Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legokocka

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eddig esetleg bárki is szégyenkezett volna amiatt, mert volt egy olyan érzése, hogy a magyar kormány és az általa gründolt cselédmédia a tenyerét dörzsöli, valahányszor egy fanatikus barom felrobbantja magát Nyugat-Európában, most már ne nagyon korholja magát. Már az is szép volt, hogy pár…..
Legokocka 2017.05.24 11:37:47
@Épüljön stadion a CEU helyére: amit írtál, az úgy nettó baromság, ahogy van. Sikertelen az integráció? Nem kell Angliáig menni, hogy találjunk muszlimokat, Magyarországon is vannak, nem is kevesen. Valahogy nem hallani arról, hogy jobbra-balra robbantgatnának, esetleg törnének-zúznának a városokban. Azt megteszik helyettük a turbómagyar futballhuligánok...
Legokocka 2017.05.24 11:39:26
@RTB: mindennek megvan a veszélye. Ennyi erővel ne mozdulj ki otthonról, és húzd el a sötétítőfüggönyt, mert a napsugárzás is káros. Ja de várj, akkor meg D-vitamin hiányod lesz, és az is veszélyes.
A Folyóvidéken Valaki nagyon kovácsol valamit, mások meg építenek egy magas izét, magtárat vagy templomot, ki tudja, a szerkezet jelen állapotában legfeljebb bábszínháznak jó, se fala, se mennyezete csak szerkezete, az is fából. Mindenesetre akik melóznak, nem panaszkodnak, nincs az a károgás, ami…..
Legokocka 2016.06.08 11:08:24
@Ruadhnait: nekem se :D csak a könyvben szépen lett lezárva a sztorija, örültem volna, ha itt is ez történik :)
Legokocka 2016.06.08 11:10:38
@Littlewood: lehetséges, sőt, így lenne értelme a Cleganebowlnak, hogy a Véreb a vallást képviseli, csak ebben a részben asszem 0 db utalás volt arra, hogy Sandor mennyire lett hívő ember - végig csak a gyűlöletről beszélt, hogy az tartotta életben
Legokocka 2016.06.08 15:38:06
@jackman: nem hiszem, hogy George visszahozná...
Így teljesüljön minden kívánságom: egyik kedvenc színészem, a Deadwood zseniális Al Swearengenjét megformáló Ian McShane a Trónok harca 6. évadában lesz látható. A karakteréről semmit nem tudni, de azt igen, hogy a hatodik évad egyik kulcsfontosságú szereplője lesz, igaz, nem…..
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
Legokocka 2015.06.02 12:17:23
@XocoLatte: ja, nem negatívumként írtam az eltéréséket, csak szimpla ténymegállapítás volt - cserébe végre elindult végre Arya és Cersei történetszála is
Legokocka 2015.06.02 14:40:27
@valackyatömegből: Lehet, hogy bizonyos részeket "látunk" így meg úgy, de Dany és Tyrion pölö még nem találkoztak, és a vadakat se rohanták le a Mások Rideghonban
Legokocka 2015.06.02 15:35:53
@valackyatömegből: tényleg, most ugrott be...:D
A Red Nose Day elnevezésű gyereksegélyező rendezvény egyik legnagyobb dobása volt a Coldplay Trónok harca-musicalje, amiből eddig csak párperces videók szivárogtak ki, de most 12 percen át röhöghetünk azon, hogyan énekelnek az HBO legnépszerűbb szériájának legnépszerűbb…..
Legokocka 2015.05.27 08:19:11
@Lion K: szerintem nézz utána, hogy mi is az a Red Nose Day :)
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Úgy látszik, hogy egy nagyon komoly két epizódos felvezető kört kapott az ötödik évad második felvonása, mert a múltkori kálvária után, hogy Beth után Tyreese is alulról szagolja az ibolyát, most egy kemény depressziós, komor hangulatú, gyászos részt kaptunk. Daryl, Sasha…..
A Falnál Abban a Vakondtúrás vagy milyen nevű koszfészekben nyitunk, ahová Samu elsuvasztotta Szegfűt és a kis Samukát, hogy majd itt jó dolgotok lesz ill. biztonságban itten lesztek, nem másutt. A kocsma-bordély, ahol a gyereklány és csecsemője bujkál, igen vidám hely, most…..
Meg egy fasza plakátot is. Itt az event, ha valaki feliratkozna. ..
Legokocka 2014.05.31 19:17:50
@doggfather: Majd kiderül az is! (remélhetőleg még ebben az évadban...)
"Úgy gondoljuk, hogy Imcsi sokat tud tenni a buzilobbi céljai érdekében, és ehhez a haja is megvan" - mondta el a buzilobbi vezetője, a Bilderberg csoport stylistja. Kerényi Imre elmúlt napokban tett kijelentései felkeltették az általa támadott buzlilobbi érdeklődését. Meglepő…..
Oké ez a videó egy pár napja már kering a neten, de mi csak most találtunk rá a Geektyranten, és hátha még valaki nem látta. A poénkodás alapja ugye az, hogy most kezdik el forgatni Abu-Dzabiban Csillagok háborúja 7. részét, aminek már múlt héten kijött a hivatalos címe: THE…..
