Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyugoggyale

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Luc Besson filmje olyan lett, mint az Avatar jobb és Az ötödik elem gyengébb pillanatinak keveréke. Minden idők legdrágább francia mozija ez egy nagy látványorgiával és egy kicsit széteső forgatókönyvvel, amiben még Rihannák is jutott egy szerep...
Megfogadtam hogy egy sort sem szánok többet egy bizonyos Dániel Péter nevű egyénnek mert egy szót sem érdemel, de most mégis muszáj írnom. Kicsoda is Dániel Péter? Ez az az ember akinek közbenjárásával a bíróság feloszlatta a Magyar Gárdát. Szép siker pláne hogy ebből él a mai napig meg abból hogy…..
nyugoggyale 2017.06.16 14:10:19
(via)..
nyugoggyale 2017.05.03 12:16:55
Két főútvonaltól (Üllői út, Ferenc körút) egy utcával beljebb kezdődik az élet a Középső-Ferencvárosban. Érdemes megtenni ezt a távolságot, mert hihetetlen dolgokra bukkanunk. Több mint húsz év telt el a rehabilitáció kezdete óta, s az eredmény több mint biztató – s ennek megfelelően az ingatlanárak…..
Kiss Tibi, a Quimby formáció énekese és egyben az egyik legismertebb magyar, nemzeti érzelmű énekes, dalszerző. A Simics(ka) -akit nem becézünk-, által vezetett HírTv műsorvezetője, Alinda behívta egy interjúra. A beszélgetés nem várt fordulatot vett és Kiss Tibi méregfogaival beleharapott abba a…..
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
nyugoggyale 2017.03.15 08:33:54
Hujber Feriről valószínűleg egy ország gondolja azt, hogy elment az esze. A minap két interjúban is előadta teóriáját arról, hogy Jézus valójában nem halt meg, mindössze egy színjáték történt. Bár ez egy politikai blog, néha muszáj foglalkozni a közélettel is. Hujber Feri ugyanis két napra az ország…..
nyugoggyale 2017.03.14 16:46:51
Fotó: Beliczay László / MTI Már Héder Barna vezetésével forgatják a Duna Tévé vetélkedőjének új részeit, írta a Bors, majd péntek délután az MTVA sajtóosztálya hivatalosan is megerősítette az információt. A lap úgy tudja, Kovács Kokó Istvánt is kipróbálták, de a köztévé végül mégsem őt…..
A Fortepan tárta az ország elé Bauer Sándor fotós hagyatékát, amelyen keresztül egy letűnt korszak vendéglátó- és szórakozóhelyeibe pillanthatunk be.  "A hagyaték fő vonala az 1957-ben indult Vendéglátás c. lapnak készült sokezer fotó. Itt dolgozott főállásban Bauer…..
nyugoggyale 2017.02.20 10:24:15
Az MTVA-nak gyorsan meg kell találnia a Maradj talpon! új műsorvezetőjét, ha leállás nélkül akarja pótolni a nemrég felmondott Gundel Takács Gábort. Két lehetséges utódot is próbafelvételre hívott be a köztévé a Bors szerint: az egyikük Kovács Kokó István, a másik pedig Héder Barna, kettejük közül…..
Feladta a Párbeszéd: nem küzdenek tovább, hogy demokratikus előválasztás döntsön az ellenzéki oldalon Orbán Viktor kihívójáról. A baloldali kispárt az elmúlt fél évét erre a koncepcióra tette rá, Szabó Tímea nem is tudta leplezni a csalódottságát: leginkább Botka Lászlót és az MSZP-t hibáztatta,…..
nyugoggyale 2017.02.15 14:46:54
Úgy tűnik, a márkánál komolyan gondolják az újrafazonírozást, hiszen miután tavaly a Series1-gyel mentek nagyot, most a Range Roverrel folytatják az újjászületést. Méghozzá nem is a hagyományos módon...
nyugoggyale 2017.02.07 09:29:16
A Borsban ma jött le, hogy Pumped Gabó és kedvese, Sebestyén Ági (fent) a Jersey Shore című trashreality magyar verzióját forgatja éppen, leginkább abban a két lakásban, amit a forgatás céljaira bérelt ki az RTL, írja a cikk, ami azt is megjegyzi, hogy VV Soma és VV Vivien is feltűnik majd a…..
