Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TSP

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óvoda egy utasszállító repülőgép fedélzetén? Suli a föld alatt, vonatállomáson vagy stadionban? Középiskola a Microsoft támogatásával? Elképesztő, hogy világunkban mennyi furcsa és különleges tanintézmény van! Íme néhány közülük! 1. Óvoda egy repülőgépen –…..
Azok közé tartozom, akik nem hiszik el, hogy véletlenül esett ugyanarra a napra a parlamenti zsidózás és a választási eljárás szabályainak arcátlan megváltoztatása. Ügyes, hatékony provokáció volt ez, jól megkoreografált "tévesztés".Tévesztés, mert ugye a Jobbik védekezése…..
TSP 2012.11.28 11:57:19
@BenFranklin: Benjamin Franklin forog a sírjában.
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
TSP 2012.11.27 08:59:30
@Disintegrator Rising: Azért tudok én magyar zenekart is, amelyik nem unalmas, a mai napig ütnek a szövegei, és teljesen hitelesek majdnem 30 éve: AURÓRA!
Ez egy már egy kicsit tényleg sok. Várom az esti Showder Klubot, erre két szenzációs videóval Matolcsy Gyuri ellopja a műsort a srácok elől. A mai: És aki még nem látta, a szombati:   "Nem tud senki sem mondani olyan összeget, amelyért a jobbkezemről hajlandó lennék…..
Réthelyi Miklós javaslata után felmerült, hogy akár a középiskolások is fizetnének a következő évek középiskolásainak is zsebpénzükből vagy diákmunkás fizetésükből. Mivel a nem keresőkorúaktól nem lehet pénz formájában beszedni az önkéntesen kötelező támogatást, a…..
TSP 2011.09.12 08:12:16
@tintamin: elég "gecik" ők már nélküled is...
Van néhány honfitársunk, akik úgy gondolták Tarlós polgármester úr a közgyűléssel a háta mögött kicsit elkapkodta a Moszkva tér átnevezését Széll Kálmán térre. 1951-ben a szovjetbarát városvezetés adta a Moszkva nevet, behódolva az idők szavának, ezzel is kifejezve…..
TSP 2011.09.06 14:00:18
@aeidennis: Az Y2K-t még értettem, de nem tudom mi lehet ez a 4k!. Sok helyen látom mostanság, de nem tudom mit jelent (valószínűleg túl öreg vagyok).
Viszont. 1918-ban az első világháborúnak volt vége, abban az évben semmiféle népköztársaságot nem kiáltottak ki. 1919-ben kiáltották ki a tanácsköztársaságot. És a II. VH után volt a népköztársaság. Mint az köztudott.
Matolcsy György közgazdászokkal folytatott megbeszélése során arra jutott: brutális eszközökkel kell behajtani a be nem fizetett adót. Nemcsak a vállalkozások, de a magánszemélyek is retteghetnek novembertől, mert minden eddiginél keményebb eszközökkel fogja behajtani a NAV az…..
TSP 2011.09.06 08:17:02
@Di622: ott megálltam, hogy az asztalt installálni akarja. Dobtam egy hátast és befejeztem a cikk olvasását. Telepítőkészlet is van hozzá?
Megkezdődött az elszánoltatás Alaszkában - a helyi minisztériumi biztos szerint akinek nem tetszik, elmehet. Híreink röviden. Hardyologós konferencia lesz Budapesten Hardy Mihály örül a kezdeményezésnek, amely során a világ minden tájáról érkeznek szakemberek, akik ismerik…..
Az utóbbi 8 évre lesz hatályos a jogszabály, amelynek értelmében lakott területen 40, míg lakott területen kívül 70 km/h volt a legnagyobb megengedett sebesség. A július 1-től életbe lépő szabályozás után automatikusan megkapja minden autótulajdonos a büntetést, mert…..
