Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzMiki

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Na, ne! Tuti, hogy nekem jön! Csak figyel! Ez nem! A jó istenit neki!” Gyorsan rükvercbe teszem a sebességváltót és a gázra taposok. Az utolsó pillanatban tolatok hátra, egy centin múlik, hogy nem jön nekem. Egy ötvenes, holt nyugodt nőről van szó, aki a bevásárlóközpont egyik parkolóhelyéről…..
Egy kerékpárüzletben dolgozok, és munkám során rengeteg családdal találkozok. Általában, ha kettőnél több ember száll ki a kocsiból a bolt előtt, azonnal kiül a rettegés az arcomra, és összeszorított farpofákkal várom, hogy mi következik. Ugorjunk is fejest a nagy családi pöcegödörbe. 1. Normális…..
Végre itt az év vége! A gyerekek alig várják, hogy az iskolatáskát kipakolják, a nem kellő dolgokat (szendvics maradék, használt szalvéta, papír zsebkendő, radír maradványok, stb) kidobják. Ilyenkor mindig át kell nézni a füzeteket és könyveket. Mi kell, mi nem kell majd jövőre. Ekkor kell…..
Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul...
Linkbuilder Hidegzuhany 2017.08.19 08:28:55
Linkbuilder  ICL  - A hét közepén látott napvilágot az fotó, amelyen egy svájci hotel úszómedencéje mellé kifüggesztett felirat olvasható. A tábla arra kéri a zsidó vendégeket, hogy lesznek oly kedvesek fürdés előtt és után is lezuhanyozni, ellenkező esetben számukra be kell zárniuk a medencét.…..
Külföldiként feltűnt nekem, hogy Budapest központi részében – különösen Pesten – mennyire kiváltságos helyzetben vannak az autók a gyalogosok kárára. A parkolóhelyek egyike azoknak a kellemetlenségeknek, amivel az autók és betonrengeteg által sújtott járókelők a városban szembesülnek. Terepmunkám…..
Lassabban baby! Anya megint 2017.06.17 08:34:07
  Egy rendes kislány nem kiabál, nézz a tükörbe, csúnya vagy így dühösen.Egy rendes kislány nem szívja az orrát,és ne grimaszolj, mert úgy maradsz.Egy rendes kislány nem farigcsál botot,hanem összesöpri a forgácsot apa után,egy rendes lány nem csámpázikkifelé fordítsd a cipőd orrát, egy rendes lány…..
Egy éve lettem a Wizz Discount Club tagja és az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat szeretném megosztani az érdeklődőkkel. Úgy kezdődött, hogy arra kerestem az interneten, hogy van-e a Wizzairnek törzstagsági kártyája. Ekkor találtam rá az ERSTE Wizz hitelkártyájára, ami nagyon megtetszett és azóta…..
Mindig is imádtam a vidámparkokat, főleg ha már nem működnek és fel lehet fedezni őket. Ezt a helyet már teljesen benőtte a gaz, minden épület omladozik, de mégis tökéletesen látható, hogy hogyan működött régen. A vidámpark az 1960-70-es években élte a virágkorát, és több mint 20 éve áll…..
Az előző post kapcsán is sok olyan reakcióba futottam bele, hogy nincs semmi probléma a bankkártyaadatok megadásával, csak a hátulján lévő három számjegyű kódot ne add meg. Nos...Biztosan tudod, hogy anélkül a szám nélkül semmit nem érnek a kártyád egyéb adataival? Egészen biztosan tudod? Álljunk…..
Egészen beszédes utat jár be a TV2 kereskedelmi televízió és kábelcsatornái története, mióta Andy Vajna megkaparintotta. A legújabb hírek szerint 2017. január 1-jétől a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálata úgy fog módosulni, hogy kiraknak egy csomó ismeretterjesztő csatornát, többek között…..
Mai témánk - a föld alatt futó telefonkábelek elnevezése - ugyan kapcsolódik a bloghoz, de nagyon marginális részlet. Azért mesélek róla, mert a Belügyminisztérium Várba költözésével elpusztulhat a világ utolsó működőképes, forgótárcsás telefonközponti berendezése, szeretném felhívni erre a…..
SzMiki 2016.09.20 18:35:22
@Utcabolond: A legtöbb az utca neve volt, ahol végigment... Aradi, Szondy ,stb... de volt ugye közvetlenül a bankhoz menő az Pl: az MNB nevet kapta.
Terézben Magdi néni volt még az egykori atyaúristen, sajátos stílusával! :-)
Mostanra már nyugdíjba mentek/elküldték a kábelrendezősöket szinte mindenhonnan, meg is látszik a rendezőkön, hogy fű-fa virág kötöget benne.
