Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PiXiE

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
PiXiE 2010.02.01 20:39:03
"eladó picsa"-ként (köszönjük a jópofa megnevezést) úgy látom, Mo.-on az emberek hozzáállása a kereskedelemben dolgozókhoz 90%-ban kiakasztó. mindenhol csak a bunkó eladókról esik szó, de kérdem én, mi van a bunkó vevőkkel? akikre ráköszönök, végigmér és kussol? (és mint a kedves cipő nélkül maradt hölgy, én is átlagos, ápolt nő vagyok). megkérdezem, segítsek-e, félvállról odaveti hogy "nem kell"... miért hiszik azt az emberek, hogy mert ők a vevő, én az eladó, a pénzéért emberi hagnemet sem kell megütnie? megjegyzem, igen, számít a jutalék, de el tudom adni az a pulóvert/ farmert másnak is, olyannak aki tud normálisan is viselkedni. azt sem értem igazán, miért zavarja egyeseket, hogy 2 eladó (vagy több) beszélget egymással, mikor épp ráérnek. persze, nyilván 12 órát kéne úgy eltöltenünk, hogy egymáshoz se szólunk, sőt még enni-inni sem megyünk ki. arra is megy a pofavágás. bocsánat, mi is emberek vagyunk, alapvető dolgokra nekünk is kell időt szánni. 2x15 perc kaja, 2 perc wc, csak belefér, nem? és mindemellett elviseljük az olyan undorító dolgokat mint pl. láb-,száj- ill. izzadságszag. hogy lehet így emberek közé menni?!
persze, én is találkoztam már kifejezetten paraszt eladókkal, mégsem írogattam ide panaszkodni, mert tudom, hogy egy eladónak is lehet szar napja, és tudom, hogy milyen idegesítő egy nap ugyanazt 26x elmondani, és néha olyan ostoba kérdésekre válaszolni, amiket álmomban nem várnék. mégis, ennek ellenére szeretem a munkám, kedves embereknek jó érzés segíteni. és le a kalappal azok előtt akik (vissza)köszönnek, udvariasan viselkednek az eladókkal, megköszönik a segítséget stb.