A gyémántberakásos fehérarany villát élete végéig használhatja az államfő. Az evőeszköz annyira drága, hogy fotót is csak 2 millió forint ellenében tudtunk volna róla készíteni. A francia Fabergé cég által tervezett és japán szamurájkard-készítők által kivitelezett…..
Bemutatkozik a bohócügyi államtitkár, a gazdasági zsonglőr csoport és a belügyi állatidomár. Az ülésen Schmitt Pál is résztvesz egy pincsi számban. Orbán Viktor bohócügyi államtitkárról szóló elszólása, úgy tűnik, nem is volt véletlen. Parlamenti forrásokból úgy…..
A HírCsárda kalkulációi szerint akár a 100 milliárdos nagyságrendet is elérheti hazánk átnevezésének költsége. Új személyik, útlevelek, jogosítványok. Térképek, iskolai segédeszközök, személyi okmányok és számos Isten hozta! tábla is  cserére szorul majd a…..
Pozitív lett Orbán Viktor választási vizelettesztje, és a többi párt is sáros.  Miután 2010. április 11-én lezárták az urnákat és összesítették a szavazatokat, a jelölteknek vizeletmintát kellett adniuk (a listás jelöltek vizeletét egy közös edénybe gyűjtötték).…..
Bár Debrecen új stadionjának még az építéséhez sem láttak hozzá, Kósa Lajos polgármester máris szerződtette kedvenc zenekarát a megnyitó ünnepsége. A Tankcsapda nem örül. (képünkön: A fiatal Kósa Lajos élete első metalkoncertjén. Már akkor sem lehetett visszatartani az…..
A nap izéje Dumakormányaink 2011.03.07 11:04:00
Mondják, hogy ha tudni akarod, mi a kormány dolga, akkor állíts meg egy járókelőt Bern utcáin, és kérdezd meg tőle, hogy hívják a Svájci Államszövetség elnökét. Nem fogja tudni. Nem érdekli, ugyanis. Ki nem szarja le, hogy ki az elnök? Az ország működik, a gazdaság…..
A téma általános iskola óta kézenfekvő... Már akkor úgy vélekedtünk a "rocker" csajokról, hogy a legtöbbet el kéne rángatni a tábortűztől (ahol valami Kurt Cobain-wannabe gitározik neki) és jól ki kell mosdatni őket, hiszen több van bennünk. A legtöbb fiúsan…..
TSP 2011.02.17 22:30:31
Ők mind nagyon ott vannak a szeren!
Na, de a metal királynőt kihagyni!?!
www.youtube.com/watch?v=VtUyujgdGqQ&feature=related
Brutál is, tetkója is van, a zene is jó, és még jól is néz ki annak ellenére, hogy elmúlt már vagy "hatszáz" éves. :)
Ja, azok kedvéért akik nem tudják kiről van szó: Doro Pesch
Minden rossz következménye ellenére egy előnye azért mégiscsak van az öngondoskodáson alapuló magánnyugdíjpénztári rendszer szétverésének: az államadósság mintegy 1400 milliárd forinttal csökkenni fog.  Kormányplasztiknő büszke, balra (szélső) el, néző tapsol,…..
A hír: Címer lehet a magyar zászlón. Egy mondatban: Helyes: lesz mit kivágni. ..
Novemberben ünnepli 45. születésnapját az Ifjúsági Magazin, amelynek első olvasóit nagyon furcsa, de a 60-asok között kell keresnünk. A ma szép fényes lapokon megjelenő, főleg lányoknak szánt glossy tinimagazin üzemi külsejével valaha tényleg az egész ifjúsághoz szólt, benne…..
TSP 2010.11.11 08:08:08
@MP: Honnan szeded ezt a marhaságot? A NY palotában a Lapkiadó Vállalat működött, míg az épület földszintjén rendesen működött a NY kávéház. Csak épp nem nagyon látszott, mert az épület nagyon sok éven keresztül fel volt állványozva.