Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FreeWriter

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korfu északnyugati szeglete maga a szépség. Sidariból egy keskeny, semmi kis aszfaltcsík vezet a Sunset beach irányába. A Sunset beach nevével ellentétben nem strand, hanem egy taverna. De nem akármilyen! A magas homokkő szélén építették és aki létrehozta bizonyára rendkívül optimista ember. Nem…..
Kezdjük az alacsony pontszám okával, az adag nagyságával. Itt is beleestek abba a tipikus hazai vendéglátós hibába, miszerint a nagy adag az amit a vendég mindig is elvár. Biztos sokaknak ez fontos, nekem nem. Számomra az ízek, az összhatás és a minél kevesebb maradék  fontosabb. Ha lett volna az a…..
Szeptember első hétvégéjén igen ritka, különleges eseményre ébredtünk a Körösvidéken. 2020. szeptember 4-5. (péntek-szombat) Kelly's E-BIKE teszt napot tartott a Speedy kerékpárüzlet Békéscsabán. Az eseményről aznap, pénteken értesültünk, ugyanis a közösségi oldal hírfolyamában jött velünk szemben.…..
Idén májusban ismerkedtem meg a gyulai Mexicali Burritruck névre keresztelt vidám színekben pompázó és ellenállhatatlanul finom tex-mex finomságokat kínáló kis kocsival. A Vágréti házaspár által megálmodott és megvalósított ételeket ebben a régióban abszolút hiánypótlónak lehet nevezni, a magas…..
Belsőség Kanalas Dacia Hiéna 2014.06.01 09:11:30
A múltkori Dacia-túra meglepően érdekes volt. Bónuszként itt egy videó, hogyan teszteli robotokkal az ajtók működését. Ilyesmi volt az Ikeában is, székekkel, ezek szerint az autókat is így tesztelik. Egyébként tíz hét alatt százezerszer nyitják-csukják a vezető ajtaját, az…..
Info Rózsa... 2013.06.11 13:56:51
Vasárnap néztem az ATV-n kedves Rózsánkat. Gyakorlatilag hülyének nézte a riportert, meg a nézőket is. És az a csodálatos válaszadási stílusa. Szégyen, hogy ő is tanár volt! Szerinte a szakszervezetek beleegyeztek a módosításokba, és az a kis megmozdulás elhanyagolható ami…..
Tegyük azért hozzá, hogy bár 2007-ben rottyantottak egyet az Office menürendszeren, a 2010-es változat óta konkrétan semmi drámai változás nem történt, így a 10 évvel ezelőtti ismeretanyag 90%-os lefedettséggel  azért használható. Párom szeretett volna informatikából…..
FreeWriter 2013.02.25 15:54:37
@ColT: Csak egyszer tudni is kéne összerakni a Linuxot. Még egy nyomorult boot dvd-t se lehet letölteni az ubuntutól, mert egyik se bootól. Egyedül a Puppy linnuxnak volt normális telepítője. Az Ubuntu amúgy se ismeri fel a legtöbb intergrált intel vga-t. Szutyok, mert a live változata ment, a telepített meg rábaszott az intel vga-ra, csak vibrált, max parancssorból ment volna, de nem tököltem vele. Win7 meg egy beton stabil rendszer... csak néha karban kéne tartani, plusz kell gy jó tűzfal+vírusírtó rá.
FreeWriter 2013.02.25 16:38:18
@ColT: igen, a frissítést javasolták másik fórumon is, csak kicsit nehéz véghezvinni, ha folyamatosan vibrál a kép és nem látni semmit. HP 4 éves asztali brand pc. Kapott Win7-et.
Én utálom a Linuxot, mert mindig csak szívtam vele ahányszor kipróbáltam. Több időt meg nem szánok rá, amúgy se megy rajta a GTA :) Aztán már nem nagyon próbálgatom. Most a Puppynak azért adtam egy esélyt, az a laptopomon szépen megy.
Win7 is stabil marad, ha a hülye usernek nincs joga minden vackot rátenni.
Az 8tracks egy nagyon egyszerű alapkoncepcióra építő, bődületesen király minőségű online streaming szolgáltatás: regisztrálsz, aztán hallgathatod a mások által összerakott mixeket / rakhatsz össze sajátot. Én megpróbálkoztam utóbbival, nem sikerült rosszul, de a…..
Info Blogfoglaló 2011.11.16 18:02:00
Üdvözlöm kedves olvasóimat! Ezennel a blogot megnyitom, a színpad az enyém! :)..
G. kipróbálta milyen a +3 év garancia Acernél. Többet ilyet biztosan nem csinál. 9 javítás után sem cserélték a laptopját, bár már szinte minden új rajta, mégsem működik normálisan:Pár évvel ezelőtt vettem egy Acer laptopot. Nagy szerencsémre, vagy szerencsétlenségemre pár…..
Ez a brutális videó jött szemben velem az interneten, naná, hogy ezt mindenkinek látnia kell! Igen, ez tényleg nagyüzemi rongálás (mielőtt kommentben felhívná bárki erre a figyelmünket), de graffiti is a javából! Belegondoltam, hogy milyen félelmetes lehet a vonatban ülő emberek…..
Beküldött intő következik megint, a szót át is adom Zsófinak. Ez az intő úgy keletkezett,hogy utolsó óránk volt a drága földrajz tanárnővel,akiről tudni kell,hogy rühellt engem,de ez az érzés kölcsönös volt ... A lényeg az,hogy folyton "kóstolgatott" engem,mert mindenáron azt akarta,hogy…..