nyugoggyale 2017.02.01 11:45:59
Ha beleestél, véged, amúgy főzhetsz magadnak benne teát vagy tojást - adják az eligazítást a Shanay-timpishka folyó körül élő őslakosok. Peru érdekes képződménye régóta ismert, csak azt nem tudta senki, mitől melegszik fel a folyó vize forráspont körüli hőmérsékletűre. Egy fiatal limai kutató…..
nyugoggyale 2017.01.20 11:26:20
Karácsony a szeretet mellett a furcsa szokások és persze a mítoszok időszaka is. Ahogy az már lenni szokott, utóbbiak körül elég sok a félreértés és a legenda – lássunk egy párat közülük!..
nyugoggyale 2016.12.26 18:56:23
Egy, az ágyon alsóneműben, bolondos kölyökként ugráló pár. Egy másik, akiknek haja madárfészekként gabalyodik össze. Egyedi, mégis hétköznapi pillanatok, melyek nagyszerűen adják vissza azt az intimitást és játékosságot, ami két ember kapcsolatát (szerencsés esetben)…..
Petics Kristóf, az aktmodell/énekes csak nem lesz ott az X-Faktor idei élő adásaiban, mert miután volt egy balhéja (valami szórakozóhelyen megütötték, mire ő kétszer arcon vágta a támadót, majd ÖNVÉDELEMBŐL a földön fekvő faszit még verte egy kicsit), a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács…..
nyugoggyale 2016.11.02 14:06:14
Fotó: Bődey János / Index Hihetetlen tényfeltáró riportot hoz hétfői számának címlapján a Blikk: "Tvrtko Amerikába költözött a családjával - Gyerekei ott járnak iskolába", hirdeti a lap. Belül aztán be is számolnak a többlépcsős nyomozás részleteiről: hogyan tűnt fel az újságíróiknak, hogy bár most…..
nyugoggyale 2016.10.17 16:45:41
Nagy változásban a politikai erőtér, jól jelzi ezt az is, hogy Gyurcsány Ferenc 12 év után tért vissza a Hír TV stúdiójába, hogy Szöllősi Györgyinek adjon interjút. A teljes beszélgetést a HírTV oldalán meg lehet nézni. Összesen 13 perc hosszú, aki valamiért mégsem akarja végignézni, annak…..
nyugoggyale 2016.10.13 07:25:46
Az MTVA streaming oldala, a Teletéka az új előfizetők számára elindított egy külön oldalt csak azért, hogy a magyar rögvalóság legszebb krónikáját, a Szomszédokot egyhuzamban lehessen nézni. 11 évad, 331 rész...
Az Oasis egykori énekese annak a Mat Whitecross-nak nyilatkozta a fentieket, aki a most megjelent Supersonic című dokumentumfilmet is forgatta a csapatról. A fiatalabbik Gallagher szerint az Oasis mindössze három év alatt érte el azt a népszerűséget, ami a Beatlesnek nyolc évbe telt. Azt azonban…..
nyugoggyale 2016.10.10 16:41:23
Nincs könnyű dolga az embernek, ha tévét akar venni. A boltokban és az internetes oldalakon finoman szólva sem kap mindig hiteles információkat, de TechZilla most jön és segít GRRRR! Nézzük a legfontosabb szempontokat, hogy pontosan mire is kell vagy érdemes figyelni, ha valaki százezer (100 000)…..
Rendhagyó, versus-cikkel jelentkezem ma. Egy Xiaomi Yi FullHD akciókamerát hasonlítok össze egy 4K Elephone Explorer Pro-val, és hogy legyen egy kis látványvilág is, két timelapse videót készítettem velük, hogy meglássátok a különbségeket. Nagyon érdekes tapasztalatokat szereztem a velük mókolás…..
Az RTL ma délelőtt mutatta meg a sajtónak az új X-Faktor-évad első adását, amiről majd akkor írunk, ha a kedves olvasók is túl vannak rajta, azaz vasárnap reggel, meg eleve, tartalmi konkrétumokat nem írhatunk, mert aláírtunk egy papírt, és geciség is lenne. Amit viszont bátran le lehet írni, az,…..
nyugoggyale 2016.09.21 20:42:08
A világ legrémisztőbb épületeiről készült listáról szemezgettünk. A rövid bemutatást kiegészítettük egy kis irodalmi és filmes illusztrációval is. Sőt, újraindítjuk a szavazást!..
nyugoggyale 2016.08.31 08:25:12
0