Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tmh

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már kerülöm a céges évzárókat, de volt idő, amikor örömmel fogadtam minden meghívást. Az ilyen bulik kötelező kelléke a haknizó művész szánalmas vergődése, aminek nem tudni, ki várja jobban a végét: a közönség, vagy a fellépő. Nálam a negatív csúcs egy szakmai…..
tmh 2011.11.26 22:29:04
@JohnHenry: Így van!
Valamikor régen menedzseltem egy duót. Zenéltek, viccelődtek. Együttműködésünk legkínosabb esete volt az IBUSZ székházban egy céges buli, ahonnan a megbeszélt 40 perc után jó kis gázsival léphettünk volna, de nem léptünk.
Ez a két balfasz kiszúrt az első sorban négy nőt, akik szétrepedtek a gyönyörtől és ők nekik kezdtek játszani. Még egy ráadás, még egy ráadás, még három ráadás.
Közben nem látták, hogy hátul elkezd szivárogni, majd menekülni a közönség, azt sem láthatták, hogy integetek nekik: hagyjátok már abba és gyertek le a színpadról.
Azt sem hallhatták, amikor egy a dühtől vörös fejű nagyember a többieket kérdezte: ki volt az a marha, aki zenészeket hívott?
Sajnos az a "marha" jó ismerősöm volt és nem kis kellemetlensége lett belőlünk. Többet az életben nem kötöttünk üzletet .
tmh 2011.11.26 22:29:58
@Gastroger: melyik?