Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fodor balazs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog PHP.net incidens 2013.10.25 21:34:37
Aki nem homokba dugott fejjel vészelte át az elmúlt néhány napot, az biztosan értesült róla, hogy a Google feketelistázta a PHP.net-et, a figyelmeztetésről pedig hamar kiderült, hogy nem hamis pozitív: jelenleg annyit lehet tudni, hogy a támadók komprommitálták a www.php.net,…..
A parlagfűről, amely több százezer allergiás beteg életét keseríti meg, újabban internetes oldalakon és körlevelekben azt terjesztik, hogy nem irtandó gyom, hanem becsülendő gyógynövény. Lássuk a növény „védelmezőinek” fontosabb téziseit, és azt is, hogy mi a valóság: "A parlagfű latin neve:…..
fodor balazs 2013.07.17 13:21:11
@Lizbet Székely: Saját tapasztalatom szerint csak semlegeset tudok mondani róla. Nem ettem/ittam még egyszer se belőle, de mégse vagyok állandóan nyavalyás. Biztos, hogy ez csak és kizárólag a parlagfű érdeme? Egyébként ezzel a rengeteg felkiáltójellel csak rontasz a saját helyzeteden. Többnyire csak azok használják így, akik a szegényes tudásukat próbálják erőszakosan terjeszteni, az érzelmekre hatni így. Ez tapasztalat, sok hasonló emberrel van/volt dolgom.
A Greenpeace-t is egyre többen keresik meg az úgynevezett „chemtrail”-nek nevezett összesküvés elmélettel kapcsolatosan. Sokan aggódnak amiatt, hogy a repülőgépek mögött látható kondenzcsíkok igazából szándékosan kibocsátott veszélyes vegyi anyagok. Megvizsgáltuk ezért a…..
Ugyan Afganisztán továbbra is a Föld segge lyuka (legalábbis az egyik), de kedves őrültek mindenütt vannak: például akik 2009-ben megalakították az Afghanistan Astronomy Association-t, és megpróbálják a csillagászatot és úgy általában a tudományt eljuttatni a népüknek.…..
fodor balazs 2011.07.06 17:09:10
@lacalaca: Azért egy tavalyi járdacsillagászáskor nekünk is sikerült felkelteni a rend éber őreinek a figyelmét. Egy házi építésű 25T Dobson távcsővel.
Szemantika = jelentéstan, nézzük át, hogy a web alapvető adattárolási nyelvében, a HTML-ben milyen módon adhatjuk meg egy szöveg vagy szövegrész jelentését! A HTML elemeknek van szemantikája, például van fejléc, lábléc, cikk (article) elem – jelezheti mindjárt néhány…..
 Most történt fél perce sem szinte. Ülök kint Cinkotán az állomás épület előtt, békésen lesem e-maileimet, amikor befut befut két pláza cica üvöltetve saját zajukat. Megoldottam a zajártalom redukálását saját fegyverükkel. Mivel a Beatrice teljes hangerővel való…..
fodor balazs 2010.07.17 21:57:28
@Adani: Ne becézgesd őket, nevezzük nevén a dolgokat... A visszazenélés meg már nálam is bevált taktika, direkt ezért tartok is magamnál pár elrettentő számot.

(Galamb)
 Linux alatt futtatható Twitter alkalmazások gyűjteménye, amelyben kiemelik a programok előnyeit, gyengeségeit, valamint a végén egy összehasonlító táblázatban összegzik őket, hogy könnyebben megtaláljuk a nekünk való…..