Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tavasz2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztában vagy vele, milyen jogai vannak a közalkalmazotti tanácsnak? Ha nem, ezt el kell olvasnod! "Közkívánatra" sorozatunk második részében folytatjuk a közalkalmazotti tanács szabályainak ismertetését, ezúttal a működés és a jogkörök következnek. Bővebb, gyakorlati információkkal is hamarosan…..
Élmunkás Mór és Pál? 2010.04.27 12:46:00
 Egész nap csak sírok és sírok. Hát lehet ez? Hogy így elbánjanak szegény mórral? Pálfordulásról lenne szó netán?Pokorni ma reggel kimondta – nyilván kimondatták vele – azt, amit már régóta tudunk: a Sólyom nem szárnyalhat tovább.Mindazok, akik tudták, hogy…..
Múlt heti kommentekből alakult e heti dilemmám:Ki fogja gyermeinket jó példával, képzéssel arra rávezetni, hogy majd felnőttként megalapozott, ésszerű döntéseket hozzanak, munkájukban, pénzügyeikben és kapcsolódó területeken? A mai szülők? Akik 30-40 évesen még a múlt…..
MLM Fórum Enigro - olvasói levél 2009.12.19 12:55:00
 Egy, talán még nem annyira közismert MLM cég, az Enigro kritikáját fogalmazta meg Zoli az alábbi olvasói levélben.A cég holnapja a http://www.enigro.hu címen érhető el.      Nem értem miért akarják az emberek minden áron ismeretleneknek adni…..