Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JCM

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dreamdancer's life 42 2015.07.30 21:50:07
Az úgy volt, hogy a Facebookon véletlenül egy hónappal korábbra állítottam be a születésnapomat, végül is kit érdekel, hát nem? Nos, egy hónapja kaptam pár tucat BSZ-t, most megy 1 (egy) darab mailt, a mutertől. Igen, a húgom is bukta. (Na jó, a beosztottaim is tudták, hiába, a…..
Az új Gyár, ami 3 éve még csak egy kétszobás iroda volt, ugyanennyi főállású alkalmazottal, veszett iramban nő. Egyre nagyobb az iroda, havonta jönnek az új emberek, akiket már alig ismerünk. A héten két fiatal is udvarias jó napottal köszönt, ahogy a beosztásomnak és a…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
retro gastro Paprikás kifli 2010.02.15 07:18:00
A paprikás kifli hűségesen kísérte végig a ’70-es évek iskoláséveimet. Egyszerűen finom volt a maga egyszerűségével. Édesanyám naponta szorgalmasan csomagolta nekem iskolába a szalámis szendvicseket, amiket én tudta nélkül szorgalmasan cseréltem el osztálytársaimmal a…..
JCM 2010.02.28 21:33:19
@retro gastro: Nevetségesek ezek a hozzászólások. Amennyiben nem a hozzászólóé a kép, úgy nincsen köze hozzá, Te lerendezed a tulajdonossal. Limaranak ilyen módon reklámoztad a blogját, biztosan rengeteg átkattintás volt, hiszen a kommentek alapján rengeteg olvasód van. Úgy látom, hogy elintéztétek egymás között, nem értem, hoyg miért habzik itt másoknak a szája?