Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabsz13

0 bejegyzést írt és 309 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenkét év után, 2018 őszétől újra a Sport TV közvetíti Magyarországon a a német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga mérkőzéseit, ezt maga a csatorna jelentette be egy közleményben. Ebben írják, hogy a liga mellett a Német Kupa közvetítési jogai továbbra náluk vannak, így teljes a német portfóliójuk...
csabsz13 2017.10.02 14:24:05
@szociál: sose nézted, de a Serie A nézhetőbb. aha. akkor nézd már meg a statisztikákat (ha már meccset nem nézel a bundásból), hogy hol mennyi a gólátlag és a fordítás meccsenként. ha pedig neked nem ez jelenti a fociban az izgalmat, akkor bocs. a mezek valóban szebbek a Serie A-ban, meg a frizurák is jobban tartanak.
A Bors írja, hogy annak ellenére, hogy alig egy hónapja újították meg a TV2 reggeli viccműsorát, a Mokkát, a csatorna annyira elégedetlen az új műsorvezetőivel, hogy két embert nem is lehet látni már az adásban. A hírek szerint ez a két ember Serfőző Kriszta és Szabó Dóra, utóbbi ráadásul a…..
A TV2 egy zárt(abb) körű, bensőségesnek mondott sajtóeseményen vezette fel a tavaszi kínálatát a világ legjobb szállodájának választott Aria Hotel tetőkertjében vagy hol, ahol az asztalok billegtek és vagy kurva hideg volt, vagy nagyon meleg (középút nem volt), de nem is ez volt a lényeg, hanem a…..
A szervilizmus olyan szintjére jutott el az MTI, amit elérni csak egy olyan országban lehet, amiben a Főnöknek vagy sameszainak, a hivatalos propagandaminiszternek, meg a háttérben sertepertélő többinek, a tűz közelében sunnyogó kétes, de hivatalosan nem is létező alakoknak már nem is kell utasítást…..
csabsz13 2017.01.21 15:33:02
@Brumm Brumi: és mi köze ahhoz az MSZP "pénztárnokának", hogy egy fizetett újságba azt írnak, amit akarnak, de a kibaszott én pénznemből, közpénzből fenntartott MTI-ben legyenek szívesek nem ferdíteni a valóságon?
és igen, a fizetett újság is kiakadhat azon, hogy a kibaszott MTI-ben ferdítenek a valóságon.
és remélem, hogy most már tényleg eltörli az adósság a kibaszott MSZP-t, mert a sok agyhalott még 7 év után is őket meg Gyurcsányt látja amögött, hogy nincs wc papír a magyar kórházakban...
csabsz13 2017.01.21 15:36:02
@Lobonc kapitány: lehet, te meg fogd fel, hogy MINDEN sajtóorgánumnak ezzel kellene foglalkoznia egy normálisan működő országban. nem CSAK az indexnek, de a 888-nak is, meg a szánalmas senki által nem olvasott Magyar Időknek is.
de hát ugye, nekik ugyanaz a kéz adja a koncot.
és amíg valaki nem azon akad fenn, hogy valami felháborító, hanem azon, hogy hol írták ezt meg, addig nincs is értelme vitatkozni.
Augusztus óta új gyártója van az állami média műsorának, a Maradj talpon!-nak, de eddig ők is a korábbi, tapasztalt stábtagokkal dolgoztak együtt. Aztán a legutóbbi forgatási napon Gundel Takács Gáboron kívül mindenkinek felmondtak a Bors információi szerint...
A fenti reklám már jó ideje megy az ATV-n, ezzel igyekeznek a csatornán hamarosan ismét feltűnő Hajdú Péterre és műsorára, a Frizbire felhívni figyelmet. A klipben gyerekek rajzolgatnak szomorúan, a papírin felirat: "hiányzol" - utalva Hajdúra és műsorára. Aztán benyit a műsorvezető, és minden a…..
A riói olimpia egyik szombati közvetítésében ifj. Knézy Jenő úgy adta le a női 100 pillangó egyik előfutamát, hogy közben egy szót nem beszélt arról, hogy egy 18 éves szíriai menekült, Yusra Mardini nyerte meg a futamot, ahogy azt tegnapi posztunkban megírtuk. A történtek után vasárnap délután jött…..
Valószínűleg egyetlen sorozatnak az előzetesét sem várták annyian a Comic-Con-ról, mint a The Walking Dead-ét. Az előző évad különösen szemét cliffhangerrel ért véget, de senki ne számítson arra, hogy az előzetesből bármi apróságra is lehet majd következtetni ennek a megoldásából. Bemutatkozik…..
csabsz13 2016.07.25 09:49:15
@calvez: spoilert érted, te agyhalott? nem biztos, hogy mindenkit érdekel előre, hogy te mi a faszt tudsz és mit nem. hülye. (nem, nem vagyok megsértődve, mert én is tudtam erről a szálról - korábban is pl. már volt egy utalás, amikor összeszedett magának egy szupi kis baseball ütőt Glenn és nagyon szépnek találta)
de neked mégis miért okoz élvezetet, hogy esetleg elrontod mások szórakozását?
A volt valóságshow-szereplő (aki nem azonos Návai Anikóval, a magyar média hollywoodi tudósítójával) ezúttal valóságshow-műsorvezető lesz, és ő lesz Istenes Bence párja az ősszel induló hiper-szuper Való Világ powered by Big Brotherben, írja a Bors. Ez egy olyan Való Világ lesz, amit a Big Brother…..
