Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Randi Andi

61 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég mókás történet és sajnálom, de velem történt meg.  Tavaly nyáron az exem bejelentette, hogy próbáljuk meg az életünket külön úton járni és szabadon enged engem, hogy keressem meg a párom. Ennélfogva regisztráltam egy társkereső oldalra, ahol találtam egy…..
Válásom óta egyszer voltam randin.Hirdetésében arról irt, hogy egy férfi 5o év felett társra vágyodik….. Találkoztunk, 67 éves diplomás ur volt, aki SUZUKI autójának bal ajtaj- taját kinyitotta résnyire, az első ülés előtt fehér papirba csomagolt cserepes…..
Nekem furcsa randi sorozatom volt. Jött a tűzoltó – munkából – olyan füstszagú vot, hogy majd’ lefordultam a padról (még jó hogy Duna parti sétára invitált Jött a 150 cm-es autódíler, 3 kiló arannyal a nyakában, és 5 perc alatt eladta volna a házam, és…..
Több “élményem” is volt: 1./Ujsághirdetésre jelentkeztem,felhívott többször is beszéltünk.Randi:meghív egy jó helyre,találkozunk,értem jön a ház elé kiöltözve,én is,megyünk kb.200 métert,azt mondja megérkeztünk!Kérdem hová megyünk?Hát itt lakom,maradt kaja…..
Az én sztorijaim:)) Helyszín: egy belvárosi kávézó, kilátással az országház fényeire. Az úr érdeklődő, igen lelkes. A találkozáskor derül ki, kb. 10-15! centivel alacsonyabb a megadott magasságnál,és szerintem korosabb is. Ettől kissé elkerekednek a szemeim, de ő legalább…..
Nekem is volt egy vicces találkozóm.Jóindulatú,kedves srác volt,akivel találkoztam,de nagyon szeretett beszélni és olyan hosszan és olyan fárasztóan,hogy gondoltam adok neki egy cukorkát,hátha addig befogja a száját.Hát mit ne mondjak,rendesen kiszúrtam magammal,mert most már…..
Furcsa randi "A mamája mit kér?" 2011.08.17 12:02:00
Hát gyerekek nekem is van egy piszok jó történetem a randi vonalon való ismerkedésről. Én hatvan éves vagyok de a gyerekeim és a barátaim szerint is letagadhatnák tíz évet a koromból tényleg fiatalos gondolkozású pasi vagyok.De mindig az 55-60 év közötti hölgyeket kerestem,…..
November tájékán megismerkedtem egy szimpatikus Úrral aki 170 km-re lakott tőlem. Neki is szimpatikus voltam, váltottunk pár telefont is, de elbúcsuzott azzal, hogy túl nagy a távolság.Természetesen ezt én is elfogadtam. Karácsony előtt felhívott boldog ünnepet kivánt és Ő…..
2004 körül többször meg történt a eset amit elmesélek. Meg ismerkedtem egy hölggyel beszélgetünk sokmindenről végül is úgy nézet ki, hogy szimpatikusok vagyunk egymásnak, másnap felhívott telefonon és közölte, hogy oké lehetünk barátok X forintért havonta. Ez az összeg…..
Volt néhány randim,de ez különösen érdekes…Néhány levélváltás után egy kedves,intelligens,diplomás férfi jelleme rajzolódott ki előttem…Bár az,hogy sohasem volt nős,némi aggodalommal töltött el,de meggyőztem magam…,miért ne találkozzak vele. A város…..
A Randivonalon futottunk össze először. Levelezgettünk, de ugy éreztem: hagyjuk az egészet, nem az igazi. Utána 7-8 hónapra egy közösségi portálon találkoztunk, nagyon megörültünk egymásnak..(az igazság az, hogy addigra tul voltam sok-sok baklövésen) két hét intenziv…..
Furcsa randi Az öntömjénező 2011.08.09 16:47:00
Néhány levélváltás után találkoztam az úrral Budapesten (amúgy is ott volt dolgom aznap). Kellemesen elbeszélgettünk, kiderült, hogy milyen ismert ember (még könyvet is írt!), és jól leplezhető módon öntömjénezte saját magát vacsoránk közben. Ő hívott meg, és ezen én…..
első találkozás volt egy csajjal, az ismeretségünk 2. percében arról beszélt, hogy előző évben mennyire beteg volt, kómába esett, leálltak a veséi és még gégemetszést is végrehajtottak rajta. Mit mondjak, nem tudtam mit kezdeni a helyzettel… Beültünk egy kávézóba,…..
