Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cevys

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Spartacus után egy másik történelmi korszakot nézett ki magának a Starz, mégpedig az oszmán birodalom aranykorát, I. Szulejmán szultán uralkodását. Szulejmán 46 éven át uralkodott (1520-66 között), ő győzte le a magyar seregeket Mohácsnál, és Szigetváron halt meg, szóval…..
Tegnapelőtt volt egy éve, hogy a Lost egy sok vitát kiváltó sorozatzáróval végleg elköszönt a képernyőktől, a rajongók egy része azóta sem bocsátotta meg Damon Lindelof és Carlton Cuse gyávának tűnő sorzatlezárását, mások szemébe pedig még mindig könny szökik, az…..
Már tavaly megírtuk, hogy a brit ITV négy részes sorozatot akar forgatni a Titanic katasztrófájából, ha már James Cameronnak olyan nagyon bejött. A filmsorozatot jövőre akarják bemutatni a tengerjáró születésének és pusztulásának századik évfordulóján. Azt viszont csak most…..
Cevys 2011.03.22 14:46:11
@atpijkamo: Majd jön a konkurencia a Walking Deadnek.
Kérem szépen, az HBO jófejségének köszönhetően óriási megtiszteltetés érte a comment:com-ot: részt vehetünk a vasárnap kezdődő, és négy napon át tartó Monte Carlo-i tévéfesztiválon, ami ráadásul idén ünnepli az 50. születésnapját, szóval fasza puccos kis buli lesz,…..
A főszereplők videóban köszönnek el a sorozattól, én pedig az olvasóktól (egy időre), köszönöm az egész napos kitartó figyelmet, találkozunk kedden (a finálé után elmegyek sírni valahová). ..
Miután már a létező összes vallásból és vallási vezetőből gúnyt üztek a South Park készítői, az április 14-ei, 200. részben előbb macijelmezbe öltöztették Mohamed prófétát. Matt Stone és Trey Parker nyilván számolt azzal a lehetőséggel, ami szerdán bekövetkezett: egy…..
Cevys 2010.04.22 14:23:17
@bluesman: De miért téritgetném őket? Miért nem lehet csak engedni a szabad vallásgyakorlást? Miért baj az ha más országokban is folytatják a kultúrájukat? Nem hiszem hogy ennek zavarnia kellene minket... Nem hinném hogy minket akarnának téritgetni.

Másrészt pedig vannak a radikális csoportok, akik szerintem szintén nem tériteni akarnak, hanem tüzet szítani, és mindenbe belekapaszkodnak, hogy ennek ürügyén fenyegetőzzenek.
Az pedig nevetséges szerintem, hogy minden terrorista arab. Elég szétnézni...

Végül pedig nem kellene nekünk (a mi szokásainkból indulva), innen megítélni őket, úgy hogy szerintem a legtöbben (én sem) nem ismerjük annyira a Hétköznapi iszlám embereket, de ammenyit tapasztaltam kb. egy hónapos ottlétem alkalmával, az pozitiv volt.
December elején jól kicseszett a House- és SzülFel-rajongókkal a TV2, amikor a legizgibb részeknél hagyta abba az ötödik évadot. Tudtuk, hogy nagyjából három hónapot kell várnunk a folytatásra, de most megérkezett a jó hír: már csak alig több mint két hetet kell várnunk, és…..
Cevys 2010.02.15 17:39:47
@lalanc: Igazából én pont úgy olvastam, hogy meg lesz ismételve az évadzáró előtti rész.