Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KELEMEN

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ez a blog azt a cél tűzte maga elé, márpedig ezt tette, hogy ne politikai vonzalmakról és vágyakról, hanem tényekről és eseményekről, valamint azok elemzéséről szóljon, akkor most ki kell mondani: Vona Gábor mai, Orbán Viktornak címzett levele ékes bizonyítéka a Jobbik…..
KELEMEN 2010.03.06 13:33:33
Kedves obligat! A Jobbik nem szít bosszuvágyat! Ha tőled valaki elveszi azt ami a tiéd, azt, amiért TE megdolgoztál, nem-e az a természetes, hogy visszaveszed! Barátom! Tőled elvették azt amiért TE, vagy szüleid 65 éven keresztül dolgoztak, beledögönyöztek egy kilátástalan élhetetlen, reménytelen világba! Se Neked, sem a gyermekeidnek nincs, nem lehet jövőképe. Itt, nem bosszúról van szó, itt már régen a saját életterünk visszaszerzéséről van szó. Dolgozni tudj, pénzt tudj keresni, hogy megélj, és egyben azzal a pénzzel amit megkerestél, feltudd lendíteni a gazdaság vertikumát. Hát áll a gazdaság! Vegyétek észre, külföldi áru dömping van. A magyar termelők meg lassan a fakérgét rágják, naponta több ezer disznót hoznak be külföldről, közben meg a magyar sertést nem veszi meg senki, meg lassan már nem is lesz! Miért, hogyan van ez, gondolkoztál rajta? Na ezen kell váltóztatni! Az elszámoltatás, lehet,hogy riasztó szó, de a tartalmának arról kell szólnia, hogy hogyan is tettek szert egyesek mesés vagyonokra, adózott-e az a jövedelem!
És nem csak e hazában vannak ám a vagyonok, és nem csak a házak, paloták képezik a vagyonokat, hanem az is ami benne van, meg a külföldi bankokban lévő pénzek, értékek! Te Barátom meggondolod, hogy vegyél-e a családnak új cipőt, új ruhát, miből fizesd ki a közüzemi számlákat, ezek meg százmilliós végkielégítést kapnak, a seggük alatt kocsi sofőrrel, legalább hat bizottságban tagok, ezért pénzt kapnak miközben semmiért semmikor nem felelnek!
Szebb Jövőt!
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
KELEMEN 2010.02.16 17:43:01
@nyünyüge: NIGY
Na, sem a JOBBIK, sem a GÁRDA, nem botrány ügy! A Gárdának sok térség nagyon sokat köszönhet, még a cigányok is - akik nálam nem kissebbség, hanem ci-gá-nyok! Ezek között van rendes cigány, meg szaralak cigány, de ez utóbbi semmivel sem külömb szaralak a magyar szaralak, magyarnál. A Jobbik nem botrányt gerjeszt, csak beszarást vindikál az okkal arra rászolgálóknak. Sajnos ezek nagyon sokan vannak. Ezért kell a meglopott magyarnak, és az ugyancsak meglopott, és nagy ívben leszart cigánynak feleszmélnie és elzavarnia a jelenlegi párt elitteket, az MSZP-ét, Fideszt, SZDSZ-MDF paktumot, de a seggnyaló MIÉP-et is!
a KDMP-ét csak azért nem mondom mert ez is egy here párt! Jobban járna, ha a kereszténységével együtt, a 10 parancsolat szellemében észheztérne!
KELEMEN 2010.02.16 17:51:52
@longlife: NIGY
Longlife felettébb igazadvan! Valójában nem tudom, hogy az emberek némelyikének az esze merre hord, ha egyáltalán van! Nem akarnék senkit megbántani, de felettébb mérges vagyok, mint most is, amikor egy minisztériumi sofőr gyerek (54 körüli) azt mondja; én leszarom ezeket el sem megyek szavazni! És ezt komolyan is mondja, legalább úgy mint a közértes maca, a koleganő macával együtt! Hogy akarunk, akarnak váltózást ezek a seggfejek?!
És sajnos ezek is sokan vannak!
KELEMEN 2010.02.16 18:28:22
@grgmolnar1: @radala: groggil;p.Lac; NIGY; Az a helyzet, hogy mi magyarok egy lusta agyú, birka népség vagyunk! Ha mostanság járna az Urunk a földön, nyílván mi lennénk az Ő báránykái. Ez azért is stimmol, mert még áldozatot is lehet a báránykákból csinálni, miként mi néhány évszázada, már azok is vagyunk!!!
De meggyőződésem, hogy mi, mármint akik itt irogatjuk a sorokat teszünk azért, hogy a sok kuka agyú pató-pál atyafiaink elmenjenek szavazni akkor jót teszünk a nemzetnek! Aztán nem pesszimistáskodunk, hanem azt valjuk, hisszük, hogy lehet jobban élnünk, csak észre kell vetetni a szundikálókkal, mig alszanak a fejük alól a párnát is kilopják!!! Tudományos alapra helyezve a dolgokat; reális esélye van a Fidesznek a választásokon magasabb %-ot elérnie! Sajnos ez van, annak ellenére, hogy Viktorkának semmi kedve sincs a kormányzáshoz! Aki kormányozni akar az nem lezserkedik úgy mint a Fidesz, és nem várja a sűlt halat a szájába repülni, tesz is érte valamit. A jóval fegyelmezettebb baloldal, a beszarása okán is mindent meg fog tenni, hogy amennyire lehet zavart keltsen, és szavazatokat próbáljon szerezni. Ez tulajdonképpen nem baj mert a parlamentből is el lehet vinni sittkóra a tökfejeket, a mentelmi jogot meg a büncselekmény felül übereli, esetleg mégse, akkor a mentelmi jog fog alóluk kifordúlni!!!
A népnek végre észre kell vennie, hogy a 65 éve itt rajtunk élősködő bagázst hazaárulás okán kell seggbe rugnia!!