Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MiTosz

175 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Rettenetesen örültem, mikor - 2 évvel később ismételten - megkaptam a megtisztelő felkérést, hogy a Nagy Feró és a Beatrice együttesének képeit én készíthetem el, és ráadásul még szabad kezet is kaptam a fotózás részleteit illetően. Azt hiszem ez az egyik…..
Lévay Máté Ádok Zoli Fotózás 2012.06.25 13:03:00
   Különleges volt ez a hétfői nap a stáb számára, ugyanis egy olyan személy jött el hozzám műtermi fotózásra, aki először nagyközönség előtt 2007-ben a Csillag Születik-ben tűnt fel, majd 2009-ben már Ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az a személy,…..
Lévay Máté Babafotózás :) 2012.06.14 15:51:00
  Nemrégiben írtam Enikőről, akit kismamaként örökíthettem meg képek formájában :) A legutóbbi fotózástól számolva eltelt jó pár hónap, és azóta megszületett a gyönyörű Alizka, aki végre anyuja pociján kívül is modellt 'állt' Nekem. :)    A csöppségek fotózása…..
Lévay Máté "Címlap fotók" 2012.06.10 15:34:00
   Aki fotósként tevékenykedik - még ha hobbiként is űzi mindezt -, az tudja, hogy mekkora boldogságot okoz, ha egy képét viszont látja egy újságban, legyen szó bármelyikről. Ennél már csak egy szebb van: ha címlapon látja viszont fotóját.    Tavaly (2011)…..
Lévay Máté "Műtermi vegyes" 2012.06.08 15:02:00
   Az előző hetekben, hónapokban több műtermi fotózásunk is volt, amelynek képeiből csináltam egyfajta válogatást 'műtermi vegyes' címmel. :) ..
Lévay Máté "Saját műterem!!!" 2012.05.25 19:51:00
   Életem egy újabb meghatározó pillanatához érkeztem, mégpedig azért mert a kezdetben a szobában tartott fotózásból lett garázsban történő fotózás és mára kinőttem ezt is és elkészült az első saját stúdióm egy teljes szinten :) A fokozatok:   Bár műtermi…..
Lévay Máté "Beatrice Tabán 2.0" 2012.05.17 19:13:00
   Életem legnagyobb hangulatú munkája és egyben fotózása a 2011 május elseji Beatrice Tabáni koncertjéhez köthető, ami fantasztikus volt, leírhatatlanul szerettem minden percét. Idén ebből az érzésből repetázhattam, ugyanis ismét május elseje lett, Én pedig ismét a…..
   Ha a fotóimat jellemezni kellene, akkor körvonalazva azt mondanám, hogy viszonylag letisztultak, hátteres tartalma kevesebb, mint ha elvont fotókat készítenék rengeteg gondolattal. Vidámság és annak pillanata a jellemző, abszolút pozitív. Ezt az irányt mindvégig követni…..
   Herceghalmi Vivien nem csak egy fiatal és elbűvölő lány, hanem egy igazi vérbeli modell, aki tényleg érzi, hogy mi áll jól Neki! Meglepő volt, amikor a második fotókiállításom megnyitóján is legtöbben a Vivis képeket nézték, illetve érdeklődtek felőle. Valóban átjön,…..
Lévay Máté "Kismama fotózás" 2012.04.30 14:10:00
   Szerencsére több témában volt lehetőségem eddig fotózni, azonban ami kisbabához akármilyen köze is lett volna, az nagyon távol állt tőlem. Eljött az idő azonban, hogy ezen változtassunk, ugyanis Enikő látogatott el hozzám műtermi fotózásra, aki éppen Alizt várta.…..
Lévay Máté ,,Szentendrei siker" 2012.03.15 19:54:00
   Az elismerés mindenki számára nagyon fontos, és akinek ebből egy pici is kijár, az a személy nagyon boldog lehet. Nem a díjazás miatt, hanem ez egyfajta visszaigazolás arról, hogy valamit sikerült úgy megmutatni, ahogyan azt más talán nem is látott eddig. Egy apró siker…..
Konvex Zárás 2012.03.09 14:14:00
Kedves Olvasóim,Az utóbbi időben nem nagyon volt időm írni, ezért van is lelkiismeret furdalásom rendesen, de nem tudok szétszakadni. A gyerekek és az iskolai teljesítmény most fontosabb minden másnál, hiszen később már nem babázhatok olyan önfeledten, mint most tehetem.Ezúton…..
