Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosh

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Használd egészséggel! 2007.12.28 07:42:00
Rendkívül értékes videót kotortunk ki az internetes iszapból: az alábbi felvétel révén betekintést nyerhetünk a munkásosztály utolsó mohikánjainak mindennapjaiba, illetve nem is! - egy jeles ünnepnaphoz van szerencsénk. A fürge ujjak asztalosbrigád virággal köszönti és saját…..
Rosh 2007.12.30 03:23:09
Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a…..
Rosh 2007.12.25 01:48:11
www.youtube.com/watch?v=Dem4a9_Knck&feature=related

kredenc b+ megyek felakasztom magam :D
Kicsit hadd rugózzunk még a spamtémán, ha már Homár Mollának köszönhetően közreadhatjuk az alábbi reklámlevelet, ami nagy bánatunkra hozzánk nem jutott el. A subbás költőtársadalom kegyelmében bízva tesszük közzé mindenféle módosítás nélkül ezt a remekművet: Engedje…..
Azonnal szégyeljétek el magatokat! Aki egy percig is sajnálta magát ebben az évben a munkája miatt az mentse le az alábbi képet háttérnek! Mit képzeltek, hogy nektek a legrosszabb ebben az országban?! Nézzétek meg a Győző elképzeléseit megvalósító képmunkás alkotását. Itt…..
Újabb meghökkentő információk Sáránd-ügyben! Szerkesztőségünk a rendkívüli nehézségek dacára, testi épségének kockáztatása árán merül nyakik a mocsokba, szippantóskocsik és derítők veszélyes világába. Oknyomozó riportereink segítségével kiderítettük, hogy…..
Subba Koton a hamburgerben 2007.12.11 19:19:00
Rémálmok miatt pereli a Whopperében kotonra harapó csávó a Burger Kinget. A frissnek tűnő óvszert csak otthon, a harmadik harapás után észlete szerencsétlen. Azóta visszatérő rémálma, hogy bármi, amihez hozzáér hamburgerré vagy kotonná változik. Még orvosra is költött,…..
Subba Egy takarítót kérünk 2007.12.06 13:44:00
Adódnak olyan helyzetek egy erősen hidratált ember életében, amikor bizony minden annyira szürreálisnak tűnik. Mintha nem is a Meki közepén imbolyogna bokáig hugyos nadrággal, egy tócsa közepén. Mintha nem is pisált volna be, mindez meg sem történt, nem is létezünk.…..
Rosh 2007.12.06 18:26:27
www.youtube.com/watch?v=pkXsLwWYZfg

no thanks.. ezt sem :)
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
Egy képaláírás miatt vetett be könnygázt és vízágyút a rendőrség csütörtökön reggel az egyik bulvárlap szerkesztőségében, értesült a Magyar Távirati Iroda. A Rendészeti Biztonsági Szolgálat parancsnoka a nemzeti hírügynökségnek elmondta, hogy a parancsot maga az…..
Subba Rekviem 181 kiló zsírért 2007.10.11 14:22:00
Morzsoljunk el együtt egy könnyet Norbival és ezzel az örökzöld fogyási történettel adózzunk a zsírszöveteikkel permanens háborúban állók előtt: David Smith 285-ről fogyott vissza 104 kilóra 22 hónapnyi edzéssel, miután pánikba esett, hogy már periszkóppal sem látja a…..
Subba Terézanya, csapjad! 2007.10.10 16:30:00
Akinek nem tetszik ez a zseniális videó, az vegye úgy, hogy így csapunk vissza arra a rengetegszer beküldött gagyi finn-magyar rokonságos bénaságra. Térdre rogyunk, majomkutya egy esernyővel tartom vissza!     Ha valakit érdekelne az eredetije, itt találja...
Tomi, Tomi, hova is ment az ondó? A kommentek közül loptuk a fenti kis szösszenetet, ezer köszönet érte...
Aki szenvedett már lelki sérülést felelőtlen nosztalgiázás miatt, annak ajánljuk figyelmébe a popkultúrafogyasztás egy biztonságos formáját. Gerry Phillips tálalásában még az olyan okádék slágerek is élvezhetők, mint a Take on me az Ahától (alant) vagy a Bohemian Rhapsody a…..
Rosh 2007.10.03 14:53:31
Persze szigorúan 18 éven felülieknek ajánljuk a következő beteg, idióta, borult, nem normális videót.      ..
Rosh 2007.10.02 14:43:03
Mindenki hallott már a rémséges főbérlőkről, és háziurakról, de a www.hudejolakas.com hirdetője egészen biztos, hogy egyenesen a pokolból internetezik. Még azt is leírták, hogy a növényedet cserép alatti vízkifolyást gátló nagyméretű tálcával tartsd majd.…..
Valamiért ma, a metróra várva, a tacepaóra kibiggyesztett háromoldalnyi hungarian economistra döbbenten bámulva, elegünk lett a heti rutinnal felköhögött gesztizmusokból. Nem ígérjük, hogy rendszeresen, de alkalmanként mindenképp belenyomjuk - bár még nem tudjuk, kinek a bűne ez…..
Rosh 2007.09.28 12:35:22
www.youtube.com/watch?v=7vAbG7PNUek&mode=related&search=

