Azt adom! Hol a hiba? 2011.07.20 17:33:26
Küldte: D. László  ..
Az para! Goodbye Moszkva tér 2011.05.26 11:00:00
 ..
Mikopet 2011.06.03 17:37:49
@Quick_6: hát te aztán kiba hülye vagy. tudod te egyáltalán ki az a széll kálmán? először olvass utána, aztán oszd az észt ami nincs :)
Mikopet 2011.06.07 20:42:41
@Quick_6: én utánaolvastam. régebben, és elég pontos értesüléseim vannak róla.
alap kérdés, hogy egy teret miért nevezünk el pénzügyminiszterekről?
de nem is baj, más tiszteletreméltóbb személyek is jártak így, csakhogy ez az úr miniszterelnök is volt. bizám.
de nézzük csak mit tett, amiért a nép szerette: adónemek növelése, adózók baszogatása.
szép magatartás. ő alkotta meg az adófelügyelői intézményt(amit mondanom sem kell minden polgár szeret)
értem én, hogy létre kellett hozni, hogy az ember fizesse a pénzt az államnak, a gond nem is itt van.
a gond ott van, hogy az általad tisztelt széll kálmán nevű politikus ugyanolyan kétes politikát folytatott, mint az orbánunk. és én elhiszem, hogy nekik ez imponál, bár engem nem érdekel túlságosan, csupán annyi, hogy pazarolni a pénzt azt tud mindenki, meg ha kell valamire, akkor kivenni a zsebemből. ez kicsit fáj. de értem én, a komcsi eszméket el kell törölni, mert büdös zsidók, meg minden, de akkor a tarlósbácsi, meg az államtitkárbácsi, nekik akkor szabad irányítani, meg pénzt lopni?
de ha már a komcsi eszméket töröljuk, a kibaszott köztársaság tér miért volt probléma? na?
Azt adom! Nekem tetszik a szakáll 2011.05.11 14:00:27
 ..
Mikopet 2011.05.13 11:09:20
Mikopet 2011.04.26 21:20:55
@neonharomszog: elismerem. a helyzet nem olyan, mint első (sokaig) hirtelen felindulásra.
Az oktalan felháborodás hozza ki belőlem a "csakazértis" elméleteket.
A tények: énis mehetek a mekibe, ha nem kapok állást a diplomám alapján(már ha eljutok odáig)
A bölcsészetben néhol tényleg vannak olyan szakok, amik nem degradálhatóak, mert ezek elismert szakok ugyebár.
De azt nekem ne mondja seni, hogy a klasszika-filológia szakos emberek, akiket nemhogy az életre nem nevelnek(némelyiknek igenis baja van avval, hogy a francba kell a mikrosütőt használni), viszont a klasszikus-hamburger szakot még alulról sem közelíti.
Ne hogymár, a hasonló szakok(nem a diákok) on hallgatók közös szoctám, és tanulmányi ösztöndíj alá tartozzanak, holott a 30 kreditnyi tárgyukat gyakorlatilag tényleg egy hétvége alatt, a felét levizsgázom.
Miközben én kapaszkodom a ketteseimbe, hogy 20 ból, meglegyen 15.
Nem az ő hibájuk. Véleményem szerint, az én helyesírásommal nincs baj, de ha azt nézzük, igen rossz helyesírással más is jutott már sokra(mélyentisztelt államfő). És még agy se kell.
És igen, tudom mi volt 48ban. Aztis, hogy mi 56ban, de még aztis, melyik király uralkodott 1437ig.
Mégsem bölcsész vagyok. Ezt mindenkinek tudnia kéne. Akkor miről szólnak is ezek a szakok? :-)
Egyébként ebben az egyetemi rendszerben csodálnám, ha egy szakjához értő is kikerülne a padok közül. Meg ilyen hozzáállás mellett..
Mikopet 2011.04.27 11:28:58
@neonharomszog: valószínű nekem se lenne, ha nem lenne 98%os bukási ráta némelyikből. És nem azért, mert 98% hülye. Igaz 50-60 az, de hol nem kapnak diplomát a hülyék? nemdebár?
Hogy miből mennyire van szükség? ezt nehéz megmondani, de például, hallottam egy ilyet(még az is lehet, hogy valós adatok alapján) németországban van fele annyi bölcsész, mint nálunk. Pedig kultúra ott is van.
Pedig, kis hazánk népessége, területe, ésatöbbi, némileg eltörpülhet a nagy németéhez. Ami, ráadásul még nyugaton is van.
Ha ezt nézzük, akkor bizony túltermelés van. Ezért kerül sok bölcsész(de legyen általánosan egyetemista) a McDonalds nevezetű vendéglátóipariba.
Tiszta sor, ha annyit képeznének, mint amennyi KELL, akkor a mekiben azok dolgoznának, akiknek nincsen diplomájuk.
Mellesleg mérnök. Képeznek hazánkban mondjuk 5ezer gépészt. Ezek ha tudnak németül(ami nem nagy was ist das), mehetnek egyenest németországba, ahol hiába 5ször több(még ha csak 5 ször) a mérnökképzés, mint nálunk, de hiány van.
És ki marad magyarországon? aki nem tud németül, hollá. de kap munkát, mer ide az is jó.
Én speciel olyan szakon vagyok, ami MO.n csak 2 helyen okítják. Évente vesznek fel(a mi egyetemünkre kb 70 diákot) maximum 250 hallgatót. ebből 50 végzi el jó arányban.
Én nemfélek attól, hogy nem lesz munkám, mert bár azért képeznek ily keveset, mert nagy szükség nincs rá, de ettől függetlenül, a szakmámban, és jó eséllyel azon kívül el tudok helyezkedni, mert egy mérnök sok mérnöki dologhoz ért. Konkrétan az én szakom igen összetett(elektronika,informatika,gépészet, de ezenkívül komoly építészet, jog, emberismereti tárgyak is hozzájárulnak), de mondjuk nemhiszem, hogy egy szlavisztikásnak sok köze lenne a paleolit korszaki csontok elemzéséhez. (volt régész csajom:D)
Következtetésképp, ha nem lenne eltúlozva az a kar, akkor ilyen vicceket nem is sütnének el.
Valaki tudja??   Update, mondhatni a megfejtés. Ha egymásra rakjuk a háromszögeket, látni, hogy nem egyforma a kettő: Területek közti eltérés pont akkora, mint egy kis négyzet a képen: Megfejtést köszönjük Gábornak a kommentezők közül, ezenfelül Google barátunknak…..
Mikopet 2011.03.20 16:36:07
Fura, mennyire nem nyilvánvaló, hogy a közösségi oldalakról leszedett és illegálisan felhasznált képek nemcsak személyhez fűződő jogokat sértenek, hanem közvádas bűncselekményt is megvalósítanak.Kedves Ügyvéd úr!A Tutti Frutti Party szexmagazin főszerkesztő helyettese…..
Mikopet 2010.06.10 12:21:00
@r_: teljesen mindegy, hogy 2 vagy 26 proxy van előtte.
ugyanúgy visszakövethető.

legegyszerűbb megoldás lenne egyébként BIXben berakni egy szűrőt, és voálá
„A lány mélben közölte, hogy Görögországba megy nyaralni, 2 hétre és utána találkozhatunk. Hát, nem láttam többet. Biztos felfalta egy cápa” – a kreatív visszautasítás arra is jó, hogy ügyes hazugságot tanuljunk attól a csajtól, aki korábban finoman…..