Nekem 2010 nyarán volt egy érdekes és tanulságos randim.Az egyik chat oldalon megismerkedtem egy férfivel,(7 évvel idősebb nálam) jó ideig beszélgettünk cheten,néha telefonon is beszéltünk.Már az elején feltűnt,hogy van benne némi agresszió,ám előadta az érzelmes oldalát…..
Furcsa randi Talizz mán! 2011.08.04 11:42:00
   7-8éve történt,hogya tel.on megbeszélt első randin megjelent ápolatlan úr figyelmét felkeltette a csuklómon lévő karláncom,mely nekem igen becses,mivel lányom készitette sk.és van rajta egy feltünő buddha szobor.Kérdezi rámutatva:mi ez?Mondom ez a…..
Furcsa randi "Túl fiatal" 2011.08.03 07:35:15
"A társkeresőnél levő telefonszámon felhívtam az urat,aki 70.-évesen jelentkezett.Magam 66-évesen kerestem,a találkozóra ,leutazott,/15o.km/Üdvözölt,közölte túl fiatal,köszönt és visszautazott."..
"Veszprémbe mentem randizni,2 hét levelezés,és kép küldés után.Vártam a buszpályaudvaron,nem jött.Felhívtam,mire mellém lépett 1 általam sosem látott személy,és közölte -szia itt vagyok.Véletlenűl sem hasonlított ara a személyre akivel a neten beszélgettem."…..
"A legfurcsább randim múlt hónapban volt. Telefonon beszéltünk párszor az úrral. Volt benne valami erőszakos, követelőző. Rákérdezett, miért nem jó ekkor, akkor, van-e valakim vagy épp szabad vagyok. A gyerekemet problémásnak ítélte, mivel 17 éves. Aztán megbeszéltünk…..
"Szóval, az egyik társkeresőn leveleztünk egy kedvesnek tűnő férfivel és megbeszéltük a személyes randit. Sajnos nem mondta meg és nem írta ki,hogy milyen magas, én sem kérdeztem. Jő a randi ideje, egyszerre értünk oda, és kiderült, hogy nálam alacsonyabb. Olyan mérges…..
"Október végén történt velem a következő történet: Már augban el kezdtünk levelezni az illetővel, majd szeptemberben és októberben többször is találkoztunk, beszélgettünk. Majd október végére megbeszéltünk egy olyan találkozót, hogy utazzam vele vidékre, megmutatja…..
"Nekem is volt egy furcsa élményem… korábban külföldön élő, és nemrég hazatért sráccal beszéltünk meg randit. Az Oktogonnál beszéltük meg egy gyorsétterem előtt. Vártam 15 percig, de nem jött. (én többet nem várok senkire!), elindultam az autóm fele,…..
Furcsa randi Elaludt 2011.07.22 10:14:00
"2 hónapig leveleztem és chateltem a fiuval elötte. Aztán amikor eljött a nagy nap én utaztam fel Budapestre (még jó, hogy nem csak miatta), mert bár előző nap is beszéltünk, de a nagy napon nem jött el a találkozóra. Állítólag elaludt. De a telefont sem vette fel. Sem…..
Furcsa randi Meggondolta magát 2011.07.21 15:52:00
"Pár nap levelezés, SMS-ezés után egyeztettünk időt a személyes találkára. Aznap munka után felhívom az illetőt egy utolsó egyeztetésre, azt mondja, minden rendben, jön, (állítólag közel lakott).Oda is megyek a megbeszélt helyre a cukrászda elé, nem jön. Mivel hideg volt,…..
"Szép nyári idő volt,nagyon vágytam a szabadba,napsütésre,egy kis sétára a fák alatt.Nyiregyházán beszéltem meg egy rendit, s ennek keretében egy látogatást az Állatparkban.Az ” Ur” várt kocsival a busznál,majd megálltunk egy szinte lakatlan romos ház előtt.Nem…..
"Júniusban regisztáltam a társkeresőn, valódi adatokkal, fotó nélkül egyelőre, mert megyeszékhelyen éltem akkor még, de nem volt meg a válás, és sokan ismernek, első körben csak meg akartam ismerni a társkereésnek ezt a formáját. Nézegettem, írtam pár levelet, de…..