lady arnolda és a fiesta háttértáncosa itt egyesül!!!
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..
Subba Vágási Feri 2007.09.20 06:25:00
Nem láttatok még semmit, ha nem láttátok a Disznóvágás.hu-t. Azt hittétek, hogy a faszkorbácsos nővérek betegek? Hát gondoljátok újra. Mi mindig is biztosak voltunk abban, hogy ha van egy hülyébb egyén a társaságban az óriási dolgokra képes rávenni a többieket, de ebben az…..
A talicska kereke sokat nyikorgott mostanában, a faszunk (női kollégáink esetében értelemszerűen a pinájuk) tele volt a melóval, így szerkesztőségünk jól megérdemelt kirándulásra utazott Hajdúszoboszlóra egy kis gyógyvizezős fospakolásra. A felfrissítő wellness után, ha már…..
Subba Faszkorbács 2007.09.18 13:35:00
Sok embert foglalkoztat a faszkorbács. Létezik egyáltalán? Ha igen, akkor hogyan nézhet ki? Ki használja? Rengeteg kérdés, és mind válaszra vár. Ezen a kedves, 18 éven felülieknek készült oldalon megismerkedhetsz Helenával, és Arnoldával, akik munkaeszközként tekintenek rá.…..
Hát hogy őszinte legyek nem is vártam mást tőle, aki karácsonykor öngyilkosságról mesél, attól senki ne várja, hogy megérti, mi a buli, és mi nem. na mindegy. Innen. A levél teljes verziója ITT olvasható.Mi folyik Keszthelyen, úristen?..
Rosh 2007.09.18 02:26:41
maszol.ro/maszol/reklamos_fenek_2007_09_17.html

vigyázz mert reklámos lesz a feneked
Testvéreink a Mocsokban! Induljunk el együtt a spirituális fejlődés útján. Hallgassuk tisztulásunkért a Mária Rádió online adását! Nagyon érdekes témák egyenesen az égből. A betelefonálók személyes történeteikkel gazdagítják a műsort, szóval kenyérszaporítás,…..
Álmunkban egy varázslatos helyen jártunk. Az utcákon gyermekek muzsikáltak, és danoltak, békésen megfért egymás mellett a reppes és a diszkós. Az álmunkban megjelent helynek Internet a neve. Szeretnénk nektek bemutatni az Öt utcaikat, és megkérni benneteket, hogy mindkét…..
Rosh 2007.09.03 17:43:22
Subba Ess el Jézusért! 2007.07.17 14:41:00
Nem minden nap találkozik az ember a Youtube-on az amatőr videós népművészet olyan remekeivel, mint a Drowning Pool és Benny Hinn randevúja. Az előbbi egy teljességgel jelentéktelen amerikai együttes, az utóbbi viszont már érdekesebb jelenség. Amerikai prédikátor ő, aki…..
Rosh 2007.07.18 01:46:19