Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sirius82

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis kedvcsináló kedves szereplők, hogy ilyet és ennél már csak jobbat kell várni a tervbe vett filmünktől. Minőség az so-so, néhol vannak logikátlanságok de szerintem azért üt. Jó szórakozást :) ..
Több embernek nem megfelelő a holnapi nap ezért kénytelenek vagyunk eltolni az egészet valami más napra, majd kitaláljuk meg egyeztetünk! Tehát holnapi forgatás törölve!..
Nos, a rendes Destrega játéknak két introja van, egyik játék előtt amolyan "szereplőbemutató" másik meg a játék elején az pedig a történethez kapcsolódik. Az elsőt siekrült kiszedni a játékból, bár kicsit akadhat a kép meg recseghet a hang, de ennél jobban nem nagyon…..
Eddig két zenével szolgálhatok amikvalószínűleg felszólalnak majd a filmben: (Ha rákattintasz a számra le is töltheted!)Liquid Tension Experiment - Acid Rain - Valahol a végső csaták egyike alatt fog szólniDivinefire - The Last Encore - Elvileg a legutolsó csata alatt fog szólni..
Már korábban elkészült ez a videó, csak lehet még nem látta mindenki. Gömbvillám és tűz effekt tesztelése mellett azt is megvizsgáltuk hogy kell használni egyeltalán a programot :D ..
Aki szereplő, az írjon be a chatbe vagy ide egy kommentet miszerint megerősíti, hogy tényleg el tud jönni csütörtökön a megbeszélt időpontban. Amíg ez megtörténik megmutatom, hogy ki milyen szerepet kapott: (Katt a képekre a nagyobb megjelenítésért) Szereposztás:…..
Na üdvözlök mindenkit, mostantól ide kerülnek fel a videóval kapcsolatos információk, forgatások menete, és a különbejáratú extra.hu-s tárhelyen keresztül az adatcsere is itt fog zajlani. A legközelebbi forgatás dátuma: 2008. 06. 19.  16:00 (Csütörtök), Kórházi tó.…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
A "Mattel" impérium 1993-as próbálkozása a kislányokat átcsábítani a sötét oldalra.Hát ettől csak még tisztábbak lettek mint azelőtt...A játék licensze lejárt, úgyhogy (sok másik régi játékkal együtt) ingyenesen letölthető retro játékok oldalakon ..