MiTosz 2012.03.09 18:06:50
Lévay Máté ,,Téli Dakarosok" 2012.03.01 14:03:00
    Általában minden viszontagságos időjárás komoly kihívás elé állít bennünket, azonban ha géppel a kezünkben indulunk neki egy rendezvénynek, akkor egy őszinte imádkozást azért érdemes megejteni. A párás, porfelhős idő rendkívül kellemetlen, de ha esetleg esik az eső…..
Lévay Máté ,,Mobilékszerek" 2012.02.29 23:46:00
    A Trendmobile nevű cég egy olyan kéréssel keresett meg, hogy készítek-e tárgyfotókat. Nos, a Hell - felettébb szórakoztató - tárgyfotója után úgy gondoltam, hogy rendelésre is tudok lelkesen tárgyfotókat kreálni, azonban még nem tudtam, mivel is állok szemben. A tárgy…..
   Mikor szembesültem azzal a ténnyel, miszerint lehetőséget kapok arra, hogy a második - valamivel nagyobb szabású - fotókiállításomat megtarthassam Budapest szívében: az Andrássy úton, akkor nem tudtam, hogy vajon egy kegyetlen álom amit éppen átélek, avagy a valóság amit…..
    A HELL Energy kft. pár havonta nyereményjátékot hirdet, amivel néhányan kisebb-nagyobb ajándékoknak lehetünk a szerencsés nyertesei. Az ilyen és ehhez hasonló nyereményjátékok nem szoktak rabul ejteni, mígnem meghirdettek egy fotópályázatot. Itt vérszemet…..
Lévay Máté "Class nap" 2012.02.11 15:28:00
    Ha át akarjuk érezni - még ha csak egy rövid időre is - a Morning show nyújtotta életérzést, akkor bizony időben le kell feküdni előző este, hogy reggel használható állapotba kerüljünk. Én természetesen ezzel nem foglalkoztam, sőt olyannyira nem hogy a 4:30…..
Lévay Máté 2012.02.01 19:51:00
   ..
Lévay Máté Luxus lovarda 2012.01.27 00:40:00
    Rég óta tervezés alatt volt egy viszonylag nagy hangvételű fotózás, ahova a szó szoros értelmében innen-onnan lettek összegyűjtve a stábtagok... így ért engem a megtiszteltetés, hogy egy fantasztikus helyen két gyönyörű modellnek Én legyek a fotósuk.A…..
Lévay Máté Camaro megjelenések 2012.01.26 23:32:00
    Pár hónapja történt, hogy egy elképesztően élvezetes fotózáson 2 modellel és egy gyönyörű Chevrolet Camaro-val a főszerepben dolgozhattunk, ami szerencsére igen jól sikerült és két sajtómegjelenés is lett belőle. (Ha valaki el szeretné olvasni valamelyiket,…..
Lévay Máté Családi fotózás 2012.01.26 23:21:00
    Bár más munkáját nem szoktam a blogomon publikálni, mégis most kivételt szeretnék tenni, hisz az egész családom a szereplője és úgy éreztem, hogy egy bejegyzést megér :)    Karácsonyra a meglepetésem - és egyben merényletem - a család felé az…..
    A stúdiófelszerelés rengeteg mindent magába foglal, azonban azok az eszközök, amik egy stúdiófotózás kezdetéhez elengedhetetlenek, azok a következők: stúdióvaku (+ softbox és/vagy ernyő), illetve háttér (és persze a…..
Lévay Máté Szenteste előtt: GLB 2012.01.26 18:33:00
    Pár nappal karácsony előtt olvastam egyik ismerősömnél egy továbbított üzenetet, miszerint fotóst keresnek egy rendezvényre, amit teljes homály fedett. Úgy gondoltam, hogy nem tétovázhatok sokat, mivel itt azonnal elszabadul a pokol és rengeteg fotós fog…..
   Réges-régen a legjellemzőbb karácsonyi ajándékok közé tartoztak a saját készítésű karkötők, pulóverek, amik abszolút egyedi ajándékok voltak és szívből készültek. Később ezt felváltotta a boltban gyorsan megvásárolható ajándékok valamelyike, amit…..
   Advent első vasárnapján sokféle módon lehetett eltölteni az időt. Én jobb elfoglaltságot és lehetőséget nem is kaphattam volna, mint hogy 4 csodás nővel dolgozzak együtt egy fotózáson. Nincs okom a panaszra, jobban sikerült az egész nap, mint vártam!   …..