Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szl55

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a blog nem a napi katonai aktualitásokra szakosodott, de – hosszas vívódás után – úgy döntöttem, nem hagyom ki az elmúlt nap hírét. Arra kérlek benneteket, kommenteljétek ezt a rendkívüli (és szerintem nagyon szomorú) katonasztorit. Biztosan mindenki hallott róla,…..
A Sors a legnagyobb rendező: tegnap kedd volt.....  :-) Egyelőre csak annyit tudni, hogy befolyással üzérkedés gyanúja miatt tartott kedden több helyen házkutatást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gazdaságvédelmi főosztálya, többek között a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem…..
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
szl55 2010.02.18 09:35:10
@ktotti: na hogy is van az USA-ban... egy kis emlékeztető: a nagy űrhajósunkat a hatalom megbecsülése jeléül katona-diplomataként az USA-ba küldte, majd egy közúti ellenőrzésnél hepciáskodott - bizonygatta hogy HU tábornok meg űrhajós - a közeg "simán levitte" majd hozhatták haza... és nemrég a szocis vkf megjutalmazta az egykori vérbíróval együtt... na akkor ez hogy is van...