Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Civilfurgon

7 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Apolkablogja Napló 4. 2010.12.02 23:35:39
 (Itt most kihagytam vagy 4 naplóbejegyzést. Az utókornak nem izgalmasak.)Már két hónapja vagyok itt. Minden jó lenne, csak Miloszláv hiányzik nagyon. Tudom, folyton erről írok, de hát ez az igazság. Pongrácz elhatározta, hogy taníttatni fog. Pruzsinszky úr szerint, aki itt él…..
Apolkablogja Napló 3. 2010.12.02 23:27:32
Ez a Pongrácz István összeszedett nekem mindenféle ruhát, szabót hozatott, és fiatal lánykákat „udvarhölgynek”. A lánykák nagyon kedvesek, jókat játszunk, a ruhák is szépek és az egész valahogy sokkal kellemesebb, mint amikor a két nagybácsimnál kényeztettek. Itt…..
Apolkablogja Napló 2. 2010.12.02 23:15:36
 Sok minden történt tegnap, mindjárt leírom, csak előbb még leírok pár alapvető dolgot. A nedeci vár szép helyen van, és maga a vár se csúnya. Több szobám van, és szabadon járkálhatok mindenhova. Van kápolna, több helyen kis oltár, szép bútorok, és friss virágok…..
Apolkablogja Napló 1. 2010.12.02 22:57:57
Úgy döntöttem, naplóírásba kezdek, mert nincs itt senki, akivel megoszthatnám a gondjaimat, de nekem szükségem van valakire, hogy picit megnyugodjak ezen az új helyen, ahol úgy tűnik sokáig maradok. És ha már „valaki” nincs, akkor legalább „valami” legyen. Ez…..
Újra a két testvér versengésének eszköze lettem. A felváltva érkező adományok után egyszercsak értem jött a Péter nagybácsi és magával vitt. Kiderült ugyanis, hogy az lett a megállapodás, hogy fél évet az egyiknél, fél évet a másiknál lakom. Itt nagy kényelemben éltem.…..
Apolkablogja Gyemekkorom I. része 2010.12.02 21:59:45
Zsolnán születtem, apám, Trnowszky György szegény orvos volt. Anyámat nem nagyon ismertem, elhagyott minket még kiskoromban, majd nemsokára meg is halt. Pedig azt hiszem, szerettem, jó emlékeim vannak róla. De az igazi baj ezután jött: tizenegy éves koromban édesapám is meghalt.…..
Apolkablogja Bevezető 2010.11.28 22:53:00
 Trnowszky Apollónia vagyok, jelenleg Trencsén városában élek férjemmel Tarnóczy Emillel. Én fogom írni ezt a blogot. Pontosabban már megírtam, készen van, csak szépen át kell másolni mindent a fiókomban hosszú évek óta értelmetlenül porosodó naplómból. Ez napló…..
Jó ideje figyelem a Nemzeti Szociáldemokratáknak (wtf?) nevezett futóbolond pártot, mivel a Szilvásy György (nem azonos a volt titokminiszterrel) nevével fémjelzett társaság mindig fel tud vidítani az MTI Országos Sajtószolgálatához eljuttatott agymenéseivel. Adtak már ki…..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
autózz! Hol a hiba a képen? 2010.06.13 17:43:00
Rosszqtya küldött egy szép fotót és mellé néhány szót így vasárnap estére a hűsítő sör mellé. Mert ilyen dög melegben két dolgot lehet csinálni, csobbanni a vízbe valami strandon, meg blogot olvasni a hűvös szobában.No akkor tessék még1x megnézni, mert kivételesen nem az…..
  Pénteken, az 1. szabadedzés közben ment a pályára az állatka, épp nem jött kocsi, megúszta. Kis gondolkodás után egy menekülőnyíláson hagyta el a pályát.  Montrealban nem ritka az ilyesmi, három éve Ralf Schumacher majdnem elütött egyet, centiken múlt.…..
Vagy a mostani vasárnapi összecsapás dönt? Majd kiderül, mindenesetre, amikor a Frizbi Hajdú Péterrel bemutatkozott és megverte a hosszú évek óta érinthetetlen Heti hetest, mindenki azt hitte, hogy vége a HH uralkodásának. Amikor a második héten a Heti hetes visszavágott és…..