Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Αρχων (törölt)

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Viva Greg 2010.11.22 09:50:00
Ez az androgűn itt Viva Greg, és műsorvezető szeretne lenni. Ebben az Anettka projectjeiből ismert Gerencsér Tomi segít neki ezzel a lélegzetelállító kisfilmmel. Greg tündeszínű hajához jól érezte Gerencsér Tomi, hogy egy indulós, filmzenés nagyon megindító zene dukál majd,…..
Αρχων (törölt) 2010.11.22 23:47:48
  Olvasónk, Aristo írása a Mandiner NER-vitájához:   „A fölény legtöbbször a társadalmi progresszió oldalán áll, ilyen értelemben a gúny a társadalmi fejlődést igenli és képviseli.” (Magyar Néprajzi Lexikon)     A gúny valami emberi dolog, amit…..
  „Budaházy György a média minden hazugsága és torzítása ellenére olyan ellenzéki vezető, akinél többet kevesen tettek a Gyurcsány-Bajnai-diktatúra megdöntéséért” - mondta Morvai Krisztina csütörtök délelőtt a Nemzeti Kávézóban tartott…..
Αρχων (törölt) 2010.07.08 16:00:18
  A Nemzeti Együttműködés Rendszeréről szóló Nyilatkozat, melyet kormányrendelet alapján, megfelelő formátumban ki kell függeszteni az állami intézményekben, blogunkon  nagy vihart kavart. Nem kívánom a már elhangzott pro és kontra érveket elismételni, inkább…..
Αρχων (törölt) 2010.07.08 15:57:29
  Folytattuk a pécsi sokgigapixeles fotót előkészítő tesztelést, az Erzsébet híd után ezúttal a Marriott Hotel jóvoltából a pesti korzón álló szálloda elnöki lakosztályának teraszáról fényképeztük a budai Duna-part Gellérthegytől a Lánchídig tartó szakaszát.…..
Αρχων (törölt) 2010.07.07 18:07:27
Mandiner blog Az AVH a NÜK ökle 2010.07.02 08:51:00
  Emlékszünk még azokra a napokra, amikor egy magára valamit is adó Kossuth téri nemzetőr hangos á-vé-há, á-vé-há skandálásban tört ki egy rendőr láttán? (Hol volt akkor még a sünözés?) Vagy emlékszünk még arra a tüntetésre, amikor Bauer Tamás közgazdász és…..
  „Minnél inkább a víz alá akarnak nyomnyi minket A tömeget, akik önként egy nemes cél érdekében szövetkeztünk! Kitartunk a végsőkig a tűzijáták ez évi lemondása mellett!...” (Facebook-komment)   Kemény leszek és népszerűtlen: a tűzijáték…..
Αρχων (törölt) 2010.07.01 16:45:05
@Grift: Ön egy proli!

Amúgy meg mondjuk le az árvízkárosultakról a tűzijátékért!
  A rendőrtisztin végzett hallgatókhoz szólva Orbán Viktor úgy fogalmazott: kivételezett helyzetben vannak, hiszen tanulmányaikat még egy régi rendszerben kezdték, de egy új rendszerben, a magyar emberek által idén áprilisban megalapított nemzeti együttműködés…..
Αρχων (törölt) 2010.06.27 18:16:28
@El Topo (Sgt. Elias): Csatlakozom.
    Nincs ilyen rovatunk, de most az üzemi híradó szpíkerének maskaráját öltöttük magunkra. Ez a blog a Reakció-blog utódja, annak meg az Utolsó Figyelmeztetés a szülőanyja, mely az ősidőkben belső Fidelitas-kiadványként alapozott meg valamiféle, a mainstream…..
Αρχων (törölt) 2010.06.25 13:36:43
  Az Európai Unió többé-kevésbé egységes, új banki adó(ka)t kíván bevezetni tagországaiban, mellyel célja, hogy finanszírozza a mostani és az esetleges jövőbeli bankválságok költségeit. Az új adó indokai között előszeretettel említik, hogy így nem a lakosságnak…..
Αρχων (törölt) 2010.06.24 22:54:24
@tanarseged ur: Miért baj az? Legalább meleg van. :o
  Már 62 ezernél is több tagja van a tegnapelőtt indult Facebook-csoportnak, ami azt javasolja, hogy az idei augusztus 20-i tűzijátékok költségvetését inkább az árvízkárosultak megsegítésére fordítsuk. Hihetetlen sebességgel növekszik a tagok száma, 24 órája…..
Αρχων (törölt) 2010.06.23 16:08:42
@Grift: Ön prolifób. :D
  Néhány hete, azaz az új kormány megalakulása óta Andrassew Iván rendkívül éles szemmel őrködik a magyar demokrácia felett. Nem csoda hát, hogy ő figyelt fel az internetes médiaháború első ütközetére, mely sajnálatos módon a köztársaság ellenségeinek…..
Αρχων (törölt) 2010.06.22 18:09:51
  Elkezdődött az enyingi banda pere Veszprémben. A Székesfehérvárra bosszút állni induló társaság végül a veszprémi Patrióta Lokálban kötött ki. Az áldozat, Marian Cozma azóta szobrot kapott, filmet készítettek róla, és egy politikai párt is parlamenti tényező…..
  Egy egész világ ellen - ez a címe Károlyi Mihály memoárjainak, és ez sokat el is árul róla. A minap jelentette be Kövér László, hogy „pár év múlva már nem lesz Károlyi Mihálynak szobra a Kossuth téren”, amire Lendvai Ildikó rögvest az autokratikus…..
  Szlovákia a hétvégén választ, a felvidéki magyarok pedig tizenhat év után ismét két párt között dönthetnek – az MKP mellett ugyanis megjelent egy új párt, a Híd (szlovákul Most). Van-e esélyük bejutni a parlamentbe, mi köztük a különbség, és mit jelent a…..
Αρχων (törölt) 2010.06.07 11:42:12
  Csütörtökön még úgy tűnt, Kósa Lajos kijelentése valamiféle megtervezett koncepcióba illeszkedik: „Szűk esélyünk van arra, hogy elkerüljük Görögország helyzetét, a helyzet ugyanis sokkal rosszabb, mint hittük.” Görögország emlegetésével persze…..
Αρχων (törölt) 2010.06.06 13:18:36
@Grift: Ohh értem én, meg hát háborúval könnyű eltakarni a fontosabb problémákat, amik ismét megoldatlanul maradnak.
  A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) nagy határhúzó és emléktábla-avató nekibuzdulását Kassa, Komárom és Pozsony mellett az internet sem úszhatta meg. Lopoutoek mikrobejegyzése nyomán derült ki, hogy Ján Slota csapata virtuálisan is keményen csapatja. Globalizáció?…..
    „Hittem, ahogy olyan sokan, hogy létrejöhet egy olyan, nem keleti és nem nyugati Magyarország, amely a saját tengelye körül forog, és nemzetének érdekei vezérlik” - mondta Orbán Viktor miniszterelnöki beiktatása után pár perccel a Kossuth téren. A…..
Αρχων (törölt) 2010.06.03 10:42:36
@Ezt a népet sajnáljam?:
Egész Európában öregszik a társadalom.
Adósság és hiány, mint kiderült az utóbbi félévben mindegyik nyugati gazdaságpolitikájú államban van.
Nyersanyag nagyipari felhasználásra tényleg nincs, ezért azzal kéne gazdálkodni amink van, és emiatt Mo-nak különösen érzékenynek kéne lennie a zöld erőforrásokkal szemben.