Természetesen ezen a héten sem maradhattok Heti TOP5 régi játék ajánló nélkül. Szokatlan módon ezúttal a rovatban ajánlott játékok közé bekerült egy-két kicsit drágább játék is, amelyek azonban ritkaságuk miatt biztosan érdekesek a gyűjtők számára.Vágjunk is bele! Lemezárugyár Rába Steiger…..
Kedves Multi/KKV/Ügynökség/Bank/Közintézmény/és minden egyéb Munkaadó! 13 nap telt el. Egészen pontosan 13 nap 9 óra és úgy cirka 50 perc. De ki számolja?! 9 darab munkanap és két hétvége… azaz 13 nap szüntelen várakozás és bizonytalanság, amióta beadtam a jelentkezésem. Álmaim pozícióját pályáztam…..
Most mindenkit az országban a CSOK támogatás izgat. Ki igényelheti, mennyit, mikor, hogyan, miért? Rengeteg kérdést kaptam tőletek, illetve mégtöbben kértétek a segítségemet, hogy el tudjatok igazodni a CSOK útvesztőiben, illetve az esetleges hitelügyintézéssel kapcsolatban. Legutóbbi kijózanító…..
Sok módszert kipróbáltál már a rezsiköltség csökkentésére, de egyik sem vált be igazán? Itt egy tuti ötlet a svédektől, amivel a téli hónapok nagy részében megúszhatod a fűtésszámlát, ráadásul decemberben sem kell az áruházakban zöldséget venned. Forrás: www.almaimotthona.hu Egy svéd házaspár…..
Viktor kisgyerekével utazott, s miközben a MÁV egész jól teljesített, az utasok már kevésbé. Kíváncsian várjuk, hogy csak a magyar utasok viselkednek így, vagy ez mindenhol általános jelenség? Sziasztok! Tegnap a másfél éves kisfiúnkkal utaztunk Budapestre, oda-vissza…..
Nagyon fasza dolog, ha a gyerekünk nevelését és gondozását a lehető legtutibb módszerek és elvek, meg a legutolsó kutatásoknak megfelelő, tököm tudja, milyen eredmények mentén állítják össze gondos kezek. Ezért írattuk a kis Gézát is egy megfelelő intézménybe. Zsír volt…..
Belsőség Pimp my ride: India 2014.01.25 18:14:14
Pere Laci - legújabb Totalcar-szerzeményünk - remek, plasztikus elbeszéléseiből már úgy-ahogy megismerhettük Indiát és aki nem rest, az a Karmageddon-blogon olvashat egyebet is tőle, de azért ilyen direktben szembesülni az ottani autós kultúrával azért elég meredek. Öltettől a…..
SzMiki 2014.01.25 23:18:25
@Madárfejeő Józsika: Hmm, 115V 400Hz? Repellőgép közelében dolgozol? :-)
Furdancs Blog Kólalopó robotkar 2013.03.29 10:09:56
Rögtön az elején szeretném felhívni a figyelmet, hogy elhatárolódunk minden törvénybe ütköző cselekménytől. Ennek ellenére ne menjünk el szó nélkül az alábbi videón látható ügyes kis szerkezet mellet. Nyilván nem szép dolog, amire ez a robotkar való és csak remélni…..
Miközben a Homár az Impulser-Trade Kft. ügyvédjével levelezik olyanokról, hogy például a februári levél keletkezésének idején létezett-e az idén júniusban alapított Impulser International AG Magyarországi Fióktelepe, elsikkadt egy másik levél, ami szintén nem történhetett meg…..
SzMiki 2012.07.13 21:07:52
@Xezs: Eleinte minden hívást felvesz az ember. Aztán céges telefonja lesz, amit egész nap kénytelen használni. Csörög-csörög nonstop.
Végre hazaér, pihenne... de nem tud.
10-ből 9x az ismeretlen hívó valami ügynök :-(
Ha kellően lefárasztottak, még az ismerős számot sem veszem fel. Nem vagyok nonstop ügyfélszolgálat, a saját szabadidőmet arra áldozom, akire akarom.
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
Subba Double wholecar 5 perc alatt 2011.02.07 12:40:00
De hát pont ezért a precizitásért szeretjük a németeket! Pure Hate, Berlin's Finest!..
Pilu A Jóisten ízlésrendőrsége 2010.12.30 09:49:00
 Pár éve, még röhögve mutattam ismerőseimnek egy, a világ másik felén készült fotót, mit sem sejtve, hogy egy szép reggelen az otthonom ablakából kitekintve valami hasonlóval szembesülök. Neonhit? Tényleg az álljon tőlem a legtávolabb, hogy bárkit is megsértsek hitében,…..
SzMiki 2011.01.02 01:09:29