Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozervnyi-tó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki ne igyon még a medve bőrére: egyelőre kérdésként kell kezelni, hogy Schiffer András hét végi hajótörése érdemi és tartós irányváltást jelent-e az LMP életében. Sokan remélik, hogy ez nem így lesz. Mindenek előtt Orbán Viktor  – de nem csak ő. Január 11-i…..
Kozervnyi-tó 2012.01.17 01:33:45
@is: őőő... nálad cél gyurcsánnyal együttműködni? sok sikert.
Az Index információi szerint a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumban úgy döntöttek, nem hosszabbítják meg változatlan formában - nagyjából úgy, ahogy 2001-ből örökölték - a Microsoft oktatási intézmények szoftverlicencjogokra vonatkozó szerződéseit. (...) Úgy tudjuk,…..
Drága jó Pajtás magazin Ifjúsági Magazin, óriási űrt hagytál magad után. Hova forduljon egy tanácstalan fiatal? Ismét tegyük össze kezeinket az Internetért. Na nem mintha lenne olyan férfi köztetek, aki újdonságokat olvas majd fórumon, de akkor derüljenek egy jót a…..
comment:com Sajtból van a föld 2006.07.06 15:12:00
Valószínűleg Magyarország az egyetlen hely Európában, ahol nem egyszerű normális sajtot kapni. Azt ugyanis mindenki tudja, hogy a gasztronómiai kultúráját baromi nagy arccal hirdető hazánkban mindig minden helyett mást kapunk, ha közértbe járunk vásárolni. Ízű szeszes…..