Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOOK

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkivel előfordul, hogy néha megakad az öltözködés során és hiába próbálkozik, sehogy sem sikerül kicsit megújítani, feldobni az éppen adott, kissé megunt vagy megszokottá vált szettet. Következő összeállításunkban nyolc olyan tippet veszünk sorra, melyek segíthetnek…..
Világos, hogy a vulkánkitörés vis maiornak számít, és hogy egy utazási irodától nem várható el, hogy napokig fizesse egy rakás utas kinttartózkodását. Egy visszatérő ügyfélkörre alapozó, neves irodától viszont bőven elvárható, hogy legalább segítsen a bajba jutott…..
Véleményvezér Anti-MSZP 2010.04.12 02:07:00
 A választás üzenete: csak ne az MSZP-t! A vasárnapi választás egyértelműen az MSZP-ellenes erők elsöprő győzelmét hozta. A választások első fordulója a Fidesz nagy győzelmét hozta. Nincs azonban győzelem vereség nélkül. A vasárnapi választások vesztese…..
KOOK 2010.04.12 14:09:05
@nalazo:
:-) dolgoztál már a vendéglátó iparban? Tudod aki fizet az kéri a táncot, nem igazán hiszem hogy a közalkalmazottak többsége oly nagyon le lenne terhelve, persze itt is tudni kell, hogy minnél kisebb a beosztásod annál inkább nem igaz ez, nem az ügyintéző kisasszonyra kell haragudni aki szegény igyekszik ahogy tud, hanem a főnök főnökének főnökének és az ő főnöküknek a tanácsadóinak a munkatársaira. Ezek az emberek sokszor feleslegesek, sokszor a feladatuk csak a párthűség, ezen kéne változtatni. Miért kell bármi köze lenni a poitikának ezekhez a hivatalokhoz? Hiszen tudnának ők maguk is működni, fizetést pedig a kiszolgállt ügyfelek alapján kapnának.... Így érdekük lenne a hatékonyság, jobb közalkalmazott bérek, elégedettebb emberek ?