Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Catchkinson

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Besztof: 24 2013.10.06 13:32:25
Avagy a 10 legjobb jelenet a világ egyik legjobb sorozatából. ..
Catchkinson 2013.10.08 14:09:52
@Callinicus: Valójában pontosan azt akartam írni amit írtam, "ártatlanság védelmét", mivelhogy nem vagyok jogász, és nem ismertem az "ártatlanság vélelme" kifejezést. Azt akartam kifejezni vele amit jelent is. A világrendőrséget (USA) amúgy nem komázom, sőt, de azt továbbra is tartom, hogy ha nem zárnak annyi embert oda ahová, akkor lett volna még pár 9-11. Tudom, az szervezett merénylet volt saját maguk ellen...
Szóval a cél szentesíti az eszközt továbbra is, ami pedig a diktatúrát illeti: a mai "demokrácia" se sokkal jobb. Régen nem mehettél oda ahová akartál, nem mondhattál amit akartál. Ma mehetsz ahová akarsz, de úgy sincs rá pénzed, kivéve ha nem tartozol azon kevesek közé. De a kevesek régen is mentek ahová akartak. Mondani ugyan mondhatsz amit akarsz, amíg az nem sérti a ci..romákat, zs..izraelieket. Hogy is van ez?
Félreértés ne essék, egyik barmot sem sírom vissza az 1900-as évekből se jobbról se balról, de a jelenlegi rendszer is rohad úgy ahogy van.
Na mindegy, ez az oldal nem erről szól. Ha nem nézed meg a 24-et a te bajod, megfosztod magad 8 évadnyi kellemes kikapcsolódástól és izgalomtól. Ez tény, a többiről meg vitatkozhatnánk hetekig, nem jutnánk előbbre.
Itt megnézhetitek az eddig versenyző videókat! Ne feledjétek, a verseny holnap éjfélkor "hivatalosan" véget ér! Nem hivatalosan hétfő reggel fog, mert nem tudok éjfélig fenn maradni. Szóval ha valaki esetleg éjszakába nyúlóan készíti még a pályázatát, hétfő reggel még elfogadjuk! (Szabályzat itt!)..
Íme az utolsó 20 perce a filmnek, ahol már érezhetően nagyon elfáradtunk... de túléltük! Ezzel véget ért az évadzárás is, ami az Oscar miatt most eléggé elcsúszott, viszont remélhetőleg már a hétvégén, vagy jövő hét elején felkerül a hetedik évad nyitó videója! A…..
Bourne-ba oltott Alkonyat, ami sokkal - SOKKAL - rosszabb, mint amilyennek hangzik. Ebben a videóban még inkább a film elkészülésének okairól beszéltem, így lehet hogy nem épp ez a legjobb videóm, viszont a következőben kíméletlenül bemutatok minden ostobaságot amit ez a borzalom…..
Baaad Movies Sorter búcsúzik! 2012.04.22 21:35:00
Sziasztok! Az elmúlt hónapok alatt sajnos olyannyira összejöttek körülöttem a dolgok, hogy nem tudom tovább folytatni a blog készítését. Régóta érlelődött már ez a döntés, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. A részleteket a videóban hallhatjátok. Köszönöm szépen…..
Oké, látványos... oké, Colin Farrell akármit nem vállal el... de mégis lenne egyetlen aprócska, mellékes kérdésem: Ha egyszer az eredeti Schwarzennegger-es változat tökéletesen élvezhető, szórakoztató, látványos és izgalmas még a mai szemnek is, akkor MI SZÜKSÉG VOLT…..
Éppen a mai napon lett 4 éve, hogy felkerült az első bejegyzés, vagyis hivatalosan ma lett 4 éves a Baaad Movies. Mivel a Kérdezz-Felelek közepén vagyunk, ezen kívül nem terveztünk semmi különleges kiadást, a rengeteg kérdés megválaszolása közben úgy is annyi apróság és…..
Nem az első óriásszörnyes film a sorozatban (félek, nem is az utolsó), de ezeket valahogy nem lehet megunni. Mindig lehet találni bennük valamit, ami miatt érdemes beszélni róla. Ezúttal ez a valami David Hasselhoff! A Kérdezz-Felelek pedig lezárult. Aki esetleg még éppen most fejezi…..
PCVeteran (http://pcveteran.blog.hu/) készített nekünk/rólunk egy kis képregényt, amiben egy nem túl régi videónk egyik pillantát örökítette meg.Köszönjük szépen! ..
Baaad Movies Oscar jelöltek (3) 2010.08.23 15:03:00
RobertBloch: Meet the Feebles Keridenes: Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága  Power: Égető bizonyíték Nexus: Dragonball: Evolúció Badfear: V, mint vérbosszúA videó beágyazása le lett tiltva, így csak a linket tudjuk megadni. Dewsy és BTK:…..
Baaad Movies Gattaca vámpírokkal? 2010.02.09 14:02:00
Elég látványosan felkapták mostanában a vámpírokat. Nem is csoda, hiszen az Alkonyat olyan szintű fanatikus lázat indított be, ami egyrészt érthetetlen, másrészt magával vonzott egy csomó hasonló témájú regényt, melyekből (előbb vagy utóbb), szintén elkészítik a…..