Tömbmagyarság, ha visszajön az a kis szelet felvidék, a kevéske rész a Vajdaságból, ahol még lehet találni többségben magyart, no meg Székelyföldet, akkor sem lesz a jobb a helyzet. -> Ha megnézed ezek a területek nem éppen arról híresek, hogy tömve vannak titkos nyersanyagokkal.
Αρχων (törölt) 2010.06.03 13:03:15
@Ezt a népet sajnáljam?: Egy kifogyó erőforrásra alapozni balgaság lenne és gazdaságtalan is, így marad az állításom.
Mandiner blog Modern békeidők 2010.06.01 11:01:00
    Gyorsan lejött a forradalom-tripről Orbán Viktor, amit a magunk részéről üdvözölni tudunk. A Fidesz mindig is nagy tehetséget mutatott frappáns szavak felkapásához majd eldobásához, és ez nem is nagy baj. De ahogy Pharmacist kolléga is rámutatott: nem történt…..
Αρχων (törölt) 2010.06.01 13:09:41
    A Humanista Párt - akik a 2009 júniusi EP-választáson az LMP-vel együtt indultak - demonstrációt szervezett hétfő este hét órára az izraeli nagykövetség elé, hogy pár mécses meggyújtásával tiltakozzon Izraelnek a humanitárius segélyt szállító hajókaraván…..
Αρχων (törölt) 2010.06.01 00:08:41
  Nagy divat mostanában értekezni a magyar liberalizmus válságáról. Sokan azon a cseppet sem liberális állásponton vannak, hogy a buta nép, még nem érett meg a liberalizmusra, kádári, állami csöcsön lógó, a „középosztály túlhatalmában” fürdik,…..
Αρχων (törölt) 2010.05.31 10:33:23
@magyar-magyar szótár: Az a baj, hogy túl nagy a rendetlenség a fejekben itthon. A média rengeteget torzít a fogalmakon és természetesen ez marad meg a legtöbb emberben. Így lesz az MSZP-ből "komcsi", a Jobbikból "náci" és az SZDSZ "libsi (negatív értelemben)" párt.
  Ma délután nagygyűlést tartott a Fidesz-KDNP a régi jó bulik helyszínén, a Kossuth téren. A tömeget a Balázs Fecó-Varga Miklós-Palcsó Tamás drímtím melegítette be egy remek dallal, ami, ha jól emlékszünk, az összefogásról meg egy új világról szólt. Ezután Semjén…..
  Meglepő és szokatlan visszafogottság tükröződik az elmúlt hetek fideszes megnyilvánulásaiban. A bizottsági helyek elosztásának módjától kezdve, a kormányzati pozíciókat elnyerő fideszes politikusok személyén át egészen a kettős állampolgárság és a trianoni…..
  Balogh S. Éva (BSÉ) újabb csapást mért a valóságra és a tényekre. Az ominózus mű csak azért érdemel némi figyelmet, mert bemutatja, hogy a mai magyar baloldali nemzetről való gondolkozás még a tények szintjén sem képes megérteni a helyzetet.   Szinte minden kis…..