Braavos Hajót látunk felülről, ahogy bevitorlázik egy öbölbe, egy bazinagy kolosszus lábai között. Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy mégis, hogy a picsába építették fel ezt a nagyterpeszben álló, kétségkívül látványos szobrot az öböl bejáratához a braavosi zsiványok?…..
Királyvár Ül Tommen, a gyerekkirály a kurva kényelmetlen Vastrónon, és miközben a szepton a fejére helyezi a kicsit nagy, bár átalakított koronát, másra sem tud nézni az ünnepségre megjelent tömegben, mint a kissé malacorrú vidéki szépségre hajazó Margaery-re, aki ugye az…..
Tudtuk, hogy ez lesz, azt is megtippelhettük, ki nem éli túl, mégis megrázó volt a The Walking Dead legutóbbi epizódja, amivel a sorozat egyébként nem döntött nézettségi rekordot (12,8 millió), de elment vele téli szünetre. Februárban folytatás, addig is egy kicsit elemezzük a…..
Legokocka 2013.12.04 17:29:40
@doggfather: nem, a képregényben is a börtön ostroma után hal meg, és ott is Lily lövi le (aki nem a csaja, és jogosan van kiakadva, miután a Kormányzó parancsára ilyen-olyan, nem TV-képes dolgokat művelt)
Legokocka 2013.12.04 21:00:56
@doggfather: De, még gyorsabban is. A képregényben csak egy ostrom van ,ha jól emlékszem.
comment:com A nap képe 2013.10.18 11:00:00
Rick három kérdése a The Walking Dead vasárnapi, rémesen drámai jelenetéből. ..
Infrastruktúra-fejlesztés, média és a földhasználat területén köt stratégiai megállapodást a kormány és az egyik legjelentősebb hazai vállalkozó, akinek kevesen látták az arcát. „Végre nemcsak üres lózungok, fotózkodás és bullshit tűzijáték lesz, hanem tényleges…..
Legokocka 2013.07.27 13:04:44
@Neel Armstrong: Már csak azért megéri ezekre a cikkekre rámenni, hogy a kommentjeidet/kommentjeit olvashatom.

Köszönöm, mindig bearanyozod/bearanyozza a napomat.
comment:com A nap képe 2013.02.05 10:00:00
Plakátot kaptak a Vikingek. ..
Legokocka 2013.02.05 18:00:02
@robicheck: és másodállásban zálogházat vezetnek
comment:com Hírek kávé mellé 2012.11.19 09:30:00
Szereposztás: Joss Whedon S.H.I.E.L.D.-pilotjához Elizabeth Henstridge és Iain De Caestecker is aláírt, Kyle MacLachlan beszáll a The Good Wife-ba, Grace Gummer (Meryl Streep másik lánya) a Newsroomban lesz vendégszereplő, Rumer Willis (Bruce lánya) a Hawaii Five-0-ban csavarja…..
A South Park legendásan gyorsan reagálja le a popkultura rezdüléseit, ennek legjobb példája az eheti, szerda este adásba került Obama Wins! című epizód, amiben Barack Obama újraválasztása mellett a Disney-Lucasfilm üzletről is szó van. Utóbbi még tiszta sor valahol, hiszen…..
Legokocka 2012.11.09 17:07:16
@Altaïr: Volt egy epizód 2008-ban, ugyanúgy az elnökválasztással kapcsolatban. És a készítők elmondták, hogy csak egy verziót készítettek, az Obamásat, és ha McCain nyert volna, akkor is az Obamásat adták volna le. Úgyhogy szerintem megint csak egyet csináltak.
Ha Walter Whyte azt hiszi, továbbra is megúszhatja, óriásit téved. Na persze nem az igazságszolgáltatás fog rá lecsapni, hanem a Mythbusters zsenijei, akiknek feltett szándéka, hogy a krimisorozat sztorijának egyes, emlékezetes fordulatait a valóságban is kipróbálják. Walter…..
Valahogy úgy kell elkezdeni egy évadot, mint ahogy a Walking Dead tette vasárnap, feszült, izgalmas, erőszakos és vértől iszamós 50 perccel, amiben egy üresjáratot eltekintve nem nagyon lehet belekötni. Aki az előző évad viszonylagos lassúsága miatt fanyalgott, annak szava nem…..
Legokocka 2012.10.16 17:45:48
@doggfather: Akik csak a sorozatot nézik, azoknak egyáltalán nem spoiler, hisz Dale már meghalt...A képregény-olvasóktól akkor viszont elnézést kérek, ha még nem tartanak itt.
Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább olyan kockahasa van, hogy sajtot lehet reszelni rajta - nagyjából ez az Arrow, a CW másik idei újonca, ami a Beauty and the Beast-nél nagyságrendekkel jobban sikerült. A spoileres folytatás végén mutatunk egy közepesen biztató videót is az…..
JJ Abrams idén is beszállt a sorozatbizniszbe a Revolution című posztapokaliptikus scifi, oppardon családi drámasorozattal, amiben vannak verekedések, egy, azaz egy darab színész és sok-sok tökéletesre sminkelt és fodrászolt női szereplő. Nem ez lesz az a sorozat, ami kihúzza a…..