Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serpentin1

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Segíthetett volna úgy is, hogy mentőt hív egyből. A délután kettőkor parkban alvó srác arcának halvány tónusa indokolta volna, hogy kérdezés nélkül így tegyen. A másik lehetőség ilyenkor, hogy rendőrért kiált: ősz hajával, teli szatyrával és lassú lépteivel ugyanis az…..
serpentin1 2010.08.30 16:21:42
Néhány száz csepp a tengerben: az átszavazók. Lehet, hogy ez egy jól definiálható korcsoport, vagy van a végzettségben hasonlóság. De pártállásban? Mi véletlenül heten is összeverődtünk a sorban keresztények, mögöttünk egy buddhista állt, utána igazi politikusok (igen,…..
serpentin1 2010.04.13 15:16:13
@gonosztojás: én továbbra is úgy gondolom, hogy senki ne mondja meg senkinek, hogy mit csináljon, pl.hány hétvégét töltsön a kocsmában, vagy mikor utazzon haza. Ez magánügy.

Jó lenne kissé átgondolni, hogy miféle élethelyzetek vannak és azokat figyelembe venni jogalkotásnál (persze ésszerű keretek között): pl. egyetemista ideiglenes lakóhely nélkül az egyetemvárosban, van aki évek óta más városban él mint ahova be van jelentve, albérletben, van akinek ideiglenese van, stb.... Meg kellene találni egy egyensúlyt a szavazási "módszerben" amikor lehetőleg minnél több ember úgy tud szavazni ahogy "kellene" - ez alatt azt értem, hogy azok a jelöltek közül választ akik a tényleges lakóhelyén jelöltek. Az a bökkenő, hogy oltári káosz van ezzel, elég követhetetlen hogy ki hol van. albiba nem jelentenek be ideiglenesre se, nemhogy állandóra, az egyetemre járó meg tul.képp légüres térben "lebeg" se az állandó címén nincs se az egyetemváros címén nincs.

olyan nincs hogy mindenkinek jó, de a jelenleginél sztem lehetne jobb, kis ráfordítással.
serpentin1 2010.04.13 16:43:00
@papillon: neked tényleg hihetetlen hogy az emberek szavazni akartak?
serpentin1 2010.04.13 16:50:01
@pakesz: adócsaló albérletes ???? hát ez egyre jobb :)))))))))
Sziasztok, Egy érdekes mozzanatot szeretnék megosztani veletek a választási hajcihő kapcsán, ami bizony begyűrűzött a kisebb községek önkormányzatába is, mint azt az alábbi példa is mutatja: Köztisztviselőként dolgozom önkormányzatnál, több, mint 12 éve... A mi derék…..
serpentin1 2010.02.26 13:30:21
@d.z.: Csatlakozom !!!!!
Az utóbbi évek legmasszívabb, leghidegebb, leghavasabb, és legkitartóbb telén többen bringáztak, mint négy (vagy éppen 3, 2, 1) éve. A hőmérő alig ment 5 fok fölé. Talán ezért ilyen felszabadító a héten beindult "bringás tavasz", ami a 10 fokot bár alig súrolja, de…..
serpentin1 2010.02.25 13:09:48
@Sün! balázs: Igen Szegeden (is) sokan vannak, de milyen sokan vannak a falvakban akik télen-nyáron tekernek ! :)
Ahogy a Portfolio is megírta, az EU igen nehéz helyzetben van. Kiderült, hogy segíteni fog Görögországnak. A gazdasági szereplők mind arra számítottak, hogy az EU megmenti tagországát az államcsődtől, de ezzel a többi tagországban a fiskális fegyelem, mint a gazdaságpolitika…..