Senkinek sem újdonság, hogy a Trónok harca egy komplex, bonyolult, ezer szálon játszódó sorozat, ami nem igazán kedves a kocanézőknek. Sokan már azért sem kezdik el, mert annyi minden történt az első részek óta, hogy feladták az események követését. Ebben segít most Samuel L. Jackson, aki egy…..
csabsz13 2016.07.18 14:18:22
Az NBC rendelte be pilotra még az év elején, de még mindig nem döntötték el, mi legyen vele, sorozat vagy kuka. Közben a gyártó cég meg úgy volt vele, hogy basszameg, ha már ennyi pénzt beleöltek (amikor egy tévé kér egy pilotot, a gyártó finanszírozza első körben, nem a…..
Nem rasszista, csak az iszlámot, a fanatizmust nem bírja. Mentségére legyen mondva, hogy ő két dologról beszélt a ma reggeli Mokkában - arról, hogy a nyaralása alatt kirabolták, illetve arról a reptérről jött haza, ahol másnap öngyilkos merénylők robbantottak, de Demcsák és Szebeni a török kalandra…..
Tegnap este adta le a TV2 a Még 50 perc című filmet, ami a magyar labdarúgó válogatott elmúlt 4 évének története egyben a magyar futball egyfajta kórképe, az Egervári féle válogatott vb-selejtezőbeli kudarcától a sajnálatos Pintér-érán át a Dárdai/Storck-csapat diadalmenetéig. A nézettsége viszont…..
csabsz13 2016.06.17 12:45:06
@Serrin: ugye most akkor legalább megköveted magad? ;-)
Az amerikai talkshowk nagyasszony,a Oprah Winfrey híres volt arról, hogy beszélgetős műsorában a stúdióközönség mindig kapott valami ajándékot. Hol kisebb, hol nagyobb cuccokat, egyszer meg konkrétan egy autót. Vadiúj Cadillac jutott mindenkinek, aki ott ült bent, volt is sikoltozás. Jó, asszem én…..
A Blikk információi szerint Nádai Anikó és Dombóvári István lehetnek az X-Faktor ősszel induló szériájának arcai, az RTL Klub ugyanis nemcsak mentorok nagy részét, hanem a műsorvezetőket is lecserélné. Nádai és Dombóvári Istenes Bencét válthatja majd, aki azonban nem maradna munka nélkül, hiszen ő…..
Történt egy-két izgalmas dolog az Trónok Harca legutóbbi részében. Spoilerekbe ennél jobban itt felesleges belemenni, a videó elsősorban azoknak szól, akik tudják miről van szó. Az HBO pr csapata és/vagy a Jimmy Kimmel Live produceri csapata kapva kapott a lehetőségen és berántották a showrunner…..
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
csabsz13 2016.05.26 10:06:37
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
A Bors tudta meg, hogy a TV2-nél nem biztos, hogy megvárják a Napló őszi indulását - már ha lesz belőle valami, hiszen legutóbbi infóink szerint váratlanul közölték Hajdú Péterrel, hogy nem ő gyártja majd a magazinműsort - a Tényekből távozó Várkonyi Andrea foglalkoztatásával, és a Mokkában kaphat…..
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
A Trónok Harca premier apropóján a sorozat színészgárdája most is körbehaknizza a médiát, hogy tovább népszerűsítsék a sorozatot. Maisie Williams a Nylon amerikai magazin címlapján szerepel, ehhez pluszban forgattak egy vicces videót is. Bekameráztak egy mindenféle geek terméket áruló boltot, majd…..
csabsz13 2016.04.22 10:32:36
@teszt123456789: és tényleg. újra néztem a videót ezért és megérte! :-)

amúgy a legjobb, mikor kérdezi a magas faszitól, hogy vajon honnan olyan ismerős neki és bemondja a Tinder-t - a fickó meg megáll egy fél másodpercre, hogy ööööö :-)
Rém vicces videót leltünk az intewebeken, a tegnapi Real Madrid-Wolfsburg BL-meccs közvetítésekor kapcsolták a külyő helyszínt, ahol fergeteges volt a hangulat, igaz, csak azután. hogy az M4 riportere egy jó időzített mozulattal beintett, hogy na akkor most tessék szurkolni. ..
A tegnapi napon hirdették meg az Otthon Melege Program (továbbiakban OMP) legújabb alprogramjának a részleteit. A program célja a háztartások energiafelhasználásának szabadszemmel is látható javulása/csökkenése.  A legújabb alprogram 5 milliárd forintot biztosít a családi házak energetikai…..
csabsz13 2016.04.08 22:45:08
@Szarvas Norbert: értem már, hogy mire gondolsz. ennél a megoldásnál viszont csodálkoznék, ha megérné. nem véletlenül vannak azok az ingatlanok a cégek tulajdonában - pl. költségelszámolás miatt. nagy kérdés ám, hogy ezért a támogatásért cserébe felvállalják-e azt, hogy a cégek költségei nagyban csökkennek és adót kell pl. fizetni a későbbiekben. illetve még amit nem tudok biztosan, hogy pl. egy ilyen cég által eladott ingatlan után ÁFA-t kell-e fizetni + illeték is kérdéses. tapasztalatból tudom, hogy ha 1 Ft-ért adják oda az ingatlant, a NAV akkor szépen kiszáll, felméri az ingatlan értékét és azután rója ki az illetéket. szóval ez nekem soknak tűnik, cserébe a maximum 2,5 millióért.
comment:com No comment 2016.03.31 18:30:12
csabsz13 2016.04.01 13:36:27
@sixx: de ez neki egy szakmai profil az fb-n vagy csak személyes van neki? vajon miért most jelölt vissza? diplomacy? ;-)