Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyenese Péter

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan indul a Versmondó Szalon, amely keretében lehetőségetek lesz szavalásra, illetve előadói képességeitek fejlesztésére. Ha érdekel ez a kihagyhatatlan lehetőség, akkor pillantsatok rá az alábbi képre, amely tartalmazza a részleteket!..
Idén ismét magyaros Mikulás-buli, december 7-én 17 órától az A épület 3. emeletén az MSZHÉK iroda előtti folyosón. Lesz zsíros kenyér, forralt bor, tombola és értékes nyeremények :)..
Petrilla Gara képkiállításához egy novella-, illetve versíró pályázatot is kapcsoltunk: mivel a művek alapvetően szövegek illusztrációjaként is funkcionálnak, lehetővé teszik, hogy adott esetben a másik irányból, a szöveg felől közelítsék meg őket. Ha esetleg megihlet a…..
Az A épület második emeletének hátsó (belső) folyosóján egy újabb kiállítás vár bennetek. Ennek részleteit megtaláljátok az alábbi plakáton:..
2010. október 21-én 17:30-tól a Kari Tanácsteremben a Trefort Irodalmi Esték keretében Tarján Tamás Háy Jánossal beszélget. Minden érdeklődőt szeretettel várnak...
Ismét lehetőségetek van kedvezményesen eljutni színházba. Alább látjátok a paramétereket. Ajánljátok minden ELTE-s ismerősötöknek is, és éljetek a lehetőséggel ;) Jon Fosse ŐSZI ÁLOM Fordította: Domsa Zsófi Férfi: Kardos Róbert Nő:  Varga Anikó Anya: Varjú Olga…..
Gyesa von Liechtenstein 0423 2010.04.23 20:49:27
milánó után itt beindult a suli nagyon, így nem volt időm írni. Jövő szerdán lesz a féléves tervbemutatás, ami itt nagyon komoly dolognak számít, aztán arra készülünk éjjel-nappal.Na azért nem eszik olyan forrón a kását :D:D. Pár dologra jutott közben idő. Esti futás,…..
Nagyon köszönjük a szavazataitokat a Magyar SzHÉK nevében!Birtók LiliELTE BTK HÖK Tanulmányi Bizottság tagMagyar IK tanulmányi referens06-20-545-6102birtoklili@gmail.comMásodéves magyar szakos-művelődéstudomány szakirányos hallgatóként a színháztudomány mellett a hallgatók…..
Most tavasszal is kirándulást szervez a Magyar Szakos Hallgatói Érdekképviselet, ezúttal Gyulára.Az időpont: ápr. 30. - máj. 2.A programok: A kirándulás fő apropója az, hogy idén ünnepeljük Erkel Ferenc 200 éves születési évfordulóját, így értelemszerűen meglátogatjuk az…..